@CrAzZyYy Најарно тука да постираш во темава, пошто сега сите не интересира. Не, шала на страна, ако можеш грубо само да кажеш дали кажува 90% за минати случувања или кажува идни аспекти, потенцијали, нешто поконкретно? @Ljubova Ако може и мене лп
Значи @Tediii555 ми кажа повеќе за идни аспекти отколку он. Еве еден лист ќе Ви постирам тука.. Занемарете ја Беквалчева у позадини
Леле тапа работа човече.. Пази, во 2018 ви бил таков периодот, лошо ви било, арно ви било.. Преопшти работи нафрлани што сега јас можам да седнам да ти ги кажам. Плус, што е битно нешто пред скоро четири години случено, јас не знам. Ако цела натална карта ова го кажува лошо стварно, за џабе фрлени пари. Јас се навратив на наталната карта од Теди, во темава ми имаше пишано и стварно голем дел ми имаше погодено.
Она повеќе ми кажа него он, и ми се јави демек нешто плус да ми каже ама толку неповрзано збори аууу шанси нема да го разбереш
Јас мислев луѓето за забава си читаат хороскоп и астрологија ама вие пари сте давале за натални карти . Ова исто како со бајачките ама make it classy. Спојлер Се шалам што сакате правете само не мислев дека до толку сериозно е сфатено.
Здраво Прочитав во претходните неколку страници за ваши искуства со предикции и натални карти. Од кој/која сте задоволни за предикции на љубовен план. Ќе може ли да ми предложите со име и бројче. Многу ви фала.
Здраво девојки , исто и јас како членката погоре сакам совет кај кого да закажам за натална карта или соларен хороскоп. Предложете од кого сте навистина задоволни зошто не сакам предвидувања од типот Сатурн ти бил ваму а Меркур таму, сакам некој кој ќе може да ми укаже на понатамошни шанси како за кариера така и на љубовно поле. Благодарам многу.