Евее сум, во принциип ништо посебо Ама па на крааај краеви може и немам мишто посебно во живптпв за да ми кажат. Ми кажа убави работи, и дава информации за временски период од до, за разлика од Крајнички кај кои немав информација за временски периоди.. Снежана дава некои насоки, што да правиш што да работиш, кажува пример пд тогаш до тогаш тоа и тоа, ама што знаам, не знам јас какви очекувања имам за натална може очекувам да ми каже маж ми како ќе се вика и како ке изгледа така да можеби и ме сум јас веродостојноста за да давам мислење колку сум задоволна
Имам познаничка која кај него правела натална и е презадоволна... Затоа барав нешто подетално да ми кажете.
Па накратко наталната карта ти е нешто како животен хороскоп што се изработува според датата на раѓање ама и сатот е многу важен во колку точно време си се родила. Така се вади на секој човек посебно и подлабоко те прикажува од обичниот хороскоп. Те прикажува тебе како личност и во кое поле од животот каде имаш поволности ,а во каде не. Кај ти е среќата што ти е слабост, партнери, работа и сл. Тоа е генералниот опис. Е сеа таа прикажува и настани кои може да ти се случат во иднина незнам точно со која веројатност како некои предвидувања што би можеле да ти се случат, а и немора да значи може можеш и да промениш дел од нив пошо сепак имаме слободна воља. Колку е точно и веројатно дека ќе се случи тоа што го кажуваат астролозите незнам. Јас имам отидено кај еден астролог за мене како личност кажа доста работи зА кои јас не бев свесна и се зачудив, а за предвидувањата уште незнам да кажам пошо ми ги кажа за долга стаза за иднина. Па искрено незнам дали да верувам и шо да кажам. Некои работи не ми се логични.
Konkretno potencirav deka me interesira ljubov..kako ke ispadne so bivsiot decko,dali ni se poklopuvaat zvezdite so bisviot ili ke se pojavi nov..na toa mi kaza pisi mu poraka na bivsiot iskazi mu gi cuvstvata tvoi pa ke vidis posle dali da baras nov ili ke se smiris so bivsiot..ete do tolku nikakov opst odgovor..
Девојки има некој мислење за наталната од таа некоја Тамара? 3.000 ден е па сакам да знам дали кажува конкретно или само општо, зашто општо имам прочитано бајаги. И тој некој Ивица? Или пак препорачајте вие ама да е добро а не бадијала потрошено време и пари. Поздрав
Јас имам катастрофално искуство, нема поужасно искуство некој сепак обичен човек да ти се постави како Господ и да ти каже дека грешка е што постоиш, дека џабе живееш, дека сите ке ги закопаш и црна судбина до крај. БОЖЕЕЕЕЕ уште и платив за тоа, колку и да не верува човек, некој 2 саати да ти дрнда најлоша судбина на свет баш е грозно
I jas kaj istiov astrolog pravev natalna karta, mozam da zabelezam deka nekoi recenici se isti kako vo tvojata natalna. Ne go preporacuvam voopsto.
Ивица дефинитивно 1500 денари му беше пред некое време сега незнам за цена. Али човекот се што кажa се ми погоди до сега.
Некој во поскоро време да има искуство со Александар Јанковиќ и која е цената за изработка на натална и како се одбива читањето, дали онлајн или има средба? Се имав јавено пред неколку години во емисијата и многу работи што ги кажа се поклопија иако таму кажува многу општо и накратко.
исто и мене ми се случи со квази астролози, каде што бев опишана како некоја луда што ќе сум го убиела мажот заради наследство и ќе сум имала мн љубовници што ќе сум ги користела за пари, и само од тоа ќе сум живеала чоечеее и уште мн морбидни прераскажувања
Здраво, Нова сум и почетник во оваа работа. Кој сака нека ми испрати дата на раѓање, време и место и ќе видам што можам да му кажам општо. Поздрав
еве нешто на кратко Прилично си сентиментална и сочувствителна. Лесно се губиш немаш искуство за пактичен живот, но што се однесува за кариера сакаш администрација, канцелариска работа, историја, архива... Искрена си и сакап да стоиш на тоа што ќе го кажеш. Се бориш за правда. Ти ги избираш пријателите а не они тебе, и тешко можеш да потпаднеш под нечие влијание. Постојано размислувап на тоа како да заработиш што е можно повеќе пари. Ќе имап многу патувања во животот. Опушти се немора толку да си претпазлива и скочанета, во ред е да имаш самопочит но не се оптеретувај со тоа да ги скриеш чувствата. Пријателствата, убовниот живот а и кариерата ти се доста нестабилни и тоа најчесто ради тоа што се трудиш да ги потиснеш сите чувства. Ќе имаш проблем да направиш балан меѓу кариера и љубовен живот, најверојатно во одреден период ќе треба да бираш пари или љубов. Според ова што гледам најверојатно ќе одбереш љубов. Имаш страв од смрт, и често знаеш да истражуваш по интернет за тоа. Не е ништо страшно голем број на луѓе го прават тоа, но немаш потреба се е океј, не се замарај со глупости ништо не ти е. Склона си на уметност – пишување, цртање било што поврзано со уметност – уметничк душа си. Ќе имаш голема фвамилија – две или повеќе деца. Ќе имаш неколку перипетија во бракот ни ништо страшни ќе надминете. Верноста ќе Ви го задржи бракот. Ќе добиеш неочекувано наследство. Преокупацијата со саканата личност и ствара анксиозност. Провери ја јетрата и се поврзано со крвта.