Некаде прочитав дека толку наплаќала марина. Инаку, понезрела жена на нејзини години ретко да се запознае. Прво дреме на фб 24/7, на секое логично предизвикување дава агресивни одговори и навреди со по 5 реплајс по ред., дека ми е лажен фејсбукот и слично (неточно) затпа што ја предизвикав единствено со коментар дека недплично е оцрнувањето на други астролози, и дела вистонските експерти не би се занимавале со тоа. По истото, следеше порака во месинџер (а замислете ниту се знаеме) како сум преживеала тешка траума, (што можеше да се види по 2-3 мои статуси за големо разочарување, но не и траума, а нема мој датум на раѓање), дека ако не одам на психијатар тоа би ми прераснало или веќе прераснало (као ај одлучи се ) во ментална болест, Така прочитав Морам да дадам НЕГАТИВНА препорака за говорко. Жената ме нападна, не може да подноси туѓо мислење, (иако единствено ја прашав зошто вреѓа отворено свои колеги) блокира, брише, и напаѓа со сериозни навреди занкои би можела дури и да одговара. Отприлика изгледа вака: Ја прашувам зошто суди луѓе по физички изглед, иако признава дека се фантастични глумици, како и го предизвикав предочувањето дека Марс во рак имал фатална, тажна судбина. Порачав дека тоа е фатализам кој води во ќорсокак. На сето тоа, почна агресивно да ме напаѓа, вреѓа, со 6 коментари едноподруго, (возрасен човек да, држи медитации да, и се потпишала како Сри Марина на твитер, да ) добив веднаш погоре пораката и блок на фб (а тукушто се додадовме, бев заинтересирана за натална карта, но бидејќи првично ги простудирам работите пред да ги направам, сакав да ги погледнам нејзините ставови и знаење. Ваквите навреди се однесуваат на неколкумина статуси од кои се гледа да, дека сум преживеала животно разочарување, но жената ниту ми има датум на раѓање. Најбизарно од се, е што во коментарот тврдеше дека фб-от ми е веројатно лажен, (зошто само такви маскирани колеги и прислушкувачи ја напаѓале ), а веднаш потоа да ми даде најстрашни дијагнози, кои ќе се случат, односно пардон, веќе се случиле . Ова не само што говори за нејзината непрофесионалност, туку и говори за колку всушност неа самата и е потребен хеалинг. Зачленете се во Astrology фб групата, самите ќе заклучите, иако верувам и скринштов си кажува се (тврдам, ниту се познаваме, ниту сум ја навредила), предозвокав нејзин став повеќекратно искажан, на која очекував професионален и концизен одговор, а наместо тоа, добив пародирање на сопствената личност и професија од нејзина страна.
Се извинувам за првата реплика, ми изгасна телефонот вчеравечер, а и немам навика да се допишувам зашто сметам дека лично не ми е ефикасно поминато време. Единствено си докажав повторно, дека во празни дебати не треба да се навлегува, а предвидувањето дали ќе се празни може веднаш да се насети по начинот на кој една личност се изразува во континуитет, посебно на страни, групи на кои истиот е админ, или на сопствен фб профил (Апасиев стил), и тој ме блокираше кога му порачав дека на човрк со негов интелект не му доликува агресивното вреѓање на колеги (*пред 7 години). Значи, ценете си го времето и останатите ресурси , и да, АстроТвинс, Илија, Александар, се проверени и ок се. Но секој треба првенствено самиот налку да истражи за да знае што да очекува. И да, не доживувајте фаталистички, Во спротивно, животот на секој еден ќе беше решен со 1500, 3, 5.000 денари за натална, и ќе немаше потреба да се живее. Никогаш не се откажувајте од идејата дека аамите си го кроиме животот, целта, се лечиме, учиме, и секогаш, апсолутно секогаш наоѓаме мудрост и суштина во нашиот живот и на се околу нас. ♡
The Pattern - апликација имате мн добар хороскоп лично за вас, и мала натална со објаснување . ( your timing, your chart, and today) Мн е добра апликацијата . за тие што читаат хороскоп и натални. Thank me later
Сакам детална натална карта, само не знам кој да ми ја изработи. Ми треба нешто онлајн, да се плаќа со ПејПал.
