Многу ме нервира Александар Ј. Мора лично да одиш за натална а ич немам време попладне. А го бива ептен го бива, за бивање. Имам одено. Знаете некој што онлајн прави , да му пуштам кеш на сметка? Ама не онаков да ми кажува каква сум по карактер, знам која сум.. туку поставеност на планети што знае да чита..
Бев на натална кај Илија Крајнички 2000ден натална и соларна комплет, имам еднаш правено натална кај Зоран, Зоран ми беше многу подобар, реално за 2000ден не добив ништо, ко да си читам дневен хороскоп Не знам кај ми беше умот шо фрлив пари за ваква "натална" па уште и на крај буквално имам од интернет прикачено на српски материјал. А наталнава 5страни ми се од 2013 до 2017 година шо реално за шо ќе ми се Јас не можам да го препорачам ова не е ниту малку тоа што очекував поопшто здравје, ништо конкретно и ништо што објаснува како се поставени планетите и што ме очекува во иднина
Vo nikoj slucaj ne naracuvajte od unofficial astrology .!!!! Se dodeka se dogovarate e ljubezna I vednas odgovara , samo do toj moment posle toa ke najde million izgovori I sekoj den odlozuvanje Dva ipol meseci cekavme za Nat karta , sekoj den odlozuvase ne denes utre , zadutre .... Za na kraj da napise deka ne moze da ja izraboti .... Za povrat na parite cekanje uste nekolku nedeli se do onoj moment koga I se zakanivme deka javno ke gi postirame site razgovori ... Sramno I neodgovorno Mislam deka ona I voopsto ne znae toa da go raboti sigurno od nekade prepisuva preveduva Vo sekoj slucaj mn loso iskustvo I vnimavajte
Мислам дека грешите. Со сигурност можам да ви кажам дека жената имаше смртен случај во нејзиното потесно семејство. Па поради тоа можеби не била во можност да ја изработи наталната. Иначе од искуство можам да ви кажам дека кажува работи кои подоцна се остваруваат, а исто така го погодува и минатото. Многу е прецизна и предвидува во детали. Жалам што сте имале лошо искуство.
Najvazna e iskrenosta koga se dogovarate so klientite . Vednas prifati da ja izraboti za 10 Dena duri i porano . Zosto prifati ako ne bila vo moznost ? Koj e izgovorot za neodgovaranje na poraki I odlozuvanje sekoj den , taka pominaa 2 ipol meseci .. . I'ma I drugi nezadovolni I isto tretirani od.nejzina strana , na post na nejzinata strana imase isto taka reagirano I druga licnost . Normalno gi izbrisa postovite I me blokira na stranata . Jas kazuvam za moeto loso iskustvo so unofficial astrology I ve predupreduvam da ste vnimatelni . Zal mi e ako imala.zaguba , no ne e nikakvo opravduvanje ignoriranje na poraki I tolku golemo odlozuvanje ... Krajno neprofesionalna licnost
Здраво..Нова сум на форумов.. Имам изработено една натална карта.Дали ќе сака некој да ми даде кратко резиме?
Порачав натална од Unoficcial Astrology ми кажа дека ке ја добијам за 10 дена и помина месец секој пат ми откажува последно остави за понеделник па се надевам ке ја добијам искрено после постовиве се разочарав и не очекувам веке ништо.....
Јас касно видов одкако ги уплатив парите денес се исполаравме лаже суши како циганка вајда и нема појма за ништо готова ми била наталната ама не сум ја оставила на мира да ја снимала на цд ама сега била болна жива превара дајте ве молам каде да направам натална карта кажете ми
Pak jas natalnata karta mi ja napravija neznam kolku e dobra i dali e dobra i dali e vistina ke vidime so ke ispadne od toa sto mi kaza no mnogu me zagrizi sto postojano mi spomnuva od mart tatkoti tatko ti zdravjeto pocna sega i panika da me faka ...
Кој е Александар Ј и како да стапам во контакт со него? Колку му е наталната и убаво ли ги чита сите аспекти и поставеноста на планетите? Карактер да ми кажува каква сум и слични работи не ме интересира.
Ова е мојата карта, мислам дека е прегледна. Јас доста општи работи знам да толкувам, само немам време да научам баш сѐ, па вие бидете добри како што сте убави. Највеќе ме интересира општествен статус и кариера.