Dali ima nekoj iskustvo so Ilija, pravi natalna samo za edna godina, od tvojot rodenden do naredna godina do denot na tvojot rodenden .. I malce nadvor od temata bi sakala da prasham dali znaete nekoj shto gleda na tarot karti ..
Zdravo devojki,relativno sum nova na forumov sakam da ve prasham za pozitivni iskustva so izrabotka na natalna karta od kade ste porachale,fala vi
Јас се мислам дали да правам, баш ја прашав девојката, ми кажа што како, ама уште се мислам. Иначе читав позитивни работи за неа,задоволни биле тие што правеле кај неа.
Бесплатно на нет. Имаш многу такви страни. Еве ти една таква https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online
Девојки, морам да споделам едно неверојатно искуство. Јас сум голем скептик за вакви работи и баш заради тоа добив на подарок натална карта од моја драга пријателка. Не можам да поверувам што сѐ открив за себе, колку работи кои не ни знаев дека ми тежеле ми се разјаснија. Јас би ова да го повторам во некој период од животот. Инаку, жената која ми на правеше е Србинка која живее во Флорида, феноменална!
palmoceanhealing@gmail.com Ние контактиравме преку мејл, мојата натална карта чинеше 50 евра (колку што знам), подарок беше. Е сега за заеднички натални или други работи стварно не знам. Не сум правела кај некој друг за да можам да споредам, ама жената се однесува професионално, многу е пријатна, ако се одлучиш се надевам ќе ти се допадне. Споделувај искуство после