Nova sum na forumot, iskreno za drugo prashanje sum tuka, ama ne mozhev da se vozdrzham da ne ja kontriram feminkata Kaj Lina na tarot privatno 5/6 pati do sega i jezivi detali mi ima pogodeno sho ne se uopshte generalni, a eventive za tarot sho gi prai se namerno taka za kratki prashanja ne ti prai full chitanje i nema ni prostor za toa. Ja u scm koa beshe lani ja zapoznav isto od kratko chitanje vaka i posle posho mi pogodi i toa sho mi kazha toash si produzhiv kaj nea. A zatoq shto temata e natalni, da se nadovrzam imam praveno kaj Aleksandar, Zoran, Lina i Unofficial Astrology (ne znam kako se vika ona), Zoran i Lina mi bea top, i dosta korisni onaka objektivni bez filozofii. Ako ima nekoj za reiki da spodeli info also, pls do share <3
Мило ми е што ти погодила, затоа потенцирав дека имам видено доста добри коментари но лично не сум задоволна али можеби во иднина би дала втора шанса
Privatno si e privatno chitanje raat, u tie guzhvi sho se po nastani i milion lugje ne e ni nekoe iskustvo. Iskr ja samo onlajn mozham od doma onaka da sum fokusirana i da mi e prijatno. Iam probano dosta spiritualni stvari, mora da si najdesh koj ti prija, i mislam deka sve e kompatibilnost i zatoa za site podeleni mislenja kje slushash. Sea prv pat chitam po forumot i site razlichni stvari za site zborat toa e
Истото и со мене. За таа цена читањето како лабава зезанција не беше лошо ама беше многу фејк, ама за тие пари не вредеше ич.И кажува ствари као демек тоа и тоа ќе ви(на мене и дечкото со кој се гледав) се деси ти ќе носиш ваква боја на алишта он онаква, нема да биде кафич А, ќе биде кафич Б. Тие што малце знаат тарот, таротот не може да ти каже ти што ќе носиш фустан (и каква боја) или маица(каква боја) таротот не може да ти каже дали ќе е помал или поголем кафич. Моја грешка беше што и изнакажав се за мојот живот па си даде за право да треска вакви глупости.Кога им го раскажав читањево после на неколку тарот гледачи и астролози ми се дупнаа од смеење. Таротот е читање на моменталната енергија на лицето на кое му се чита тарот.И како за се во живот, не може она врз основа на "тарот" или на нејзино мислење да каже што ќе се случи за 5 или 10 год од сега па уште и да каже 100% дека тоа ќе се деси. Точно и јас мислам дека кажува базични ствари соогласно возраст и соогласно тоа што ќе ти прочита на лице. Опасна е..
Тогаш беше 600 денари. Ако ти се оди од заебанција и ако немаш на што да трошиш пари да. Ако ти е за озбилно тогаш најди некој друг. Не знам еве нека пише и некој друг... Зборови од типот 100% ќе се деси не постојат во мојот свет, за мене лично, бидејќи ништо не е 100% сигурно во животот и не може ни тарот ни астролог ни доктор ни продавач да ви каже дека 100% е нештото. Како и тарот да ти каже какви алишта и боја на алишта ќе носиш
Моето беше приватно читање со Лина во мир и тишина, не беше евент па пак беше генерално читање со некои нејзини мислења за мојата ситуација што јас глупава веќе пред тоа и ја кажав. Искрено да земев на нет да отворев јес ор но тарот истото сама ќе го сфатев Така да не е битно дали се 10 мин или 1 саат или е во Паблик рум или онлајн или дома или во Сити Мол, факт е дека си прави нејзини проценки според типот на прашања, возраст и фацијални реакции и така ти пренесува "језиво вистинити" работи. Сите ние што знаеме боди ленгвиџ да читаме можеме и без тарот и без натална да оцениме што ти е маката
Нее бе, онака ме интересираше аматериве колку пара тепаат на луѓе шо ќе ги излажат. Таа ја отворив се глеа одма дека не нешо стручна. Инаку се согласувам дека не е 100% ништо точно и сигурно. Како прво ние имаме слободна воља и можеме да ги менуваме работите ништо не е зацртано кога има 1000 можности и патишта.
Да се надоврзам на муабетот од погоре, не за девојката конкретно зошто не ја познавам, туку за делот дека имаме можност да избираме и влијаеме на текот на настаните (колку што е во наша моќ нели). Не ја сметам наталната карта како гатање, туку претставување на потенцијалите и слабите страни што ги имаме, совети како најдобро да ги развиеме добрите страни, и да обрнеме внимание на лошите. И нели, како одредени периоди се поповолни за некои работи и има поголема можност да се случи нешто од одредена област за тебе како индивидуа. Ама астролог не може да ти каже ти на 15ти јуни 2026та на таа и таа улица ќе запознаеш дечко со плава кола и за 5 месеци ќе се земете. И како и за се во животот, некој може да има огромен потенцијал и талент да стане врвен музичар, ама да го прокоцка тоа, лупам да не оди редовно на часови по клавир и никогаш да не си го развие талентот.
Епа мене така нешто слично она ми кажа. Кој што каква боја ќе носи,кој месец, кој се ќе биде таму и некои други поголеми сериозни работи за иднината кои кажа дека 100% ќе се десат. Најсмешно е што многу битна сериозна работа што она кажа 100% дека ќе се деси, отиде во сосема друг правец од кој нема враќање назад. Тешко враќање после таква тешка трауматична ситуација. Така да толку од 100% ќе се деси Не ми е намера сландер да и правам сепак е многу млада девојка, се гледа дека си го сака ова, ама опасно лаже и си измислува и користи ситуација за да ги изврти работите како она мисли.Можеби зошто уште е помлада или таков карактер е нз, ама знам дека после тоа не би идела пак кај неа. Ако имаш 15 год и идеш на прашање дали симпатијата ме сака иди зезај се, ама ако си возрасна зрела личност и одиш за сериозни животни прашања од тип: факс, работа, пракса, вереник, дечко, маж, варање, деца ја не би. Гледам за здравје пишала дека не гледа. Фер.