Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Натална карта

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Gordana10, 27 март 2010.

1. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.731
    Допаѓања:
    9.250
    Не мора точен датум, приближно земаат, месецот се важи (периодот). Има табела на линкот. Белки си планираат семејство тие што стануваат родители, не знам.

На SeaSunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Бела Луна

Бела Луна Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    121
    Мислење за Марина Говорко? Малку е поскапичка ама па многу ми ја препорачаа. Има ли некој на форумов да има правено натална карта кај неа? Сакам да направам натална карта па ме интересира дали се исплати и дали некој од тука има правено натална карта кај неа?

На sani99 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.661
    Допаѓања:
    6.529
    Сум правела натална карта кај Александар Јанковиќ, Славица од Мичурин и Astrotwins. За Александар веќе имам пишано - ужас, од Astrotwins само со едната жена зборевме, и буквално ништо не ми погоди ни на мене ниту на девојчето што беше со мене. Жената е лажно (пре)позитивна, ти ги претставува работите ко мед и млеко да ќе ти тече во животот, преинтересен ќе ти биде животот, ќе уживаш, многу пари ќе правиш, сите желби ќе ти се исполнат, бре бре. :D 1500 денари лупнати за џабе.

Е, за Славица од Мичурин може да кажам дека најмногу ми има погодено, и тоа доста клучни работи, една работа што никако не ми се веруваше дека може да се случи, ми ја кажа при крај на 2021 и се случи во 2023. Жената е реална, и не ти замачкува очи дека се ќе ти биде супер, ќе ти рече пример јас не гледам дека ова ти стои тука.. Порано зимаше 600 денари, сега накачи на 900.

На Гладиоли, LovePeaceUnity и Alex.T им се допаѓа ова.
  4. LaRuz

LaRuz Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    41
    Јас сум побајаги разочарана од нашиве астролози. Имам правено кај Снежана Петкаш, Ивица и Славица од Мичурин. Кај Снежана правев соларна но го прошири периодот и буквално ништо од тоа што го кажа не се оствари а беше доста сигурна во тоа што го кажа. Ивица доста разочарувачки беше а кај Славица немав некои очекувања ради цената ама и она ништо не погоди.
    Кога си ги гледам тие листовите од сите тројца сите се различни, јасно ми е на мене дека има Ведска и Западна астрологија и различен систем на гледање ама барем еден да погодеше нешто. Не знам дали воопшто вреди да се преплаќаат нашиве или нарачај си од странство за истата цена.

На TrueToMyself и Alex.T им се допаѓа ова.
  5. sani99

sani99 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2012
    Пораки:
    2.359
    Допаѓања:
    1.357
    И јас би сакала да знам

6. SeaSunshine

SeaSunshine Нов член

Се зачлени на:
    6 септември 2023
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Може ли профил од Марина Говорко..Во search ми испаѓаат повеќе но не знам која е .. ☺️

7. Kerim

Kerim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2020
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    217
    Zdravo me interesira za natalnite karti? si imate praveno? dali e verodostojno?

8. LovePeaceUnity

LovePeaceUnity Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2020
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    Симеон Атанасовски најдобар!

9. sani99

sani99 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2012
    Пораки:
    2.359
    Допаѓања:
    1.357
    Има ли инстаграм и колку пари е?

10. LovePeaceUnity

LovePeaceUnity Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2020
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
  11. capybara1111

capybara1111 Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2023
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    23
    mislenje za marina govorko, ili nekoj da mi predlozite shto precizno i tocno kauza , fala vi :D

12. Morena 20

Morena 20 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    Здраво има ли некој правено натална кај Астро анализа на фб е пишана и да сподели искуство

13. Zoroastrian

Zoroastrian Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2023
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    127
    Чинам имам пишано претходно на темава, ептен е солидна и ја препорачувам.
    Знае да пристапи, објасни, излезе пресрет.
    За многу поскапа цена пакет кај Марина Говорко со наплатена консултација и снимено це - де, ама не вреди.
    10 000 платив кај дотичнава Марина ама сешто ми кажа веќе си знаев, а други ствари скрос утна.
    Искрено ништо особено не ме импресионира, за разлика од Астро Анализа.
    Но, добро, секој со своето искуство. :)

На SunnyGirl2 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SkyStar99

SkyStar99 Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2022
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    32
    Zosto vakov stav?
    Super Astro Analiza ama pa i Marina bese dobra na vremeto dodeka ne ja baraat site pa se rasipa
    E sega cenava stvarno pretera so cenata i toa si stoi
    ama pa kaj Astroscopia Violeta Marisol jas plativ duplo pose od tebe i srce me boli poso mi iznalupa takvi gluposti sto blage nemaat i epten se razocarav .
    Ona mi vika imas decko jas i vikam nemam, ona pak imaaas :D
    Vaka barem se javuvas i znaes sto dobivas kaj prvata .. astrolozive haos

