На астроскопија направив пресметка за натална карта, ми даде кратки 4 исечоци. Има некој што се разбира одприлика , да ми каже нешто?
Јас веќе со години одам кај Александар Јанковиќ обично се консултирам со него пред носење на важни одлуки и досега сум презадоволна
Мобил 070307655 незнам колку е натална пошто јас натална правев кај него пред 4 или 5 години од тогаш па наваму одам кога ми треба консултација или за годишен хороскоп.
и тогаш по колку ти наплача? каде поточно се наоѓа човеков? задоволна? нешто повече да кажиш? макар во лп
Ако добро се сеќавам платив 1500 денари тогаш но не сум сигурна, се наога во Аеродром во кулите позади Бисер. Незнам што би можела конкретно да ти кажам но прво што ми текнува е дека ми кажа дека мажот ќе ми биде во хороскопски знак Лав тогаш сеуште не бев ниту во врска со мојот сопруг ми кажа дека првото дете ќе ми биде машко сега имам 6 месечен син итн.
Извинете вака може глупо е прашањево но што е тоа натална карта..Зошто служи што има во неа..? Прв пат читав на форумов за вакво нешто
Истото прашање? ? И јас сакам, пошто многу ми е потребно во моментов барем нешто да знам за иднинава. .. како што е тргнато, кој знае како ке продолжи
Јас го читав него во Вест ми се чини дека објавуваше хороскоп абе еднаш барем нешто да погодеше. Со многу луѓе сум го зборела, никој задоволен. Многу спротивен впечаток имам од твојот. Знам дека натална и дневен хорокоп не е исто, ама според мене јас не би го побарала него за да ми направи натална. Дали Unofficial: Astrology на некоја и има правено натална? Колку сте задоволни?