Не знам во кој филм се наса, ама јас сигурно немам ништо со девица иако сум навлезена во астрологијата некако не ми е веродостојно ова , можеби и не излегле вакви информаци од наса
баш супер штом те интересира тоа и си навлезена. Мене многу ме интересира здравје и семејство 2021 па затоа би сакала некој да ми протолкува можности. Кој би можел да ме задоволи по тоа прашање според тебе?
Вака , Виолета Марисол има знаење не викам не ,но жената е мн исфрустрирана и е во филм дека треба да се однесуваме со неа како кон кралицата елизабета и ќе ти каже 2 без 3 збора Марина говорко е ок , има знаење и пољубезна е и имаш и снимка плус , јас сум задоволна од кај неа ,еве нека кажат други некое мислење за неа
Не ми е до крај истерано. Уплатив, добив прв дел од снимки, за една недела ќе имаме средба и ќе ти кажам. До сега сум задоволна од тоа што слушнав на снимките, но тоа било само мал дел, треба уште снимки да добијам.
Пред една година правев натална кај Тамара, се шо ми кажа беше онака општо..ништо конкретно. Кажа во текот на таа една година имаш право на едно прашање кое можеш да и го пишеш подоцна, пишав и уште немам одговор, само на seen сум.. За разлика од неа имам правено натална од профилот на Unofficial Astrology , мислам дека Мери се вика, и тоа толку прецизно и толку убаво објаснета натална со сите аспекти , предикции и совети.. Разликата во цена е навистина голема од едната до другата но сепак и разликата во добиените информации е исто така огромна
Марина говорко е ок , има знаење и пољубезна е и имаш и снимка плус , јас сум задоволна од кај неа ,еве нека кажат други некое мислење за неа[/QUOTE] Може да ми кажеш која е цената кај Марина?
Taa od astroskopia me blokira na facebook da pisuvam zatoa sto sum nemala slika od mene na profilnata,sega duri od facebook me blokirala ne veruvam deka e licno tuku samo kon onie profili koi se tainstveni.Ako taa so ovoj cekor misli deka ke privlece idni musterii da kupat natalana karta od nea pogresen i e pristapot.Mozam da kazam deka e bas stroga bez potreba.
И мене тогаш ме острана , бидејки мојот профил беше неактивен и без слики , жената не е баш при здрави нерви , малце е забегана , се караше со една жена зошто и го украла статусот а тоа беше дел од поезија и се закани со адвокат мислам чоече отидена е со паметот , но има знаење