Sunny eve ti link http://www.astrotheme.com/horoscope_chart_sign_ascendant.php?_qf_s1_display=true I nema potreba da mi persirash vrsnichki sme
Здраво феминки, Би сакала да ве прашам , дали некој од вас е запознат (има искуство) со астролозите Снежана Штрковска и Тодорка Дора Георгиева. Дали погодуваат на наталните/соларните карти ? Благодарам однапред
Мора да прашам дали некоја може да ме упати во тоа како да си ја прочитам наталната карта. Добив натална карта како награда од една наградна игра и тоа натално кармичка карта. Текстот е долг околу 50 страни и искрено ништо не разбирам. Како да се пишувани карактеристики за 10 различни личности. А верувам дека е точно доколку знаеш да ја протолкуваш како што треба... Така да ПОМОШ
Некој ако знае да прави натална карта или знае линк кај можам да си направам бесплатно нека ми пише баш ме интересира што ми пишува
Здраво феминки Пред 10 години а сега имам 28 Зоран Крстевски ми правеше натална карта,чисто од љубопитност иако не сум верувала во астрологија,хороскоп и сл.Тогаш ми кажа некој работи што немаа врска со мојот живот и јас си реков добро глупости се ова,но сега после десет години ми се сврте животот за 180%,пред некој ден го гледав Зоран Крстевски на ТВ и се сетив што ми има кажувано и некој работи се совпаѓаат но не се сеќавам точно се,сакам пак да ми направи натална карта и да видам дали е тоа само случајност или навистина има вистина во наталните карти која кога тогаш ке излезе на виделина.
Дали ако не си го знаеш точно часот на раѓање може да се толкува натална карта? јас сум родена со царски рез и докторите не ми го запишале точно времето туку мајка ми знае отприлика од кога до кога(пола саат е разлика..)
Глупости! Мене пред неколку години ми правеа натална и ми кажаа со тој што ќе сум се фатела во блиска иднина после недела дена ќе сум раскинала. А јас ете со години сум со истиот. После ми кажаа дека ќе сум се вработела и ќе сум имала солидна плата. Ни-што од тоа нема.
Здраво, дечки. Многу ме интересира астрологијата како наука, особено делот со наталните карти ми е посебно привлечен. Најдов еден хрватски сајт http://horoskop.hr/natalna-karta/ на кој бесплатно можете да си изработите сопствена натална карта. Би сакала ако има некој на форумот кој навистина се разбира во овие работи да ми ја протумачи малку мојата натална карта, особено делот со љубовта и бракот. Јас сум веќе во брак, ама според картата се јавува уште еден брак ( барем јас, како лаик, тоа така го толкувам ), па ако има некој што знае попродобно да ми објасни, би му била благодарна. Поздрав!
Jas citajki gi komentarite na forumot bev kaj Aleksandar Jankovic I mnogu sum zadovolna, isto I drugarka mi bese, rece deka se I pogodil. Natalnata karta cini 1500 den, ama dosta opsirno objasnuva 1-2 saata.
...дали има на форумот некој професионален астролог или некој што барем добро се разбира во астрологија??? ми треба нешто да прашам....една ситница...
И јас се консултирав за нешто со Александар Јанковиќ, човекот ми кажа датум и година кога ќе раскинам со дечкото И ми кажа дека ке имам нов живот од тогаш. И се се исполни, а тогаш не ни сонував дека ке имам проблеми со дечкото. Иначе, наталната сама си ја исчитав, ми требаа денови, ама сега се има на интернет.