Не. Ако добро те сфатив, сакаш да кажеш дека не знам да разликувам пријателство од љубов и се вљубувам во другарите? Не е воопшто точно. Инаку, попрво би избрала да го поминувам времето со емотивен и сексуален партнер, отколку со пријатели, што значи дека дружењето не ми е приоритет и тоа е тоа. Јас не верувам во пријателства каде учесниците не извлекуваат корист еден од друг, поточно не ми се потребни такви пријателства - тоа може да биде „лошиот“ аспект, иако од него ништо лошо не сум видела Ниту пријател видел нешто лошо од мене. Исто, рече дека кариерата ми била на прво место, а всушност статусот ми е на прво место. Рече дека домот ми е слаба точка, вистината е дека јас така гледам на семејниот живот, но реално, добро се вклопувам и семејството никогаш немало проблеми со мене и многу ме сакаат. Гурман сум, ама не се оддавам на јадење, а и не познавам личност која не сака вкусна храна. Весела и оптимист... па повеќето млади луѓе се такви.
не,конкретно мислев поважно е едното од другото,повеќе љубов самата кажа отколку другарство.да домот ти е слаба точка тука мислев дека ти е најмило семејството а статусот мислам се гледа преку десета но повеќе 7ма куќа.а среќна си ај да не биде да си иста ко сите млади и со касмет си да знаеш
Е па не сме се разбрале, дали дека кратко и набрзина или не знам. И не ми беше да излезам поразлична, туку испаѓа секој може да се пронајде во секое толкување ако се потруди. Токму тоа, к'сметот е важен. Мислам дека премногу јарец во натална и концентрацијата во десетта куќа прави да размислувам и постапувам лукративно.
не само сакав да ти погодам ,а јас јарец имам во пета куќа и стелиум таму,тоа е кога имаш повеќе планети во една куќа и многу изгледам резервирано и ладно
ZEMLJE I GRADOVI OVAN: Albanija, Nemačka, Engleska, Australija, Borneo, Koreja, Danska, Francuska, Japan, Palestina, Švedska, Sirija, Venecuela, Bergam, Berlin, Birmingen, Brunsvik, Firenca, Marsej,, Napulj, Verona, Utreht. BIK: Argentina, Mala Azija, Estonija, Finska, Irska, Italija, Litvanija, Letonija, Poljska, Švajcarska, Dablin, Lajpcig, Lucern, Nant, Cirih. BLIZANCI: Severna Afrika, Belgija, Kanada, SAD, Sardinija, London, San Francisko, Versaj. RAK: Škotska, Kina, Holandija, Alžir, Amsterdam, Bern, Istambul, Milano, Njurok, Tunis. LAV: Rumunija, Austrija, Sicilija, Bombaj, Bristol, Čikago, Damask, Filadelfija, Portsmut, Prag, Rim. DEVICA: Brazil, Krit, Grčka, Turska (evropski deo), Boston, Jerusalim, Los Anđeles, Lion, Nica, Pariz, Strazbur. VAGA: Katalonija, Egipat, Etiopija, Anvers, Frankfurt, Beč. ŠKORPIJA: Mitološka Atlantida, Kuba, Meksiko, Liverpul, Mesina, Pompeja, Tokio. STRELAC: Arabija, Španija, Mađarska, Madagaska, Portugalija, Provansa, Kalkuta, Notingam, Peking, Štutgart. JARAC: Avganistan, Bollivija, Bugarska, Indija, Tibet, Brisel, Oksford, Port Said. VODOLIJA: Čile, Nikaragva, Novi Zeland, Vestfalija, Brajton, Salzburg, Sidnej. RIBE: Island, Normandija, Sahara, Lankaster, Sevilja, Ruan. Не,со скорпија во 7ма куќа и владар Плутон во истата,каде ти ја најдоа Белгија