Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Натална карта

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Gordana10, 27 март 2010.

1. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Предлог астролог за натална карта кој ви погодил доста за иднината? Бев кај Ивица пред некоја година и скоро ништо од тоа што ми кажа не беше точно, ниту за минатото ниту за иднината.

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LaRuz

LaRuz Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    41
    Здраво, многу ми е жал ама нема таков тука. Можеш да пробаш со Славица има приступачна цена или да бараш некој од надвор. Поздрав

На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    446
    Zdravo dali nekoj ima praveno natalna kaj Lina stranata na instagram se vika The High priestess ili kaj Slavica Meloska taka imaat popristipacni ceni ako imate iskustvo spodelete

На IvvaNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lotus Girl

Lotus Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2021
    Пораки:
    848
    Допаѓања:
    4.254
    Здраво,

Да ми препорачате добар астролог од станство доколку имате искуство

5. Lily888

Lily888 Нов член

Се зачлени на:
    5 октомври 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Sega skoro pravev kaj Lina i preeezadovolna sum prvo e srcka epten, mnogu interesna, recita, na tarot isto predobro gleda se ezev celo vreme. Epten ima darba, topla preporaka. Za Slavica ne znam.

На IvvaNeo и Alex.T им се допаѓа ова.
  6. Smiley92

Smiley92 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2021
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    226
    Чисто да споделам искуство, пошо сега можам да споредам.

Лани правев натална кај АстроТвинс, точно е дека не кажуваат ниту еден лош аспект, не дека ги нема кај секого, ваљда принципот им е таков. Ма да, препрашав конкретно за било што лошо ако има да ми кажат, погледна и рече навистина нема, дури ретко ваква натална да се има и квадратот што го имаш е со Јупитер, така да не важи тој. За карактер ме погодија повеќе од што себеси се знам. За блиски членови од фамилијата и односите со нив погоди исто. За минати аспекти погоди, дури ми го опиша и дедо ми, кој мнооогу одамна е починат дека влечам од него некои гени. За идни аспекти, тоа што требаше да се случи до крајот на 2023та не се случи, за понатаму ќе видиме. Свесна сум дека постоеле можеби шанси, но јас не сум била доволно активна од моја страна за да ги активирам и зграбам, така да, не можам баш да обвинам дека они не погодиле и дека во нив е проблемот. Иако се надевам дека барем пола од тоа што ми кажаа ќе се оствари.

Пред неколку дена решив да направам и кај Лина од The High Priestess, искрено моментално се размислувам на рефундација или да и пишам да ми дообјасни. Не идеше "куќа по куќа", не ми објасни ништо суштинско, за работа и љубов апсолутно ништо конкретно, траеше пократко од што траеше средбата со другарка ми, цело време ми збореше за некои болести како во минато време да ми се случиле, но јас немам ништо такво, искрено не знам дали сум задоволна. Единствено што се поклопи со АстроТвинс е еден иден датум што одма и двете го забележале и по тоа мислев дека и другите работи ќе се поклопат, па да имам некоја сигурност. Ама ако близначките беа препозитивни, Лина некако па многу негативна. Немам проблем со тоа, ако е таква картата, таква е. Ама ништо не можев да поврзам, ништо од тоа што збореше за минатото не ми се случило, ништо не ми објасни да знам дека тоа е така ради тој и тој аспект, па да си гуглам и јас понатаму. Ќе преслушам пак и дефинитивно ќе и пишам. Има знаење, интересна девојка е, ама мислам дека едноставно не и беше денот, беше многу уморна и збунета.

Од искуства на другарка, она била кај Зоран и досега рече дека се и погодил и навистина тоа што и рече и се оствари целосно досега. Така да, следно и последно најверојатно би пробала кај него понатаму и со натална завршувам веќе. Едино, ако имате искуства за соларен хороскоп уште тоа би пробала и толку.

На net-tet и Alex.T им се допаѓа ова.
  7. Lily888

Lily888 Нов член

Се зачлени на:
    5 октомври 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    So znam, ja si spodeliv moe iskustvo, valjda sekoj si naogja svoj astrolog so mu odgovara. Ja pa nemav takvo iskustvo kaj nea, mene sve mi se poklopi :)

8. Lo_Ra_

Lo_Ra_ Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2020
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    70
    Све е чиста глупост и не верувам ни во натални карти ни гледања

На mssuniquee, Scott Weiland и Аргентина * им се допаѓа ова.
  9. MariMari1

MariMari1 Активен член

Се зачлени на:
    3 декември 2022
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    Дечки откако исчитав се на темава се решив за натална карта кај Славица. Пред нова година и пишав и и испратив податоци. После празниците се слушнавме, ми рече била на пат, ќе види и ќе ме исконтактира. Во меѓувреме се јавив уште еднаш да ја потсетам и пак истото. Непријатно ми е веќе да се јавувам, а триста филмови ми се вртат низ глава. Дали некој имал слично искуство?

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Eugenija09

Eugenija09 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2018
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Sto bidna, ti napravi Slavica natalna karta?

11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.660
    Допаѓања:
    6.529
    Изгубена е малку она. :) Мене еднаш ми кажуваше дека работи секој ден до 5-6, и луѓе цело време и пишуваат, не може да постигне. Ми вика некои ми пишуваат секој месец да им читам натална што не е ни поентата нели... И мене ми се има случено да не ми врати и да ме заборави, ама еднаш. Денес и пишав, ќе ви кажам баш што сум направила.

На Alex.T и MariMari1 им се допаѓа ова.
  12. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    што точно е соларен хороскоп?

13. Smiley92

Smiley92 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2021
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    226
    Хороскоп кој се прави најчесто од роденден до роденден, односно малку поконкретен, поопширен, стриктно за период од година дена

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  14. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.660
    Допаѓања:
    6.529
    @MariMari1 Ми врати Славица, се договоривме. :)

На MariMari1 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MariMari1

MariMari1 Активен член

Се зачлени на:
    3 декември 2022
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    Супер. Ќе ја барам и јас од утре. Фала ти.

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Eugenija09

Eugenija09 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2018
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Ajde ke kazis kako si zadovolna, ako si od drug grad najverovatno treba da i uplatis predvreme i posle mi e strav da ne se brkame po telefoni :)

17. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.660
    Допаѓања:
    6.529
    Ова ми е мислам трет пат како одам кај неа, јас лично сум задоволна од неа, иначе од Скопје сум ама мислам дека нема врска тоа, би можела кога ќе отидеш да и дадеш пари. :)

18. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    446
    Koja e Slavica i ako moze kontakt

19. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.660
    Допаѓања:
    6.529
    Се наоѓа во Мичурин, еве ти бројче: +389 70 206 277 :)

20. Eugenija09

Eugenija09 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2018
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Uste edno prasanje budejki imas tolku iskustvo kaj nea so natalnata karta dali osven sto ti kazuva za tebe kako licnost, dali ti dava I nekoj predviduvanja za idninata, na primer za rabota, za brak...