Vi pisav vo poraka, ne znam dali dobro go napraviv , ali generalno ne bese zadovolna zenata, mislam ocekuvala poveke...za Ilija Krajnicki, ne bev voodusevena, za razlika od drugiot Ilija(Georgievski),nekoi konkretni raboti mi kaza, i navistina izleze taka...
Здраво на кого му пишавте во порака? Доколку е кај мене ми нема стигнато, а цена кај Георгиевски и натална за колку години важи да не знаете и дали се оди лично кај него?
Dobar den!Gledam nema nikoj na temata psoeldno vreme))da predlozite nekoj so tarot,ili sepak podobro so natalna kaj nekoj da se odi?Gledam za Lina pisuvate, nekoj pisal i za nekoj Andrej, kako da se najde toj, i koj e podobar od ovie dvajca?blagodaram unapred!Pozdrav!
Па доволно е да и ги читаш текстовите на фб за да сфатиш колку е добра.Се е каша попара,јас не знам дали некој воопшто може тоа да го разбере,копира и преведува од некои српски страници за астрологија ама и преводот не и е како што треба и сите текстови се предвидување за некои лоши работи,внимание на ова на она,само шири негатива кај луѓето иако врска нема од астрологија. Проверени и искусни астролози стојат позади своето име и дело,немаат потреба да се објавуваат под псевдоними а уште помалку да копираат текстови.