Па баш за тоа зборувам, филозофирање од 2 саати што на крај сфаќаш дека ништо не ти кажал квази астрологот
Jas pravev kaj Violeta Marsol, na zenata i nema ramna vo Mk, no taa go znae toa i zatoa ima arogancija vo nea i debelo si naplakja. Jas natalna pravev, za solarna neam iskustvo
Zosto tolku go falite covekot koga mene trista pogresni raboti mi kaza i mi napravi nok dayn i nisto ne pogodi, pa pobarav drug astrolog i se ispadna obratno od toa toj sto mi kaza
Претпоставувам затоа што секое искуство е индивидуално. Јас еве и после неколку месеци можам да потврдам дека за претходниве неколку месеци работи што ми ги кажа испаднаа точни во однос на мессецот за кој ми имаше кажано.
Iskreno toj mislam vide deka ke mi idat mnogu pari od edna kompanija, pa proba da me oddeli od partnerot toa da ne se desi, vnimavajte na kogo ke mu veruvate i davate vasite podatoci bukvalno zivotot mu go otvarate, cela srekja sto ne go poslusav
И да го има целото знање на светот не би трпела некоја да ми се однесува надмено па и да ми наредува и кажува дрско па уште и да ја плаќам дебело, НЕ. Срамота, џабе е богата со знаење кога однесувањето ја осиромашува. Никад не би отишла кај неа па и последна да е.
Koj bese toj astrolog sto ti kaza se losi raboti ako ne e tajna? I mene taka mi napravi eden a pricinata ke ti ja pisam vo inbox ako sakas. Ne se obeshrabruvaj ima sekakvi budali
Ne e tolku mn drska kolku sto e alcna. Prasanje za konsultacija 57 evra stavila na stranata nejzina wow.
Se soglasuvam. Jas napraviv natalna kaj maja i sandra AstroTwins na instagram plus prasanja da i postavis kolku sakas 1000 denari. Prezadovolna. Ne deka kaj violeta bea dzabe no imas 20 min razgovor so natalnata. A kaj astrotwins bukvalno nema sto ne gi prasav i seto toa za 1000 den. A za Jankovic definitivno frleni pari mnogu loso iskustvo toa priznavam. Jas za solarna plativ kaj nego. Inaku kaj Marsol ja pravev pred nekolku godini, a kaj astrotwins sega
Ова и не е така неточно имајќи во предвид дека ако живееш, пример: - во некое село со 100жители каде можеш да работиш само како земјоделец и до тоа село нема превоз - и ако живееш во Битола можеш да завршиш и факултет и да се вработиш во фирма, продавница, институција. Тоа се две драстично различни животи... Има причини зошто се зема локацијата.
Zdravo ke moze li nekoj da mi ja pogledne natalnata karta za nedela dena se mazam pa me interesira nesto poveke za brak i deca
Дечки, каде се следи транзитот на планетите? Ме интересира сега во кој знак се наоѓаат и како тоа влијае врз наталната карта. Каде може тоа да се анализира?
Овде има еден ентузиjаст по тоа прашање, да пробаш таму? @elenaklasik https://forum.femina.mk/threads/Моментална-положба-на-планетите.33214/page-3
Не се опседнувајте толку со наталната. Ќе ви даде некои насоки, ама не земајте се здраво за готово. Не си фрлајте пари на оваа сиромаштија. Порано ми гледале на кафе, на тарот, ми правеле натална, па имав и еден видовит роднина кој сега е веќе починат. Сите ми кажаа исто и тоа е дека треба да бидам помалку добра со луѓето, односно препорака да не давам знаење и совети на другите, да си молчам, да не бидам толку искрена со луѓето, дека со работа ќе дотуркам далеку во животот, само да работам и да не мислам на друго, дека ќе се омажам со странец и поради неговата работа ќе патуваме од место на место. Дел од работите се остваруваат, дел уште не. Ако нешто ви кажат, нема утре да ви се оствари, туку ќе поминат години и години и ќе доживеете процес на трансформација. И на онлајн наталната која сами ќе си ја направиме ги пишува истите работи.
Те молам прати ми линк, до сега на сите што читав само е онака општо напишанл и ги опишува особините на хороскопските знаци во кој месец се, до некаде е погодено но сепак ете нејќам нешто да ме опишува каква сум, тоа и самата си го знам, сакам да знам што ке се случува во иднина