Натпревар за губење тежина

Дискусија во 'Канта' започната од 94kickey, 28 јануари 2015.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 94kickey

94kickey Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    18
    Здраво :hai:
    Ја почнувам оваа тема со цел да ви пренесам свое искуство и да ви помогнам. Не има многу што сакаме да ослабнеме или да си го држиме своето тело во форма. Не знам дали сте слушнале дека постои школа за правилна исхрана. Јас почнав пред 3 месеци. Толку и трае школата - 12недели. Јас се зачленив во 3тата недела бидејќи тогаш дознав дека постои. За останатите 9 недели изгубив 12кг. Од утре почнувам нова школа. Многу е интересно. Имаат награди за најдобри резултати, казни за покачени килограми, казни за нередовност. Всушност како натпревар е. Ти прават посебна програма за исхрана. Не е диета! Сите прават одлични резултати. Запознав една жена од друга школа која намали 19кг за 12недели. Доколку некој сака да се придружи нека ми пише, па ќе му дадам подетални информации. И да 2-пати неделно има вежбање т.е зумба и military.
    :inlove::party::dance:

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.646
    Допаѓања:
    4.517
    Уште да кажеше дека се од тие биди фит или како и да беа , и промоција на шејкови од Хербалајф . И да , да не заборавам едните исти вежби се вртат цело време , и е ненормална гужва , па после тоа барате да се зачлени човек или како и да беше со некоја си сума таму за да продолжи да вежба

На okcenzi и crimson им се допаѓа ова.
  3. Deadhalf

Deadhalf Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    65
    ee i jas pred eden mesec odev vo skolata i oslabev 8 kg za 3 meseci pa planiram pak da se zapisam na skolata ama koga ke se stopli..inaku ne piev sejkovi i takvi raboti zaso nemav dovolno pari..znaci sejkovite ne se magicni nesta znaci tie se na prirodna baza so niv mozes da slabees dokolku se pridrzuvas do nekakov rezim i tie se pozdravi da gi pies otkolku za dorucek da jades gevrek ili kifla so jogurt isto taka moze so niv i kilaza da se pokaci taka da ova ne e magicen pijalok koj gi topi mastite

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.119
    Допаѓања:
    13.387
    Жената за 3 месеци изгубила 19 кг??? :fubar:
    Тие ако се салам ќе знаат дека тоа не е здраво воопшто. Здраво слабеење е за еден месец максимум 2-3кг за телото да може да си ја меморира својата нова тежина.
    Значи со здраво слабеење можешда изгубиш за 3 месеци максимум 9кг. А ова е тотално нездраво и не го подржувам.(n)

На cresa-jagoda и crimson им се допаѓа ова.
  5. Avokado

Avokado Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2014
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    367
    A da kazevte I po kolku plakate. Ogin I plamen :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.