Сезона на Ракот (сега и во соѕ.)со кој владее Месечината. Секој ќе си кулира, ужива, и се радува со својата карма и ќе си го сее она што го жнеел и заслужил месецов. Оној што сеел мир ќе си го добие мирот. Да не претеруваме ипак со занеси, ѕвездите се само огледала за она што е во нас, и среќата и мирот сепак не паѓаат од небото, и се само би-продукти на нашите дела ипак. Имајте убав месец дечки!
Јас имам правено кај Марина Говорко, Божидар Попович, Иван Виданович. Сега се мислам за кај Далибор Пурхмајер. Многу ја фалат и Виолета Спасеновска, ама ако некој има искуство нека пише само дали одговара на поставени прашања, искрено смачено ми е од читање/слушање толкувања. Барам конкретни одговори. Овој Далибор работи на принцип на прашања, пишуваш 3-4 прашања и врз основа на нив ти толкува.
Која од вас знае да анализира натална карта ми треба само малку да ми објасне нешто бидејќи астролог ми правеше натална карта луѓе се буквално се негативно ми кажа ме замисли како е можно ништо позитивно да нема. Доколку некоја се разбира од тоа нека ми пише ЛП
Како да дојдам во контакт со астрологот Илија Георгиевски? Пред повеќе од 20 год. правев натална и прогноза кај него и бев многу задоволна од кажаното и оствареното. Има ли некој тел. број?
Чек иначе нема да можам да спијам, само да ти кажам дека ми текна на шо мислеше. И да и тоа. Иначе дали психо-физички и емотивно се спремаш за еклипсава на 17ти на Месечина ти или како? Aј сеа Добра Ноќ!
Дали имате правено натална карта овде, на Астроскопиа? Мислења/искуства? Благодарам однапред. https://www.google.com/url?sa=t&sou...8QFnoECAcQAQ&usg=AOvVaw2-VMrjviaxl_sDYjgXL5kE
Мене , близначките Маја и незнам како се вика др. Ги има тука по темата пишувано. Веќе сум во брак , за бременост ми погодија.
Дали некој во скоро време има закажано кај Славица? И пишав уште вчера и воопшто ме нема отворено, ја знам дека и од порано си беше таква, ама обично за договарање беше тешка, вака враќала.
Девојки здраво, Дали некоја била или знаете некој што бил кај Симеон Атанасоски изминатава година да сподели впечаток, цена и дали се оди кај него или е преку телефон? Фала, поздрав
Jas sega uplativ za natalna 35€ kaj edna srbinka po preporaka od poznanicka drka se sto napisala tocno bilo da vidam kako ke bide ova pa moze i za godishen da platam inaku site citanja godisen natalna sporeden horoskop i se po 35€ se plakja preku pay pal i cekas 40tina dena ali ok e ne mi se brza mene eve vi i link od insta https://www.instagram.com/astrologija__numerologija_?igsh=MWY4anR6dDYwODg5cg==