Дали ќе ви кажуваа повеќе за љубовта, дали бивши дали сегашен и кога, некој ви погодил од вас ? Ако да , кажете повеќе информации и кај когo..
Касно ми е за едит па да си се реплицирам сама и да Ви кажам на сите дека вчера кога зборев со Илија да договорам за натална и да му дадам податоци ми кажа нешто што и @Tediii555 ми го кажа. Така да женска престани тука да ни читаш за џабе и направи си бизнис
Колку наплаќа и дали на писмено ќе ти прати? Може ли кога ќе ти каже за наталната да пишеш дали си задоволна? Јас сакам да направам за идни аспекти конктерно семејство и кариера па се мислам за кај него. Инаку имам пред многу години кај славица мичурин правено за идни аспекти се погоди до сега. Изгубив контакт не знам како да ја најдам и затоа кај Илија
1500 само натална за соларна не знам да ме те лажам. На меил ќе ми прати рече за 2-3 дена. Ми спомна некои особини мои на телефон и беа точни ама јас себе си се знам не ми треба некој да ми кажува така да ќе пишам штом ми ја прати ќе дадам инфо
Јас закажав денеска и викам да видам дали е готова на некој што чека. *како сте задоволни другите сто ви има правено натална?
Иии ми придтигна наталнатаааа.... И ноштооо посебно џабе фрлени пари, 6 страни испишани требаЛО не БИЛО поволно не требаЛО, ми е гајле што ЛО кажи што даље ама ај да видам на консултациите што ќе каже
Сакаш да кажеш дека не кажува за иднина? Пример имаш ваква шанса таква шанса? или тоа може како соларна го рачуна он
Не ми се допаѓа ова. Јас кај Славица (од која веќе го немам бројот, само знам дека во Мичурин живееше ) бев мн задоволна. Кажуваше со месеци пример тој месец таа година имаш прилика за одење таму, тој месец таа година имаш ова... дури кажуваше за блиските членови од семејатвото. И се погоди, сите шанси се појавија, сите ги прифатив