Zoki i jas go preporacuvam. Mi pravese pred povekje od 15 god. A Viki deluva mnogu iskopleksirano i aroganto koga ja gledas. Kolku naplakja taa?
Добро, вие што правите натални, постојат ли добри и лоши натални или не може строг рез да се направи? И дали добра натална значи дека човекот ќе биде среќен и успешен или не? Може некој има потенцијал, ама ако не го искористи?
akademijaalhena.mk,Астро-Енергетски Практичар na Instagram-Natalija ,si Nema vrska od nisto,zaludno potrosheni pari,nekoj dobar astrolog sa Natalna karta i godishen Horoskop? (Izvinete sto pishuvam na latinica,nemam opcija za kirilica telefonia mi e kupen vo stranstvo)
Немој да си го губиш времето и парите.Ќе ти прати исечоци copy paste од интернет што ќе најде,во мојот случај не се потруди ни да ги преведе на српски ми ги пратиМожда и да има некое знаење но стар е и не се замара да ти толкува натална него ти праќа обичен хороскоп што можеш да си го најдеш и сама на интернет.
Воопшто не сум задоволна.Јас и уште две другарки правевме таму во ист период и до сега ниту една прогноза нејзина не излезе точна кај ниедна од нас.Џабе потрошени пари.
Девојки, јас си направив профил на Etsy и таму има многу астролози кои ги нудат своите услуги. Нормално, треба да внимавате дали се AI или вистински. Има рецензии кај сите, јас правев психичко предвидување за 2026та кај една за 5 долари (на попуст) и ми прати пдф од 3 страни напишано за секој месец, плус беше достапна за комуникација и го добив фајлот брзо. Имам правено натална кај мк астролог, мислење имам оставено пред неколку години и од оваа перспектива, ништо не ми погоди од тоа што го кажа за иднината, во никое животно поле.