Чисто да споделам искуство, мене на натална ми гледаа Маја и Сандра, на инста се astrоtwinss и сум задоволна од начинот на кој функционораат. Ми се допадна што не кажуваат директно, детално и прецизно иако мислам дека можеа ама не сакаа, што менњ ми одговараше бидејќи сакав насока само, искрено не сакам да знам се' пошто ќе исчекувам и оувертинкам. Инаку 1000 земаат, јас се договорив да ми ја направат и да се видеме, па си седнавме на кафе и ми ја протолкуваа. Сеа можеби ептен ако сакаш детално, повеќе ќе бараат не знам. А и доста работи ми погодија искрено, така да јас ги препорачувам башка 10-20 не знам кокку години го работеле тоа
Муабетот ми е дека мн работи за мене погодија така да им верувам у тоа шо ми го кажаа за иднината. За да поверуваш дека е точно треба некако да те наведат да им веруваш нели логично. А апсолутно не можам да кажам ,,ми ја погодија иднината" пошто нели нема логика, можам да кажам дека ми го погодија минатото, а ми кажаа нешто за у иднина. Ете
Zdravo, i jas bev kaj nego no nesum ic zadovolna. Nisto za idnina ne mi kaza mi rece samo mart ti e los ovaa godina. Tolku
Натална карта не ти предвидува иднина. Ти дава насоки и можни расположенија, енергија, поволни датуми, неповолни и сл. А Астролог што ти кажува то и то ќе се случи не е Астролог. Значи имаме слободна војла и никој не може да ти предвиди нешто 100%. Натална карта е супер, да си се запознаеш енергетски себе и своето тело, што ти недостига, што ти е доблест, каде можеш да се истакнеш итн. То е нешто нормално што се прави секаде во светот, кај нас е сеуште Астрологија = гатање, жално.
Дали некој правел кај Славица во скоро време? Јас не ја добив на тел па и пишав да ми ја објасни процедурата и цена. Ми побара податоци и од тогаш ми нема ништо пишано.
Јас имам правено. Имаше понуда двете за 2500. На меил ми испрати. До сега некои работи ми се остварија, па за останатото ќе видиме дека брзо правев пред неколку месеци. Иначе како периоди од 3 месеци ми беа пишани повеќето работи. Пример април,мај и јуни ќе имате шанса за.. или ви се погодни за.. Немаше баш детали многу, затоа сакам ако знае некој подетално некој што кажува да предложи. Зборев со Славица, но многу време помина откако ми кажа ќе ми пише и веќе искрено ми помина меракот за кај неа.
Јас имам правено натална кај Славица, и малку треба да ја запнеш да не те заборави. Јас и пишав два-три пати пред да ми закаже зошто женава си работи на друго место и има доста клиенти и ги меша, изгубена е малку па заборава да врати некогаш. Инаку јас правев крај на октомври ми се чини, не се сеќавам баш на детали ама можам да кажам дека од љубовен аспект за 2022 ми погоди, за работа не се остварија работите кога ми кажа дека ќе се случат, туку неколку месеци подоцна, иако уште има време да се развиваат. Друго нешто ми спомна за во 2023 и понатамошните години, за тоа ќе видиме. Ми кажа одредени можности што би ги имала при крајот на оваа година, и точно јас веќе ги имав тие планови во глава и би рекла дека барем едната би можела да се случи. Не навлегува во премногу детали, ама па и не е гатање ова, тоа се само потенцијали и можности во наталната карта. За 600 денари супер е искрено. Јас непрашана, си раскажав.