Натприродно (Supernatural)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Leeloo, 25 јуни 2011.

1. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ^ G.G, ти да не сакаш јас срцев удар да добијам ?? :rofl:
    Мене повеќе ми се допаѓа во костумот, ама и вака не е лош :D
    Инаку, каде ги најде овие твитовите :lol: ?? Ги нема ни на официјалниот твитер на Натприродно, ни на твитерот на Миша :worried: а и ова како шала ми изгледа, или можеби фотошоп на некој Дестиел shipper :worried:
    таман се израдував.. :(

btw, ми се причинува или Џенсен изгледа многу посекси во сезонава (ако е тоа можно :rofl: ) -
    :wasntme:
    Ама Миша во костумов.. ме убива!! :inlove:
    А и Џаред никој не го коментира, срам да ви е :fubar:

Леле едвај чекам да почни сезонава..

Прикачени фајлови:

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SummerLove26

SummerLove26 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    Во секоја следна сезона се уште посекси отколку во претходната :inlove:

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    И на promo shoots забавата продолжува, секогаш спремни за шала и заебанција, срцки се сииитееееее :*

На teddybear и MaggieTatum им се допаѓа ова.
  4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Season 7 and season 8 down babyyyyy. Ги завршив уште пред некој ден и уште не можам да се соземам од крајот бре луѓе, што ќе прават сега, кастиел не е веќе ангел, ама зоооошто така ептен сакав кога имаше моќи, сега кој ќе ги спасува? Уште од првиот момент кога го видов тоа метатроништето ме нервираше, вол еден да можам ќе го скршам од ќотек :rofl:

Вака од сеќавање најтажна епизода ми беше кога умре боби, и сите со боби, и епизодата со болната мајка на Чарли, без солзи останав на таа епизода од плачење.

Инаку Чарли ептен ја сакам, и сите епизоди кога ја имаше ми се најомилени значи, срцка е невидена, да можам ќе ја изгушкам. се надевам дека повеќе ќе ја има во 9та сезона, ама ништо не сакам да сменат во односот помеѓу неа и браќата, значи совршен ми е тој однос. Dean: She is like the little sister I never wanted. Sam: Yeah, me too. Срцки. Едино може со Кастиел да ја поврзат, не би ми пречело, знам дека е лезбејка, ама човек смее да се надева нели? :lol:

Баш ми беше жал што Кастиел го имаше многу малку во оваа сезона, ама како и да е секоја негова појава ме смее а не знам зошто, веќе кажав и претходниот пат дека чим го видам се смеам.

Многу го сакав и Бени, баш ми е жал што се врати во пургатори, некако се надевав дека ќе му најдат некоја магија некој лек и ќе им се придружува од време на време во лов...

Е сега да почнам за Гарт, значи човекот е лудница.. каква појава е не ми се верува, многу го сакам, многуууу, исто како кастиел ме смее со едно изговорено зборченце, мекушко, душа, не знам ниту како да го опишам веќе од што е такво мило суштество. Сум се дупнала од смеење на скоро сите сцени со него.

Друго не знам што би кажала, мнгоу ме нервираше таа мајката на Кевин, ептен ми беа слатки Мег и Кастиел и жал ми беше што Мег умре, тоа демонот абадон не ја поднесував органски, ептен ми беше жал кога на Сем не му беше добро, и јас мислев дека ќе ги доврши трајлс до крај и ќе умре ама среќа грешев...

Бај д веј Crowley сеуште ми е маж број еден...

Се на се, сезоните беа предобри, имаше многу тажни, многу убави, многу среќни и многу смешни моменти, интересни дијалози и монолози, па дури и некои поучни работи.