@blueeparadise Дали можеш да ми кажеш контакт од Славица од Мичурин? Сакам да правам натална карта кај нејзе, и некако најмногу ми ја фалеа.
Јас си купив натална карта во октомври од Виолета Спасеновска Марсол, за неа дознав преку оваа стара емисија што се давала на Телма: Многу работи, повеќето работи од тие што ги пишуваше беа точни за мене. Не знам како функционира ова ама многу интересна работа. Инаку прво на Виолета ѝ пишав на Инстаграм, пред да го најдам сајтот нејзин и за жал ме има блокирано, т.е. изгледа не ја прифати поканата за разговор со мене и автоматски ѝ сум блокиран сега. Штета, бидејќи според брзиот поглед што го фрлив на нејзиниот профил имаше многу интересни работи напишано кои би сакал да ги прочитам.
Ме интересира колку наплаќа она за натална, зошто имам прочитано дека била прескапа. И како ја пишува? Пример, да не биде на 10 страни да те опишува каков карактер си и кој транзит кога поминал, Меркур е ретрограден и така натаму, зошто за тоа можам онлајн без пари да си направам натална. Ме интересира дали кажува пример во 2024 имаш такви и такви можности на поле работа, слабости, добри страни итн. На фб страната има многу лош однос, еднаш имаше напишано дека она само ти ја праќа испечатена наталната карта, а нејзина добра волја е дали ќе ти ја толкува и ќе се чуе со тебе ако имаш прашања/потреба од објаснувања. Мислам втф. Имам слушнато и дека со клиенти се понаша лошо, и е многу дрска...
2000 и нешто беше. Мојата беше 60 и нешто страни, или 63 или 68 не се сеќавам точно. Во наталната предвидувања немаше ама на сајтот нејзин има понуда за предвидување во наредните 5 години па ако сакаш можеш да си нарачаш такво нешто. Наталната беше најевтина и затоа јас се одлучив за неа. Другиот ден откако ја купив ми пишаа мејл ако сакам да се слушниме да ми каже подетално ама не можевме да најдеме термин кој ни одговараше и на двајцата и ништо од тоа не бидна.
Сакам да правам натална карта, многу имиња се спомнуваат низ темата и стварно не знам за кое д се одлучам. Најмногу ми привлекоа внимание Astrotwins.
Јас ќе бидам искрена, мислам дека најдобро е да си платиш некој астролог од странство, зошто баш ко што кажа една членка тука - учени недоучени се. Јас лично на повеќе наврати ја имам спомнато Славица од Мичурин, и искрено задоволна сум од неа, кажува колку што бара и пари, доста работи ми се имаат погодено, на моменти е убедена за некои работи, па и тебе те разубедува, иако ништо во наталната карта не може да биде зацртано во камен, тоа се потенцијали и поволни/неповолни аспекти, речиси се е подложно на промени. А за Astrotwins, веќе се имам изјаснето, и јас и уште две девојчиња не сме задоволни од нив. Иначе видов дека си ме цитирала во меѓувреме дур го пишував постов , Славица наплаќа 900 денари, социјални мрежи нема, а бројчето и е: 070 206 277.
@oblace1 Е за тоа не знам стварно, можеш да и пишеш на вибер да ја прашаш дали може да и се јавиш на телефон и да и пратиш пари на трансакциска. @Mayaasa I have no idea искрено , ми препорачуваа една хрватица, ама не се заинтересирав доволно во моментот за да се распрашувам, можеш да прочепкаш по нет, да читаш ривјус, и да си ја пробаш среќата кај некој.
Gluposti Astrotwins samo zboruva pozitivno nisto ne se ispolnuva. Rabota vo dekemvri ete pomina mesecot ni rabota ni kamenja...