@sjdgo сега има еклипси ама не знам како да си ја читам картата. Треба да си направам транзитна карта и да си гледам само во која куќа ми се паѓаа еклипсата или толкувам за наталната? Спојлер: Транзит Го гледам вториот ред?
Има некој што ќе ми ја протолкува картата макар и на кратко ве молам? Ќе ви ја пратам стварно премногу сакам
Ajде некој да ме разубеди дека современата астрологија не е псевдонаука. Конкретно ме интересира кариера. За љубов не ми толкувајте.
Ајде некој доброволно, да не се тераме сеа, да ја протолкува картата од сестрата @Nigredo Odor. Фала унапред
Помалку коштал. Лајк а бос. Јас ти препорачувам да земеш за тие пари нешто за грицкање. Јас имам за пиење. И ела, ќе се дружиме. Цела иднина ќе ти ја кажам.
Јак,прејак карактер.Интелектуална,добра кариера,која ќе ја работиш со голема љубов.Ова ти е одлична година,во следната ќе започнеш со реализација на она што професионално го посакуваш. Внимавај и научи да го контролираш бесот кој те обзема на моменти.
Мех, you've got me this time. Не можам да кажам дека не е вистина, ме опиша. Најверојатно е коинциденција, ама дефинитивно има смисла. Фала.