Bollocks... многу брзо ја изгледав серијава, кој ќе чека уште месец и пол до другата сезона :D

На kravce, MaggieTatum, SummerLove26 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ^ да те израдувам, Чарли се враќа во 4та епизода од нареднава сезона :rock:

И да прашам јас тука, само јас не ја сакав Мег ?? :lol: Не дека ја мразев, баш напротив, супер испадна во 8мата сезона, ама со Кастиел ?? :fubar: Не го давам него :shake:
    anyways.. имаме два нови машки ликови :) најверојатно повеќето од вас веќе знаат ама сепак.. Првиот е Тамох Пеникет (незнам дали точно го напишав :lol:) и ќе има улога на ангел, Езикиел, и мислам дека ќе биди нешто како Бени (ќе се појавува во неколку епизоди)..
    другиот е Гилдарт Џексон, познат по улогата на батлер во Whodunnit (можам да кажам дека е супер актер) и ќе има улога на еден од The Men of Letters, ама најверојатно ќе биде само во една епизода :worried: -
    исто ќе се појават и некои од старите ликови, а и неколку нови (засега само овие 2 се откриени), од кои некој ќе биди спин-оф на серијава :D се на се, сезонава ми изгледа супер и најверојатно ќе си гледаме уште 2 сезони (можеби и повеќе) :)

btw - најдов еден супер блог со слики за серијава ама неможам да постирам повеќе од 5 слики (а имам мноогу), па затоа Теди - хелп ми ?? :doh:

Прикачени фајлови:

• tahmoh_penikett.jpg
      tahmoh_penikett.jpg
      Големина на фајлот:
      201,7 KB
      Прегледи:
      229
    • whodunnit2.jpg
      whodunnit2.jpg
      Големина на фајлот:
      34,2 KB
      Прегледи:
      229
    На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  6. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Дај го линкот од блогот да си плакнеме очи ;)
    Инаку и јас не ја сакав Мег многу многу,да фер беше со Дин и Сем ама од сите женски ликови во серијава само Чарли си ја обожавам и многу мие мило што не ја исфрлија толку брзо од серијава како што направија со другите.
    Инаку првото видување на тоа што ќе се случува во спин оф сериите ќе биде во 20 епизода
    Детали...
    http://www.huffingtonpost.com/2013/07/30/supernatural-spinoff-backdoor-pilot_n_3677296.html

7. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Абе не таков блог :rofl: Ај ќе го ставам линкот, ама на страната одвај се снајдов јас, па затоа сакав сликите да ги ставам :D -
    http://supernatural-changed-my-life.tumblr.com/
    Значи не сум единствена во врска со Мег :lol: Кога и да си пишувам со некој SPN фан, кажуваат дека Мег им е една од омилените женски ликови, а сите изгледа заборавиле дека таа е крива за Елен и Џо :fubar: Ама ај, добра испадна на крај, само - ДА НЕ МИ ГО ЧЕПКА КАС!! :rofl:
    И јас многу си ја сакам Чарли, и кога прочитав дека била во само 3 епизоди се зачудив многу,
    јас мислев во 5-6 била :D Дефинитивно голем впечаток остава, едвај чекам да ја видам во 4та епизода (тогаш мислам ќе се појави и Езикиел)..
    Уфф, кој ќе чека до 20та епизода :doh: Инаку јас многу би сакала да биди со онаа девојката од епизодата Bitten, aма нели спин-оф, значи дека сосема ќе го сменат ликот, и таа серија нема да има скоро никаква врска со Натприродно (само некои од актерите и најверојатно темата - ловење на натприродни суштества) :worried:
    И во врска со блогот, ќе ставам некои од омилените слики (во спојлер)-
    и една специјално за bittersweet :lol: -

Прикачени фајлови:

На bittersweet, teddybear и G.G им се допаѓа ова.
  8. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Аааа првата слика одма ми ги насолзи очите ;(
    Колку сакам само еднаш да ја имам таа шанса и да ги запознаам лично Џенсен Џаред и Миша,секако и другите ама овие ми се на прво место :)
    Кога читам и гледам слики на тумблр од фанови што биле на сите конвенции искрено многу им љубоморам...ова го има напишано една девојка на блогот и можеме само да читаме и да љубомориме :envy:
    So, this is the long overdue story of mine and Cora’s adventure on the Supernatural set during Vancon.

