Inerbjuti si se raspisuvala. Da, astrolog sum i moram da te pofalam deka imas super poznavanja od astrologija. Ako nema da zamerime za pisuvanjeto na dolgo i na siroko.
Здраво друштво Дали некој знае што значи вака да ви се поклопуваат знаците и блиско степените во натална и сега на 25 септември п.с се надевам на добаро ќе биде
Ова само значи дека подзнакот за даден час е ист како и твојот, а кога подзнакот (AC) е исти автоматски се исти и DC/MC и IC ова се дешава секој ден во одреден час подзнакот се поклопува со твојот, промени го часот ќе приметиш дека дека ќе се сменат и степените.
Zdravo na site, ve citam I se voshitivam na poznavanjata sto gi imate za astrologijata, mnogu se zainteresirav no tesko mi odi, samo napraviv free natalna karta Dali ima nekoj sto mozi da kazi zbor dva, vi blagodaram
Zdravo i jas sum mnogu zainteresirana za astrologija no slabo ja razbiram iskreno. Pa bi sakala da ve zamolam ako moze nekoj da gi pogledne natalnive i da mi podobjasni nesto podetalno kakov zivot ne ocekuva dali ke imame sreken brak kako i za familija deca jas sum skorpija a toj e roden na 20ti april taka da nekade e oven a nekade bik blagodaram odnapred
Дали ќе сака некој од форумот да ми ја прочита мојата карта онака аматерски? Ве молам лп би била многу благодарна
Ќе пробам да ти ја разрешам дилемата, иако може уз пат и дупла да ти створам. За родени на премин(тоа се датумите кога се мењаваат знаците) 2-3 дена пред и после предност има наредниот, во твој случај Овен-Бик, предност и поголемо влијание има Бикот, зошто знаците се секогаш појаки на почеток отколку на крај. По сезонски(тропички) хороскоп си Бик. Но во соѕвездија, дека соѕвездијата се изместени последните 2000+ години за скоро цел знак, што значи по соѕвездие си Овен. И вака и така имаат и двата знаци влијание на тебе (ова само за Сонцето/знакот) но имај во предвид битни се и положбата на Месечината (за жените дури и побитен од Сончевиот знак), подзнакот, како и останатата поставеност на планетите.
Здраво дечки, кој знае да ми кажи збор-два за здравје и брак на мојата натална, поминувам бурен период. Фала најмногу
Може ли да ми го напишете бројот на Зоран Крстевски...Ви благодарам, Сакам да додадам,кликајќи по астрокартиве влегов во natalna karta.hr и има on line karta, кликнав,внесов податоци и ки се отвори цела карта со сите куќи и што ми стои во неа.Пробајте бесплатно е.Поздрав и секое добро,мислам ги помогнав
Сакав,ама дали ги чита пораките.... Иначе ми помогна твојот сајт и си прочитав све,и куќи,планети све....ти благодарам и убав ден