За натални карти нема подобар од неа.Преку меил си добивате термин.50 евра наплаќа ама е еден од најдобрите астролози на Балканот.
Колку време се чека за слободен термин? Само писмено се добива (колку страни) или има и консултации онлајн?
не знам.Најдобро пиши и меил, ќе ти објасни се.И со Александар кога правев натална исто беше преку вибер онлајн(него не го бива ама ич).
Што мислите за спиритуалниот центар на астрологит Александар Јанковиќ, штѕосе "учи" и применува таму.
Еве мое искуство од Александар Јанковиќ, прво ми објаснуваше за чакри и енергии ништо не сватив, за мене глупости, потоа ја анализираше мојата натална демек исто глупости, потоа ме праша за сопругот датум и кога виде дека тој е стрелец, а јас бик почна хистерично да вика како сум можела да се омажам за него, а јас одлично се сложувам со сопругот. Потоа кај друг Александар правев во пишана форма и добив копи-паст од астролошки сајт, значи ГЛУПОСТИ, тоа и сама го заев. И со Антонија од Хрватска,Magic World има видео на youtube, разгова и ништо не ми кажа, ама кога почна да вика Русија и Америка вака онака исполитизирано, оти имаше прекини со виберот,јас и исклучив. Значи само фрлање пари на така наречени хистерични астролози. А во меѓувреме почнав да изучувам астрологијата и многу работи сега ги сфаќам за натална. Затоа пишувам да не ја правите истата грешка, затоа ви пишав погоре дека не се воопшто добри астролози. Пример не е исто да си знак Стрелц, а подзнак Овен, со Венера во Јарец како што е мојот сопруг, а јас дупли Бик. Значи совршено си одговараме со сопругот, а тоа Александар Јанковиќ воопшто не го анализираше.И има уште премногу ситни детали при анализата на натална, и плус аспектите што ги прават транзитните планети на нашите натални е сосема друга приказна.
Во мојата натална на пример саде Сатурн ми го донесе вториот син, да ме ограничи, помалку слободно време повеќе обврски, ама ми ја исполни желбата и сум среќна. Значи не секогаш саде Сатурн носи болест или смрт. Првата и втората бременоста ја имав кога транситно Сонце правеше којњукција со мојата натална Венера. А првата транситна Венера тригон со натална Месечина, а втората транзитна Месечина тригон со натална Венера,плус Уран во Бик во 1 куќа којњукција со натално Сонце. А за степените каде се наоѓаат планетите уште многу работи не ми се јасни. Поздрав до сите љубители на астрологијата и нека ни е среќена Новата астролошка година
И што ти кажа колку имаш пад на енергијата и каква ти е аурата. И што ако ти се отворени и слично ПС. Што е тој неговиот спиритуален центар?
On line беше разговорот, без камера, кај мене 90%, а кај сопругот 70%. Ова беше на 1 април 2022, значи пред скоро една година. Ама тогаш не ги знаев работи како сега, па веруваш на се што ќе слушнеш.
Е сега не ми е јасно натална или соларна - година? Ти предвидува што ќе ти се случи во блиска иднина или во животот?
Не е многу тоа 90-70 пад на енергија...и што ви препорача за да ја крените. ПС. За здравјето што ти рече дали си добра.
И јас еднаш правец порано ок е... И мене ми рече 90% пад на енергијата дека имам и дека аурата ми е ниска... Исто и мене нешто медитации,работа со енергии ми кажуваше дека жена му држела...и ми рече демек енергијата била најбитна таа одлучувала како ке ти биде
Јас воопшто не сум задоволена, очекував да ми каже некој работи како астролог за наталната карта на пример имаш којњукција на Јупитер и Уран во 7 куќа во Стрелц, тоа значи ќе имаш партнер кој може да е Стрелц и да имам сопруг кој е Стрелц. А тој ми вика како си можела да се омажиш за Стрелц, а јас тоа го имам натално па затоа сум се омажила за Стрелц. Значи врска нема од астрологијата и читање на натална карта. И ред други работи што ми ги кажа сега гледам дека не се така.