Probav na net vaka ama jas ne razbiram nisto kij e sloboden da mi ja protolkuva beskrajno ke sum mu blagidarna ubavici❤️
Може ќе треба да почекаш, јас кога закажував ме закажа дури по две недели. Ајдеее, кажувај како било после.
Ако може некој да ми каже нешто повеќе за натална карта кај Зоран Крстевски за што зборува и што кажува поточно (кармин,чакри,енергии) што да очекувам.
Ја следам на Фејсбук и забележав дека само негативните аспекти ги објаснува ,ретко позитивни ,затоа и ме заинтересира кој астролог е.
Да да таа само неубави работи кажува само црнила човек да се истрауматизира дур ја чита, а не па камоли натална да праи кај неа ... Ја одследив.
И мене ме тргна од Фб. Ја додадов баш поради тоа што е астролог. Јас имам доста слики и сум активна на фб. Навистина греши што брише и блокира.
види кај марина говорко, мене ми е мн приземна и професионалец во астрологијата, ја следам и е одличнс, не е како онаа астролоџи унифишл со ширење страв и паника кај луѓето да се служи(како не е во затвор за ова незнам)
Не и замерувај изгледа и ја имаат утнато терапијата, ако забележа во коментари има само персони што коментираат Amin gospode, и некоја налепница, се гледа од авион дека е штракната
Veke godina se zanimavam so izucuvanje na ovaa tema ,no na drug jazik i nitu mozev da pomislam deka nasite znaat za natalna karta , bas prijatno bev zacudena . Pa..Dokolku ima zainteresirani za ova neka pisat, se zanimavam so deshifriranje na natalni , i poveke se koncentriram na sovetite koi se vadat od celosnata slika , no normalno se zavisi od posakuvanjata na klientot ...
Каде е видеото каде што го имаше некој постирано овде со жената калуѓерка што кажуваше дека астрологијата е ѓаволска работа?
Така и си мислев, иако кога ќе се спореди напишаното на нејзиниот профил и на Анофишл делува многу поразлично.Ти благодарам