Ехх кога си бев заблудан и со испран мозок едно време па се палев и вервав и јас во вакви окултистички глупости чист сатанизам во позадина фала му на бог што ми ги отвори очите да се оттргнам од вакви работи и ми ја врати правата вера назад.
Затоа што е во тешка заблуда и во култистички мајндсет полн со окултистични и сатанистички догми за иронијата да биде до максимум.
Долга приказна... Ми требаја години лутање низ источните религии и после долги години конечно запознавање со Библијата да поврзам некој конци и да дојдам до заклучок дека сите овие техники од астрологија, медитација, јога и све остало што е поврзано со окултизам не доаѓаат од бог туку од онај другиот да му не спомињем име
Мхм ама ти нели беше Будист во претходен живот, во Будизмот нема астрологија, а за твоето (не)познавање на Хиндуизмот веќе имаме расправано, ај припровери си ја приказната.
Добар ден, дали некој што се разбира од гледање натална карта би сакал да ми каже на кратко за што се работи ?
Веќе ми ја толкуваа. Едно девојче од тука, а и астролог. A ти те гледам си се зачленила сега и ооппп, ми наоѓаш пост од пред неколку години и ми пишуваш „лоша натална“. Дали е ова дупли профил? Инаку, не се плашам од лоша натална, што е тука е, мое си е.
Предава на уким и е аматер во астрологијата. Еднаш го слушав во емисија правеше натална анализа на светска јавна личност. Даде погрешно инфо зошто го промаши нејзиниот знак. Нема фокус и концентрација.
Поточно јас имам правено мешаници со наталната овде, затоа што промашив податок, итн. Можеби @starlight 04 не се шегува со мене. Чудно ми падна дека само што се регистрирала, веднаш се фати за мој пост од пред години и години.