1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Натална карта

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Gordana10, 27 март 2010.

1. HappyAsItGets

HappyAsItGets Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2023
    Пораки:
    439
    Допаѓања:
    495
    Koj e pa toj?? Prv pat slusam za nego, kako e pisan na socijalnite mrezi?

2. Еос

Еос Нов член

Се зачлени на:
    Вторник
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Како да се дојде до него и колку наплаќа?

3. Biljana0606

Biljana0606 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    Postar e, ali mislam e ok, luge sto gi znam bile kaj nego, a i jas bev dva-tri pati, Ilija Georgievski, mislam taka go dava na facebook...

4. Еос

Еос Нов член

Се зачлени на:
    Вторник
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Благодарам на инфо

На Biljana0606 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. NanaOfori

NanaOfori Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2025
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    6
    Zdravo, da spodelam edno iskustvo. Vo 2022 ili 2021 ne mi teknuva mi pravese natalna edna Mimoza, ne znam dali nekoj slusal za nea ili pravel natalna kaj nea. Mislam deka raboti nesto profesorka na nekoj fakultet ne znam stavrno. Zenata mi zema 5000 denari uste togas i NISTO ne mi pogodi. hahahahahahhhaah Mi pravese filmovi i me prasuvase prasanja za posle da mi gi kaze istite odgovori... Ne znam veke dali da veruvam na natalna ili ne... Se milam uste ednas da se zafrkvam kaj Zoran..... Citam na forumot dosta go falat pa da frlam uste 5000denari :D:D:D

6. Biljana0606

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    Zoran,tolku li e dobar, od ona sto procitav, gledam ima i pozitivni i neg.raboti,mnogu pari, iskreno ne mi se davaat, prijatelka moja bese kaj Marina, pred nek.godini, ali bas ne se pofali, za ovaa Mimoza, prvpat slusam, imam nekoi dvoumenja, i i bi sakala da se konsultiram, ali ne znam dali pak kaj Ilija da zakazam, ili da probam tarot karti kaj taa
    The High Priestess...Sekako, mora covek da filtrira nekoi raboti,i so doza na rezerva....

7. HappyAsItGets

HappyAsItGets Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2023
    Пораки:
    439
    Допаѓања:
    495
    Сите што ги знам и малку повеќе се разбираат во астрологија и имаат правено натални, ми ги фалат Марсол и Марина Говорко. Е сега, Марсол изработува натална за 3000 ден, а Говорко мислам е далеку поскапа. Финтата е што Марсол нема којзнае што да каже бидејќи сака да уплатиш следно за соларен хороскоп или предвидувања, што се поскапи.

Јас сум правела на три различни места и од оваа гледна точка ништо посебно не погодија.

8. Biljana0606

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4