Многу сакам астрологија ама наталниве карти ич не ги рабрирам. @Tediii555 кога ќе бидам на ред и секако кога ќе бидеш во можност многу би ми значело да ја погледнеш мојата натална карта . Фала ти однапред
Zdravo, ke im iskomentiram na site sto sum im stavila 'like', no ke potrae nekolku meseci. Sekako, koj ne saka da ceka moze da mi se obrati vo inbox i da si naraca poopsirna interpretacija i pregled na tranziti, progresii, solarna karta za slednata godina. pozdrav
Јас,мојот ред ќе си го почекам Кој е во можност и ако сака некој, може да ја разгледа и мојата натална карта.
https://www.facebook.com/astrowebinar Да ве прашам дали сте користеле услуги од оваа страна, и како сте задоволни? Со оглед на тоа што генералните читања, до сега многу работи ми се поклопиле, не ми се ни верува колку е точно. И да која им е цената на услугите дали знаете.
Прочепкај низ темава, имаше некој пишано дека многу наплаќала а читањата и биле преопшти и кога ќе ја прашаш нешто поконкретно ти врти одоколу и ништо конкретно не ти одговара. Јас не знам и што па погодува во постовите на фејсбук, толку и се општи и филозофски, го тупи истото на сто различни начини и пишува толкав текст. И тука ќе уфрли лупам, под влијание на Сатурн... ретроградното движење на Марс мамбо-џамбо и одма добива некој уау призвук дека кажува нешто издржано. Имам пишано на темава дека правев натална карта кај Александар, такво дрско човече немам сретнато, мислиш на пазар сме, кај ти зима толку пари, уште и ме наплаши за цел живот, со денови се осеќав негативно од него после тоа, не толку од што му верував, туку успеа да ме наполни со нервози. Така што, не препорачувам вакви работи освен ако не ви се фрлаат пари, а и на нет има куп бесплатни информации ако ве интересира ова, можете да си направите и онлајн натална карта.
Ako moze nekoj i ako znae da mi kazete dali mi prestoi brak i kolku deca ke imam ako znae nekoj neka mi ja pogledne natalnata karta
https://astro.cafeastrology.com/graphic.php?type=24&x=1200&y=1600&index=125440882&lang=en Ве молам кој има време нека разгледа, благодарааам
Здраво @Tediii555 Ако можеш, и кога ќе можеш, ќе си почекам, погледни ја и мојата натална карта. Ти благодарам однапред Поздрав
Читав негде демек таа промена се случувала на секои нз 3000 години и дека тие 3000 год уствари поминале негде после 1930 значи сите што сме родени после тоа го толкуваме погрешно хороскопот. Ама сигурно тие што ги праат наталните знаат баш како е.