So, as you probably know, we’ve become friends with Jared after our time spent with him during Comic Con. Gen and I have been texting and emailing back and forth and on Thursday, she told me that Jared was trying to arrange a set visit for us! We proceeded to freak out and she texted us back saying that Jared was going to sneak us on set on Friday because there were some major spoilers that we weren’t supposed to see. Gen texts us the details Friday afternoon telling us where they were filming, and Jared met us outside and snuck us around the back.

After a quick set tour and some hilarious rambling, he proceeded to show us the ins and outs of the Impala and then asked if either of us had a camera or an iPhone. I handed him mine and he opened the door to the Impala and told us to get inside so he could take a picture of us in it. As you can see above, he is awful at iPhone pictures. Then he showed us a breakaway window and proved it was harmless glass by taking a bite out of it. He immediately regretted that and spat it out for the next five minutes. At one point during the tour, he promised us that he would take us back to hang with him and Jensen and Misha on Sunday. Then a woman came and asked Jared if she could do her interview for the DVD extras, and he asked if his friends— meaning us— could come along with. She said sure and we all moved over to a little interview set up. She told him that he was allowed to tell EVERYTHING about the episode that he was currently filming, so he turned to us and was like ‘YOU CAN’T TELL ANYONE WHAT I’M ABOUT TO SAY!’ We swore we wouldn’t and we listened to this whole amazing interview about one of the episodes and what they’ve filmed so far and a bit of what’s to come. Then he made us SWEAR that we wouldn’t tell a soul any spoilers again just to drive the message home. Then he continued the short tour, introducing us to other crew members and actors along the way, until we got outside where craft service was. On the way out, a wardrobe lady was headed over to us and Jared panicked because he thought she was going to tell at him for possibly having food on his shirt and it was adorable.

There, we ran into Mark Sheppard and he showed all of us pictures of his (very attractive but unfortunately 13) son and just chatted and told stories and such. THEN ALL OF A SUDDEN JARED WAS LIKE “Oh, and there’s Mr. Ackles himself!” and we turned to se Jensen getting out of a car with Cliff and oh my god I thought I was going to cry. He was jokingly turning around to look behind him and was just being adorable and shy until Jared called him over to introduce us. His handshake was so firm and he is so attractive and he is much smaller in person and ACK. Then he and Jared had to run back inside to film a bit and he left us with Mark. We chatted with Mark for another 35 minutes or so about sci-fi and this and that and pretzels and French. (And Cora accidentally said ‘frak’ in front of him but thankfully he didn’t hear her.)

Then Jared came back out with Jensen and told us they had to head off to the next location and he had to sadly say goodbye. BUT he agreed to come to dinner at my house when we were both in town at the same time. Then he kindly called us a cab to take us back to the hotel (and when they asked for his name he said “Mica, but my voice is really low”). Then we hugged a lot and said goodbye and then hugged again because that man really likes giving hugs. We said we would see each other in a few days, and he hopped into the car and left.

Then, while we were waiting for the cab, we heard a really loud rumble and turned in time to see the Impala pulling out of the set and driving down the street.

TL;DR— It was an awesome day.

и ова ДА морам да ја имам колава

9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Кога го пишуваш новото мислење ќе стиснеш на тоа горе и меѓу двете [img] што ќе излезат ќе го ставиш урлто од сликата и така можеш да редиш повеќе како мене. :)

Јас не ја разбрав оваа работава со спин офот што ја пишувате :^) :?:

Инаку ептен ми е мило што Чарли ќе се врати, а и тој новиот ангел није за бацање :D

10. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Аааааа мајне детектив од Долхаус :hai: Чудна фацка има типов ама ептен е лајкабл :geek: Во истава серија е и Фелиша Деј (Чарли) :)
    Иначе јас нејќам да читам сега спојлери за новата, сакам да биде српрајз :wasntme: :D само Сем нека не умира... повторно. Нека биде забавна сезона, последнава доста ми беше емотивна :angel:

11. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Леле G.G, незнам дали се потам од што ми е жешко или од љубомора :sweat: ми иди да плачам бидејќи знам дека никогаш нема да ги сретнам :( и ако можеш, стави го линкот тука (од тоа во спојлерот), се надевам не е фан-фикција :?: и баш ќе ја ставав таа сликата (137) ама немав место..