15. Perenial

Perenial Активен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2023
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    9
    I jas sum prezadovolna. Energijata na Maja e zarazno dobra, preslatka e, i preusluzliva. Takvi lugje retko se naogjaat.
    Totalno gi preporacuvam. Mozete slobodno i za losite aspekti da ja prasate. Ima super nacin da Vi gi pretstavi.
    Sum pravela kaj Ilija, Aleksandar, Sandra Kovacevic, (gestalt), no Maja i Sandra se ubedlivo najdobri i naj najdetalni. Za sekoja kukja so detalna preciznost, so objasnuvanje sto znaci konjukcija, trigon, sekstil i slicno.
    So prostor povtorno da im se obratis i da ti doobjasnat, da doprasas, pa i sami ke ti se javat ako e nesto vazno.
    So eden zbor carici.
    Sekoja cest na vakvoto rabotenje.
    Mi go popravija denot, pa i zivotot so nasmevkata samo.

QUOTE="Dorita, post: 6246181, member: 135501"]Se soglasuvam. Jas napraviv natalna kaj maja i sandra AstroTwins na instagram plus prasanja da i postavis kolku sakas 1000 denari. Prezadovolna. Ne deka kaj violeta bea dzabe no imas 20 min razgovor so natalnata. A kaj astrotwins bukvalno nema sto ne gi prasav i seto toa za 1000 den. A za Jankovic definitivno frleni pari mnogu loso iskustvo toa priznavam. Jas za solarna plativ kaj nego. Inaku kaj Marsol ja pravev pred nekolku godini, a kaj astrotwins sega[/QUOTE]

Последна измена: 25 октомври 2023
  16. Perenial

Perenial Активен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2023
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    9
    Koja e zenata sto gleda na kafe?
    Moze kontakt?
    Kafe mi e nekako bezveze vo odnos na asteologija, ama nemam probano pa kojznae...

17. Lo_Ra_

Lo_Ra_ Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2020
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    70
    Здраво Девојки. Дали сте правеле натална карта кај Астро Твинс и како сте задоволни?

18. Perenial

Perenial Активен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2023
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    9
    I jas sum prezadovolna. Energijata na Maja e zarazno dobra, preslatka e, i preusluzliva. Takvi lugje retko se naogjaat.
    Totalno gi preporacuvam. Mozete slobodno i za losite aspekti da ja prasate. Ima super nacin da Vi gi pretstavi.
    Sum pravela kaj Ilija, Aleksandar, Sandra Kovacevic, (gestalt), no Maja i Sandra se ubedlivo najdobri i naj najdetalni. Za sekoja kukja so detalna preciznost, so objasnuvanje sto znaci konjukcija, trigon, sekstil i slicno.
    So prostor povtorno da im se obratis i da ti doobjasnat, da doprasas, pa i sami ke ti se javat ako e nesto vazno.
    So eden zbor carici.
    Sekoja cest na vakvoto rabotenje.
    Mi go popravija denot, pa i zivotot so nasmevkata samo.
    Najdobro e i ti da odis, zosto navistina e prepovolna cemata, pa da zapise mislenje, no da prasas i za negativni aspekti.
    Citav nesto deka bile prepozitivni, ama ne znam zosto bi plakala nekoj da me frli vo depresija.
    Jas si prasav za negativni aspekti i kako da gi nadminam.

На Alex.T, 1209 и Lo_Ra_ им се допаѓа ова.
  19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.661
    Допаѓања:
    6.529
    Јас кажав дека се препозитивни, тоест нас една од нив ни ја читаше, Маја најверојатно. И тоа идеше вака: ја прашувам дали ќе се вработам сега скоро (ова во март ја прашав) ауу да, еве гледам тука во април ти стои нова работа, супер плата, абе ќе уживаш. Полош месец од април немав, и да, не се вработив нормално. :D Ја прашувам дали имам шанса за краткотрајна преселба, и она тука за 300 детали ме праша околу тоа и откако и кажав, ауу да, еве јас тука гледам баш тоа ти стои (повтори скоро се што јас и кажав). Па како наталната карта ми била како капка, она подобра во животот немала видено, како ќе сум водела преинтересен и предобар живот, саде преселби, патувања, пари на претек, сопствени бизниси, бре бре... И ај кажи ми, не е ли тоа пренемагање и глумење и лажна позитивност? А и да, на девојчето што беше со мене, исто ништо не и погоди, и она и пиша на инста после нешто да ја праша и не доби ни seen. :) После кратко време отиде и уште една другарка - ии guess what, и нејзе ништо не и погоди. :D

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lo_Ra_

Lo_Ra_ Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2020
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    70
    Ти благодарам многу. А дали нешто што ти кажаа дека ќе ти се случи ти се исполни?

На Irenasirena му/ѝ се допаѓа ова.