Натална карта

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Gordana10, 27 март 2010.

1. Tam4yy

Tam4yy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    129
    Не знам, јас бев на она 5 минути љубовно гледање само. Искрено девојката е фина вака за муабет ама мислам дека поише по изглед кажува, отколку по натал.

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Morena 20

Morena 20 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2015
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    11
    Здраво дали има некој искуство со Илија Бошков Крајнички и како сте задоволни

3. HappyAsItGets

HappyAsItGets Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2023
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    367
    Да не се зафркнете и уплатите кај дечково Роберт!
    Ќе ви ги земе парите, прати неколку глупости во ПДФ и после не ви враќа на прашањата/пораките.

Денес мн лесно можеме да сме излажени, дечкиве добар механизам измислиле. Соработува со некоја си Ребека што глуми инфлуенсерка нешто, можете да ги проверите на инстаграм. Таа као мн задоволна од него, прави видеа колку е задоволна и се и погодил, му прави реклама…абе живи глупости.
    Другиве астролози барем имаат слики од себеси, овој нигде го нема. Еве еден red flag
    Сега сум сигурна дека со chat gpd или некакви си др AI програми генерираат и мачкаат очи.

Еве од лично искуство сакам да ве предупредам кај да НЕ уплатите и се зафркнете

На Ni998 и Alex.T им се допаѓа ова.
  4. Ni998

Ni998 Активен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2024
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    24
    Аух. А ребека во секое стори, па дури и часови некакви прави/ше со него.
    Мада, многу астролози немаат слика.

5. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.933
    Допаѓања:
    19.746
    Може некој да ми го протолкува 10 поле Screenshot_20250406_230645_Samsung Internet.jpg

6. Alex.T

Alex.T Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2018
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    248
    Акцентот е на планетите во знаците Рак и Лав. Еве анализа на делот кој е означен:

### Означени планети и аспекти:
    1. **Јупитер (♃)** во Лав на 8° – Јупитер во Лав покажува голема самодоверба, оптимизам и желба за лидерство. Оваа позиција носи харизма и способност за инспирирање на другите.
    2. **Марс (♂)** во Рак на 1° – Марс во Рак е емоционално мотивиран, но може да биде помалку директен во изразувањето на гневот или амбициите. Потребата за заштита на семејството и блиските е силна.
    3. **Северен јазол (☊)** ретрограден во Рак на 24° – Северниот јазол укажува на животна цел поврзана со развој на емпатија, грижа и семејни вредности. Ретроградноста може да донесе повторно учење на овие лекции.
    4. **Венера (♀)** во Рак на 21° – Венера во Рак покажува љубов кон домот, семејството и емоционална сигурност. Оваа позиција носи длабоки чувства и потреба за блискост.
    5. **Сатурн (♄)** ретрограден во Рак – Сатурн ретрограден укажува на кармички предизвици поврзани со одговорностите кон семејството или емоционалната стабилност.

### Општа интерпретација:
    - **Фокусот на Рак**: Повеќето планети се во знакот Рак, што покажува силен акцент на емоциите, домот, семејството и интуицијата. Оваа комбинација бара баланс меѓу личните чувства и практичните одговорности.
    - **Јупитер во Лав**: Јупитер додава самодоверба и желба за креативно изразување, што може да биде контраст со чувствителната природа на планетите во Рак.
    - **Ретроградни планети**: Сатурн и Северниот јазол ретроградни укажуваат на кармички задачи кои бараат повторно учење или ревизија.

### Акција:
    Размислете како да ги балансирате вашите емоции (Рак) со вашата желба за лидерство или признание (Лав). Обратете внимание на ретроградните позиции – тие бараат длабока интроспекција и работа на старите модели.

7. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.933
    Допаѓања:
    19.746
    Марс е во Лав не е во Рак , Сатурн е во водолија во 4 поле , ништо не разбираш
    Ај ве молам некој што разбира нека ми пише

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Alex.T

Alex.T Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2018
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    248
    Ова беше (неуспешен) експеримент со AI perplexity.com :)

9. skorpia 996

skorpia 996 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2

Јас со Лина имам супер искуство 2 пати онлајн тарот читање. Некои работи ги кажува поопшти, нормално, ама генерално доста работи ми погоди.
    На пр. некои 2 месеци пред да договорам со неа call размислував за преселување бидејќи станот каде што живеев не можев да го поднесам исто така и цимерката почна да ме нервира... само што почнавме од првите карти девојчето ми рече СЕ ШТО ГЛЕДАМ Е САКАМ ДА СЕ ПРЕСЕЛАМ :D.
    Генерално доста работи и првиот и вториот пат ми кажа и ми погоди и онака со океј совети и чисто како муабет, 2 пати разговорите траеа можеби повеќе од 1h.Цената беше 1200 последно во ноем. 2024.
    Не сум била во живо во Public, ама се размислувам да отидам :)

Пред неколку години сум правела натална + соларен хороскоп кај Крајнички мислам дека беше околу 3000 или 4000, прво на месенџер ми се јави нешто ми кажа не се сеќавам што и после тоа на емаил ми прати pdf. ама општо,пола на српски пола на македонски, не бев задоволна.

10. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.933
    Допаѓања:
    19.746
    Соте сакаме да се преселиме некаде , слаба фора што кај тебе упалила

На Dekorado му/ѝ се допаѓа ова.
  11. skorpia 996

skorpia 996 Истакнат член