Натална карта

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Gordana10, 27 март 2010.

1. HappyAsItGets

HappyAsItGets Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2023
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    499
    Koj e pa toj?? Prv pat slusam za nego, kako e pisan na socijalnite mrezi?

2. Еос

Еос Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2026
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    Како да се дојде до него и колку наплаќа?

3. Biljana0606

Biljana0606 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    7
    Postar e, ali mislam e ok, luge sto gi znam bile kaj nego, a i jas bev dva-tri pati, Ilija Georgievski, mislam taka go dava na facebook...

4. Еос

Еос Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2026
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    Благодарам на инфо

На Biljana0606 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. NanaOfori

NanaOfori Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2025
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    7
    Zdravo, da spodelam edno iskustvo. Vo 2022 ili 2021 ne mi teknuva mi pravese natalna edna Mimoza, ne znam dali nekoj slusal za nea ili pravel natalna kaj nea. Mislam deka raboti nesto profesorka na nekoj fakultet ne znam stavrno. Zenata mi zema 5000 denari uste togas i NISTO ne mi pogodi. hahahahahahhhaah Mi pravese filmovi i me prasuvase prasanja za posle da mi gi kaze istite odgovori... Ne znam veke dali da veruvam na natalna ili ne... Se milam uste ednas da se zafrkvam kaj Zoran..... Citam na forumot dosta go falat pa da frlam uste 5000denari :D:D:D

На Alex.T и Biljana0606 им се допаѓа ова.
  6. Biljana0606

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    7
    Zoran,tolku li e dobar, od ona sto procitav, gledam ima i pozitivni i neg.raboti,mnogu pari, iskreno ne mi se davaat, prijatelka moja bese kaj Marina, pred nek.godini, ali bas ne se pofali, za ovaa Mimoza, prvpat slusam, imam nekoi dvoumenja, i i bi sakala da se konsultiram, ali ne znam dali pak kaj Ilija da zakazam, ili da probam tarot karti kaj taa
    The High Priestess...Sekako, mora covek da filtrira nekoi raboti,i so doza na rezerva....

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  7. HappyAsItGets

Се зачлени на:
    25 август 2023
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    499
    Сите што ги знам и малку повеќе се разбираат во астрологија и имаат правено натални, ми ги фалат Марсол и Марина Говорко. Е сега, Марсол изработува натална за 3000 ден, а Говорко мислам е далеку поскапа. Финтата е што Марсол нема којзнае што да каже бидејќи сака да уплатиш следно за соларен хороскоп или предвидувања, што се поскапи.

Јас сум правела на три различни места и од оваа гледна точка ништо посебно не погодија.

На Biljana0606 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Biljana0606

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    7
  9. Еос

Еос Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2026
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    За Натална карата мое искуство е позитивно, но со астролог од странство. За разлика од нашите астролози тука овој астролог те вика и скоро 3 саати разговараш со него одпочнува со тема живот, кариера, љубов и на крај имаш објаснување на аспекти и прашања. Дополнително што не објаснува по принцип на да ти кажува движење на планети, туку само што има и тоа што точно значи за тебе. Според него не може еднашка да се изработи и тоа да е трајно поради тоа што планетите се менуваат во иднина според позиции и од тоа се влечат нови информации. Затоа со астролог не се соработува еднаш туку во континуитет. Жал ми е што повеќе не живеам во таа земја за да може да се консултирам а нема online.

10. ivoncule

ivoncule Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Dali ste pravele natalna kaj vesterkata? The witch from eastern europe? Dali ste zadovolni dali pogagja

11. Еос

Еос Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2026
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    Moze link?

12. Mrs. Lovett

Mrs. Lovett Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2018
    Пораки:
    885
    Допаѓања:
    3.275
    Зоран, преценет. Ме копкаше, пробав. Никогаш повторно. Никогаш.

На Alex.T, Biljana0606 и HappyAsItGets им се допаѓа ова.
  13. HappyAsItGets

Се зачлени на:
    25 август 2023
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    499
    Исто мислам и за Марсол.

14. ivoncule

ivoncule Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Napisi na instagram ke najdrs

15. Biljana0606

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    7
    Se izvinuvam, vo vrska so Zoran, izgleda podeleni se mislenjata, mozebi i bi se resila, ali..ona sto me nervira kaj nego, nekako mi se cini dosta egoisticen, povremeno go sledam na fb, ke postira nesto, ok mi se cini, a od druga strana, kako da ima jak ego, vo odnos na nekakva nadmenost...ne znam, mislam ne znam sto treba da kazat za 5000-1000 den.ali lugeto odvaj sobiraat pari za pregled, pa normalno covek si misli, i treba da vidi sto e prioritet...deka ne kopkaat nekoi raboti, kopkaat:)))

На Mrs. Lovett му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mrs. Lovett

Mrs. Lovett Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2018
    Пораки:
    885
    Допаѓања:
    3.275

За нешто што се прави општо или од роденден до роденден 5500 (кај Зоран) е многу. И јас имам таков впечаток, надмен човек, доста начитан па филозофира. Морав да направам за да не се каам зошто не сум направила или да си мислам којзнае што е. Јас лично немам океј искуство, ниту па нешто од тоа што го кажа се исполни, а се потресував ептен.

17. martina4

martina4 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    208
    Koja e Natalija sto gleda na karti?
    Ima li nekoj broj?

18. Ris16

Ris16 Нов член

Се зачлени на:
    4 август 2026
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ima li nekoj iskustvo so Unofficial astrology, dali pogoduva ili se dzabe frleni pari?

19. Iamstorm

Iamstorm Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2021
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    34
    Може ли да споделиш зошто пријателката не била задоволна од Марина? Јас пак сакав кај Марина. Членка овде се пофали од нејзе, но сѐ уште се двоумам бидејќи е многу пари, а не знам што да очекувам. Никогаш не сум правела и не знам дали имам преголеми очекувања, дали ми е страв. Можеби е глупо прашање но на кој начин функционира? Кажуваат поволни периоди ли некои предвидувања ли? Имам слушано различни искуства….една ми сподели искуство од некоја Сузана мислам или Снеже не се сеќавам повеќе ми беше како да си на гатач. Еве вие што имате правено ако може да споделите

20. #cvekje8888

#cvekje8888 Активен член

Се зачлени на:
    30 април 2026
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    8
    Кај Илија Бошков Крајнички има правено некој и цена?