Фала многу Теди, баш ќе пробам деновиве :) Инаку и јас незнаев ништо за тоа спин-оф ама еднаш случајно се сретнав со поимот кога читав за друга серија.. Спин-оф е кога од една серија (ете пример Натприродно) ќе се земе еден лик (ќе го видиме во 20та епизода), ќе се смени сосема (значи ако е ангел можат да го направат нормален човек) и ќе се направи серија за него во која ќе глумат и актери од Натприродно (веќе потврдено е дека Џ2 ќе бидат, ама нема да глумат браќа).. И како што прочитав, настаните ќе бидат сместени во Чикаго, а не низ цела држава.. Значи ќе биди многу слична серијата, ама во никој случај иста, значи не може да се надеваме дека ќе биди продолжение на SPN.. Се надевам објаснив убаво :D

kravce - јас баш ќе пишував дека не е нешто посебно (на изглед) ама си реков ај да си поќутам, можеби улогата ќе му биде добра, а можеби има и фанови тука :tmi: :D А и јас не сакам да читам спојлери, ама сметам дека ова со глумците и не е баш некој спојлер :D Инаку мислам дека сезонава ќе биде прилично смешна, нели Кас ќе учи како да биде човек :rofl:

во спојлер уште неколку слики од блогот :D

Прикачени фајлови:

12. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Еве го блогот на девојката има и слики од на сет во импалата...разгледај си ;)
    http://badgersinbowties.tumblr.com/page/2

13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Спин оф серии? :o Упатете ме :D
    А баш си викав како изгурале 8 сезони,а спин оф да нема.

14. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    лелее :inlove: Џаред права срцка е, душа :l: колкави среќнички се девојкиве :x

Сеуште не се знае многу, засега само се знае дека ќе биде во Чикаго, со ликовите ќе се запознаеме во 20та епизода од сезонава (пишува и дека таа епизода ќе биде пилот), темата ќе биде слична - со ловење на натприродни суштества.. Разликата е само тоа што оваа серија ќе се фокусира повеќе на фамилиите не ловците и фамилиите на чудовиштата... Ќе ги има Џенсен и Џаред ама нели, ќе имаат сосема поинакви улоги :)
    еве ти и линк -
    http://insidetv.ew.com/2013/07/30/super ... -spin-off/

Мене доста интересно ми звучи, ама мислам дека нема шанса да ја замени серијава (според мене никоја серија не можи да ја замени оваа :lol: ) :?:

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Ништо нема да ја замени Натприродно,ама се додека ги има Џ2 во неа јас мислам дека ќе вреди да се гледа ако не кога ќе заврши што ќе правиме :(

16. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    и јас незнам што ќе правам кога ќе заврши серијава, не ми се верува колку забегав :tmi: да ми кажеше некој дека толку ќе станам опседната со некоја серија, немаше да му поверувам, ама од сите серии што сум ги гледала (а многу биле), само оваа толкав впечаток ми оставила :x I really need to get a life..

:worried:

Прикачени фајлови:

На SummerLove26 и bittersweet им се допаѓа ова.
  17. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Мала исправка :lol:
    Џаред и Џенсен ќе глумат само во пилот епизодата и тоа како Сем и Дин а ќе има комплетно нова постава во улогите на другите протагонисти, значи нема они да имаат поинакви улоги туку нема да има изгледа никој од Супернатурал во спин офот.
    Нема како во TVD пола од кастингот да отиде во спин офот, туку сите ќе бидат нови.
    Мислам дека добро објаснив :?:

18. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Убаво објасни ти ама јас се додека не ја изгледам таа пилот епизода, збунета ќе си останам :rofl: Јас па некаде прочитав дека ќе бидат Џ2 ама со сменети ликови, односно дека нема да бидат Дин и Сем.. и баш се чудев како тоа пилот епизодата ќе биде епизода од серијава а ќе ги нема Сем и Дин :^) :D Сега ми останува да си ја чекам 20та епизода од 9та сезона (фактички пилот епизодата), и да се надевам дека тогаш ќе сфатам што се случува :lol:

19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
  20. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011