Јас сум ефтина , во криза сум, Ако има заинтересирани јас ке ви направам натална карта 2500ден, годишен хороскоп или месечен 1500 Нумерологија 1000ден Можеби ви изгледа лесно и брзо но воопшто не е, многу време одзема, ефтина сум дека финансиски сум баш во лоша ситуација инаку дупло од наведените цени наплакам.
2500 не е така ефтино. Јас платив толку пакет натална со соларна кај Илија Крајнички, кој е еден од најпознатите астролози кај нас. Следново ќе ти го кажам најдобронамерно. Никој, па посебно не вака анонимно на форум не би дал толку пари туку така. Крајнички иако е познат прво ми се јави телефонски и ми кажа некои работи за мене бесплатно, па така и се решив да направам кај него. 2500 туку така никој не дава без доказ дека те бива во работата. Направи страна на фб, инста. Тоа барем ништо не кошта и пишувај објави, рекламирај се. Поздрав.
Zavisi I kolku strani I kolku detalno opfatil, jas za drug ne mozam ceni da stavam no DEKA крајнички толку наплака не верувам, тој под 100 евра не е За јавување ако некој не сака напишано за мене е уште полесно по телефон да му кажам се но на тој начин лесно ке се заборави, поубаво е напишано
А која си пак ти и со кое право ме нарекуваш трол? За тебе изгледа не ми треба ни датум за да кажам дека си едно злобно и подмолно створење кое е силно само зад тастатура
Телефонски сам ми се јави на фб и ми кажа некои работи уште пред да правам натална. Откако си нарачав ми прати све на пишано.
Sure. Јас сум таа. 5000наплаќаш обично за натална, а немаш ни фб страна ни ништо за референца и добро познавање? Yeah right.
А од каде ти знаеш дали имам или немам? Јас колку што знам забрането е да се рекламираме на форумот! Wow. Па уште ми велиш немам познавање? Ај занесувај се, за кратко време научив дека некои не заслужуваат ни да им одговориш , немаш основна култура и понашање 0, ниту ме знаеш но си се залетала да ми кажуваш што знам/не знам, пиши што сакаш јас со тебе завршив
Зашто си толку пристрасна и се потресуваш за еден коментар од анонимус.. Ако имаш знаење супер никој нема да ти го одземе. Кој што сака ќе си пише. Во последно време кај многу астролози и општо шо се декларираат како астролози со знаење начекувам големо его синдром и дрскост. Полека малце смирете се.
Ne sum voopsto potresena , smesno e licnost koja ne me poznava da se drzne da mi komentira za mene I pise gluposti koi se samo vo nejziniot um, pa uste I sum spamirala Jas najkulturno bez niedna navreda kon nikogo si napisav komentari a koj e nekulturen, drzok, so nabildano ego jasno se gleda,no takvi licnosti mene ne moze da me potresat, smesni mi se , mada sto ima jas I tebe da ti objasnuvam, dojde da I dades poddrska na ovaa licnosti pogore Sredno mi e
Па не би рекла дека се навлага многу во детали, повеќе кој период за што ти е погоден, а за што не. Сепак тие работи што ги кажа барем до сега испаднаа точни, па ќе видиме. Дури донесов голема одлука сега според негов совет, па ќе видиме дали и тоа ќе искочи во право. Голем плус е што е достапен за комуникација, доколку некој дел сакаш да ти го дообјасни или имаш прашања.
Не сум упатена воопшто во ова, а се најдов во муабет меѓу познаници кои спомнаа дека во наталната карта на жената се гледале нејзините бремености. Така е?
Венера е во Лав. Месечината во Стрелец. Добра енергоја и добра атмосфера за уживање, радост. Да искулираме малку. Овие две позиции ни ги полнат батериите.