Не сте нормални што плакате кај Славица хахахах самата си кажува дека ги лажи луѓето. Ама кој во што сака да верува ќе верува, па и пари ако дал…
Лично правев кај астро од Султана и таа ми погоди сѐ. Во буквална смисла на зборот. Главниот проблем е што сите гледате на тоа како настани во иднина, всушност е само водич и од вас зависи дали ќе работите на тоа или ќе го саботирате. Во план ми е да направам и годишен. Годишен чини 35€ Натална 45€
Ме интересира како оди плаќањето? Пример преку банка, она ми дава нејзина сметка? И дали пред услугата или после тоа плаќам?
Предлог астролог со кој што можам да направам муабет на телефон? Сакав кај оваа Астроскопија ама не можам на сајтот нејзин никако да најдам опција закажување разговор на телефон иако пишува дека има таква опција. Ако некој знае друг астролог со кој можам така муабет да правам нека ми каже. А уште поубаво би било ако знаете како да закажам со Астроскопија.
Плаќањето се врши однапред преку банка, ако имаш PayPal уште подобро. Ако немаш тогаш преку Вестерн,Мониграм таа прифаќа. Откако ќе се изврши уплатата таа ќе те информира дека за 7 дена на твојата и-мејл ќе испрати порака. Се чека малку, сметам дека вреди. Би се надополнила од она што ми го предвиди за сега се исполнува чекор по чекор во финансиски поглед, за другото ќе видиме понатака.
Многу се жалат од астро султана. Моја другарка има правено кај неа и имала исти пасоси со други девојчиња. низ српските форуми исто мн се жалат од неа. и јас сакав да правам кај неа среќа другарка ми ја прашав и се откажав.
Ја сакам на зезанција повеќе да направам, ама па и знам дека ќе се напнам после, затоа најверојатно и кај никоја нема да праам натална, ниту тоа годишното. Знам дека е само показател не закон, ама некако нека остане иднината како изненадување
Јас сум очајна за натална али сакам од српскиве некоја и никако да најдам. Од нашите кренав раце, сакам кај Говорко али цената ми е ту мач. До 100 евра би дала повеќе не. Така да уште сум во потрага по астролог
Глупости е се и натални карти и хороскопи и гледачи и се и не верувам. од љубопитност направив натални карти кај астротвинс и славица мичурин и до сега ништо не се исполни. еднте се препозитивни лажна позитива а славица си збори глупости за партии факултети не си обоена партиски да се вработиш а напротив сум не си мажена а имам брак зад себе овие со привати факултети... будалштини како жена на чешма . овие астротвинс исто лага на лага и само хахахахха и ништо
Фала, меѓувремено стапив со него во контакт и ми кажа 4300 е натална карта не ми спомна за колкав временски период. Нели натална карта се прави еднаш како што знам?
zimata go prasav ja zgolemil cenata za 5-6 meseci hahah,pa vo odnos na toa dali ednas se pravi po moe ne bidejkji konkretno zoran kako so mi kaza za 2 3 godini otsega ja pravi posle toj vremenski period mozis povtorno da si napravis primer za narednite 2 3 godini
Ааа така ова прв пат го слушам ама он си знае. А цениве како се кренати не знам што е поразлично од претхнодно во однос на содржината ама тоа е
dokolku pravis kaj nego spodeli iskustvo smetam deka e dosta strucen vo oblasta i definitvno bi pravela natalna kaj nego no ne za skoro
Да знам дека е најдобар ама и најскап. Не верувам сега за скоро да правам ама ако најдам нешто друго ќе ти пишам во приватна порака.