Изработка на натална карта бесплатно? Дали некој тука знае да ми направи натална карта барем за еден месец и ако може да го направи тоа бесплатно за првиот месец натака ќе се договориме?
Lavinija, brojot na Zoran Krstevski e 070/628-803. Mislam deka 1600 den. bese, jas pravev pred 3 godini. Vo aerodrom zivee , ti zakazuva i kaj nego doma se ide ima posebna prostorija kako kancelarija da ja narecam. Jas nekako ne sum mnogu zadovolna, no poznavam mnogu luge koi bile i se prezadovolni.
Јас направив натална карта кај астрологот Илија Бошков Крајнички,прв пат сретнав за него баш тука на форумов,го побарав на фб,ми се јави,по телефон ми кажа некои работи..потоа ми изработи и натална карта,900 денари е,ова е негов тел бр 078 215 911
Mожеш прво да му пишиш на фб,ке ти се јави,и по тел ке ти кажи некои работи,според датум на раѓање.. Наталната карта ја изработува по неколку дена,има околу 20 тина страни,пишува општи карактеристики според твојот знак,поднак,час на раѓање,пишува и за минатото,сегашноста и иднината,во рок од 9 години,од 2000 до 2019 мислам..
Јас правев натална карта многу одамна можеби пред некој 6 години женичката мислам се викаше Нада...се ми погоди до сега .....
Јас многу се интересирам за хороскопот, знам отприлика да правам натална карта отприлика знам што значат полињата, ако сака некој нека ми даде датум на раѓање и час тука, отприлика ке ви кажам што знам, скоро секој ден си гледам која планета е во кој знак, има многу влијание тоа, бацки
дали мозе да ми писес линк од цовекот зосто под тоа име ми излегуваат многу луге те моламмм... благодарам однапред
Од тој Александар една моја другарка била кај него, рече декамногу филозофирал....истите работи што и ги кажал нејзе ги слушнала во програма, нели тој на ТВ исто води некоја емисија. Многу повеќе и зборувал за енергии отколку за хороскопот Па јас се мислам дали кај тој зоран или Крајнички ???
јас пред некое време правев кај некој Илија, ама не кај овој Крајнички, заборавив како се презиваше. Заборавив пошто не ми кажа баш убави работи Сега сакам пак да правам и се мислам дали кај Зоран К или кај овој КРајнички...и ме интересира овие двајца исто за иднина кажуваат така? Па од кај да знаеме дали погодле, треба да чекаме дали ќе се исполни нели? Појма немам, кажете искуство на пример на кој начин знаете дека ви погодиле со наталната карта? И плус, видов прашал некој и погоре, али нема одговор...дали мора времето до минутка да е точно или може пола саат да варира, пример од 13.00 до 13.30?
Малку офф. Овој Крајнички што го зборите ми беше пациент ама ја поима немав кој е,ми вели еден ден да ти гледам на ракаи јас ооо забегал човеков дефинитивноПосле ми кажа кој е,да одам кај него да ми направи натална карта и најважното дека ќе имам два брака