Postar e, ali mislam e ok, luge sto gi znam bile kaj nego, a i jas bev dva-tri pati, Ilija Georgievski, mislam taka go dava na facebook...
Zdravo, da spodelam edno iskustvo. Vo 2022 ili 2021 ne mi teknuva mi pravese natalna edna Mimoza, ne znam dali nekoj slusal za nea ili pravel natalna kaj nea. Mislam deka raboti nesto profesorka na nekoj fakultet ne znam stavrno. Zenata mi zema 5000 denari uste togas i NISTO ne mi pogodi. hahahahahahhhaah Mi pravese filmovi i me prasuvase prasanja za posle da mi gi kaze istite odgovori... Ne znam veke dali da veruvam na natalna ili ne... Se milam uste ednas da se zafrkvam kaj Zoran..... Citam na forumot dosta go falat pa da frlam uste 5000denari
Zoran,tolku li e dobar, od ona sto procitav, gledam ima i pozitivni i neg.raboti,mnogu pari, iskreno ne mi se davaat, prijatelka moja bese kaj Marina, pred nek.godini, ali bas ne se pofali, za ovaa Mimoza, prvpat slusam, imam nekoi dvoumenja, i i bi sakala da se konsultiram, ali ne znam dali pak kaj Ilija da zakazam, ili da probam tarot karti kaj taa The High Priestess...Sekako, mora covek da filtrira nekoi raboti,i so doza na rezerva....
Сите што ги знам и малку повеќе се разбираат во астрологија и имаат правено натални, ми ги фалат Марсол и Марина Говорко. Е сега, Марсол изработува натална за 3000 ден, а Говорко мислам е далеку поскапа. Финтата е што Марсол нема којзнае што да каже бидејќи сака да уплатиш следно за соларен хороскоп или предвидувања, што се поскапи. Јас сум правела на три различни места и од оваа гледна точка ништо посебно не погодија.