Натприродно (Supernatural)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Leeloo, 25 јуни 2011.

1. Tumblr

Tumblr Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    992
    Леле,серијава е предобра.Штотуку почнувам да ја гледам осмата епизода од првата сезона. :lol:

2. SummerLove26

SummerLove26 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    МТВ се ужас! Даваат само три епизоди неделно (некогаш ептен рано, некогаш ептен касно, некогаш ич :@ ), во понеделник нема, а во петок ги даваат репризите од трите епизоди. Сега мислам дека трета сезона ја даваат. Ја гледав последната епизода од втора сезона пред 2-3 недели и дека ме нервираат овие од МТВ почнав да си ги глеам на интернет, до 5та сезона сум :D
    Инаку многу јака серија, не е се` во хоророт и страшните нешта, туку има и тажни братски Dean & Sam моменти. Castiel е преубав :angel: , особено кога не сфаќа некои работи или кога е збунет. Dean.. лелееее он ми е омилен, дека нели bad boy. * :inlove: with Dean* Кај Sammy не ми се свиѓа тоа дека има демонска крв и косата му е ептен долга, на почетокот беше сладок со косичката, ама ако! Супер шо има тема за серијава на форумов. Најубава серија <3

3. Tumblr

Tumblr Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    992
    Леле значи не можам да престанам да го гледам видеово.Циркузи се.Поготово Дин мој :$ :D
    http://www.youtube.com/watch?v=pw8E2reBbSM
    [​IMG] душааа,стварно е
    [​IMG] :x

На Agrona и SummerLove26 им се допаѓа ова.
  4. Whatsername997

Whatsername997 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    21
    aхахахахахахаха викаш во 5та сезона има долга коса??? хD чекај да го видиш во 8ма... како Рапанзел е хаххахахха Oh Sammy <3

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Ајде уште малце па 4та сезона.Сакам сите одеднаш да ги изгледам ама ај :D Готово се заразив со серијава,толку ми требаше. :lol:

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    ^знам како се осеќаш хаха :D

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SummerLove26

SummerLove26 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    Хахахаха знам, глеам клипчиња на youtube ;) Dean: "Oh ok we'll have a slumber party & braid Sam's hair"

На Whatsername997 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639

На SummerLove26 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. EliBo

EliBo Активен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Кога ја дават сега никако не можам да ја фатам? И јас ептен се заразив па неможев да дочекам си ја гледам на филмовизија 8 сезони има а како шо прочитав уште 2 сезони ке се снимат. До 5тата ми беше заразна после и така и така или ми се смачи 24/7 да ја гледам :D

10. Whatsername997

Whatsername997 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    21
    мене уште 10тина епизоди ми останаа од 8ма сезона после незнам како ке чекам да искачаат една еп. во една недела :( или полошо- месеци до нова сезона ;(

11. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ако прашуваш за МТВ, мислам дека не ја дават повеќе, или па јас ја немам начекано, ама верувај - вреди да си ги спуштиш другите сезони.. и јас кога ја завршив 5тата мислев да престанам ама голема грешка ќе направев, преинтересни се наредните сезони :D посебно 7ма и 8ма сезона, преполни се со емоции..

ти барем ќе чекаш "само" три месеци, јас се избрзав и сега еден месец и повеќе ми помина без серијава ;( на почеток гледав видеа на јутуб (блуперси и видеа од конвенции), па слики на тамблр и пинтерест, па истражував за актерите и сега немам што да правам ;( многу тажно, знам :rofl: ама се заразив со серијава, и сега на твитер ги мањачам Миша, Џаред и Марк Шепард, а и не се баш често на твитер :/ (освен Миша, тој најмногу е на твитер :D ).. сега гледам други серии, ама досега само од оваа сум се заразила, и тоа ептен :D мислам дека кога ќе излези првата епизода од 9та сезона, ќе славам како да ми е роденден, до тој степен ја сакам серијава (голем придонес за тоа има и Миша) :rofl:

ова е од неговиот твитер, па уште напишал - If this is how it works, i'm going to owe fortunes in child support:

со ваква актерска група, мислaм дека е невозможно некоја серија да биде неуспешна :D

http://uk.eonline.com/news/407332/super ... -not-happy

Прикачени фајлови:

На deedee0 и Bunny2 им се допаѓа ова.
  12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас сега ја почнав серијава, ја изгледав првата епизода и морам да признаам дека за кратко време се препотив и добив два миниинфаркти :D

Јас сум малку забегана, ако и се навлечам ќе ја изгледам за ненормално брзо време и после ќе почнам да сонувам и замислувам глупости :tmi:

Кажувајте дали е цело време така страшна серијата или се навикнува човек??? Да знам бар со време да се откажувам :lol:

13. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.619
    Има од се по нешто , хумор , хорор , драма , акција ..... пред се има добра музика , јака кола , двајца згодни мажјаци :inlove: првите 2 -3 сезони се фокусирани кон духови , демони и сл , понатака се вклучуваат и мнооогу други суштества .... според мене , ако ја прекинеш ќе зажалиш , како идат сезоните се подобра и подобра е

На MaggieTatum и teddybear им се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    И јас вака мислев по првите неколку епизоди, со миженки гледав дури :tmi: не дека ќе се навикнеш, ама натака серијата се развива во поголема приказна, овие еднократниве мисии ќе бидат дури досадни, ќе има добар хумор, Џенсен ќе стане уште посекси :D ќе дојдат многу добри ликови. Ако имаш време можеш да ја гледаш, јас сум заразен фанатик, така да малку ќе бидам субјективна ако ти кажам дека е одлична серија :wasntme: И се зависи од тоа дали си фан на приказни од натприроден карактер :)

На MaggieTatum и teddybear им се допаѓа ова.
  15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    После серијава,хоророт веќе не ми е тоа тоа :D Не дека е многу страшна,туку со се се сретнуваш во серијава и веќе се ми е познато :D

16. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    хахах затоа раката пред очи и гледај си така :rofl: јас така правев во прва сезона (и некогаш во наредните) и мислам само 1 или 2 пати добив мини инфаркт xD Блади Мери само одназад ја видов, исто и едно девојче дух (неа само мечето и фустанот и го видов), другите некако ги издржав да ги гледам :D

не си само ти, прашај било кој фан, кај сите е исто - сите се навлекле и ја изгледале за брзо време, а за тоа со кошмари и слично, мислам дека нема да имаш, барем јас немав (а јас многу често имам кошмари).

и не, не е толку страшна, ќе се навикнеш за брзо време, не треба за таква банална причина да ја пропуштиш серијава :D

значи запамти, кога ќе слушнеш страшна музика (или тишина) - :tmi:

btw - пушти го видеово на 3:25, чисто за забава :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=TW0OPsLRncw

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Леле те убив :D

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  18. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    На Bunny2, bittersweet и MaggieTatum им се допаѓа ова.
  19. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.619
    :rofl: :rofl: умрев ! хахаха

20. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    хахахах :D абе од teddybear немаме одговор, дали не го видела или..... да не доби инфаркт :( :rofl: :rofl:

хахах најтажната сцена ја направиле најсмешна :rofl: