Јас уште малку ќе почекам до новата сезона. Сега сум стигната до 14 епизода од 8 сезона. Ама прееска колку сум се изнасмеала на коментарот и фацата на Дин на ова од 12 епизода. Неколку пати го враќав. DEAN Who are you not calling? HENRY Our emergency number. DEAN Yeah. Not anymore.
за некој денес е вака - aма ние што чекаме да излези на интернет, дури утре - не е фер бе.. Спојлер да не има некоја од вас CW, да ви идам на гости??
Не ви треба некоја со CW, проблемот е временската разлика, во Мк сте напред 6 часа од Америка и затоа кај вас е утре што е за нив денес.........леле што убаво си објаснив. А што да кажам јас што временската разлика е 15 часа, ах, ах Со сопругот војна ќе избиеше заради Supernatural, купил нов телевизор и сакаше за утре да остави да го поврзи што и како треба. Е да бе му викам, кај ќе гледам јас Supernatural, да не мислиш дека ќе се мачам да гледам на лаптоп можејќи да гледам на толкав тв, Џенсен залужува голем тв не екранчено од лаптоп. Виде не виде, не треба да се расправа со мене кога станува збор за Supernatural, си го поврзе тв со сите тие кабли, мабли и ќе си чекам попладнево околу 14.00 таман деците спијат тоа време и its time for Supernatural Наравоучение, Supernatural може да предизвика развод на брак
Прва сум, прва сум, тралалалалаааааа Занемарето го фактот дека имам 33 години, годините не се важни кога станува збор за супер опсесивен фан на Supernatural. Спојлер Супер старт на сезоната, ќе имаат значи браќава многу проблеми со тоа ангелите, во лошо светло ги прикажаа , добрата работа е што ги немаат сите своите сили како ангели, дали сеуште се слаби или нема да ги имаат останува да видиме. Сега останува да видиме дали Езекиел ќе си го одржи ветувањето да излезе од Сам или има некој друг план. Боби, што да кажам убаво си кажа Џим, штои да си мислите дека е, не е, и во право си беше, не беше ангел како што си претпоставував, беше халуцинација, се што е слатко кратко трае. Кастиел сиротиот си пати од главата, цело време мисли дека прави нешто добро а цело време ја укакува работата, важно за обожавателките на Кастиел, го видовте по гашти и no more trenchcoat. Сега е најбараниот човек на планетата. Тоа изгледа ќе биде тајната која ќе му тежи на Дин, дека му дозволил на Езекиел да влезе во Сам а на него ќе му ја избришат меморијата за поседувањето. Најбитното Џенсен мај лав е сеуште супер згоден и тој гласот негов ми фалеше ептен, ај отидов да се истуширам да се оладам од толку згодноќа и убавини. Песната со која ја почнаа сезоната :up: http://www.youtube.com/watch?v=C5Aabx80gV4 Линк за гледање на кој му треба http://delishows.com/supernatural-seaso ... -here.html
Спојлер Одличен старт на сезоната,очекувано беше да е вака добро барем јас си очекував. Дин и Сем уште една борба на браќата да останат заедно,знаев дека Сем не би се откажал од Дин за да оди со смрта.Сем -- ain`t no Dean if ain`t no you.Кас ќе си има проблеми со ангеливе и тоа многу сериозно се многу лути на него,а преку Дин и Сем ќе пробаат да го најдат така да и тие ќе го имаат истиот проблем.Се надевав дека Боби ќе го гледаме подолго,ама колку може еден мртовец да потрае така?!?!И Езекиел те молам излези побрзо од Сем I want my Winchesters back. Ветува сезонава,ќе има добри работи за гледање.Интересно ќе бидат епизодите со Кас додека да се навикне на новиот живот јадење спиење па дури и женска ќе има Спојлер “Cas doesn’t have the power that he needs to defend himself or to protect himself or to protect us, so Dean literally has to sit down with him and be, like, ‘you gotta go’. That then sends Cas out on his own to fend for himself, which we come to find out…I think in the last episode [episode 7], we come to find out where he’s been and what he’s been doing and that’s pretty funny.”—Jensen Ackles There will be an episode — and we’ve waited nine years to do this, but we will have an episode where Dean speaks to animals. It’s been a long-held dream of his.”
Oh yeah baby, yeah Спојлер Редно беше Како мало дете сум се радувала на епизодава. Стартот одличен... и одма на плачење Сем ју идиот, мора нон стоп да сакаш да умреш, никогаш борбен став да заземеш А дали Боби, Елен и Џо беа ангели горе? Овој Езикиел ми е чуден нешто... се си мислам дека плетка друга работа... Кастиел беше потполно изгубен и сладок -I would fly, but i don't have my wings anymore- Ќе биде интересно да се гледа како човек. Дин, прекрасен како и секогаш, со тоа фацичето кога ќе го направи, тажно И уште нешто... Кога планираат да го извадат Краули од багажник, оти не бива серијава и без него Иначе да, и јас прогнозирам сезона на борба со ангеливе и стварно ме интересира како планираат да ги вратат горе. Како и да е, јеееееееј конечно почна може требало да подразмислат две епизоди наеднаш да дадат
Краули го гледаме другиот вторник He is junk in my trunk!! - Dean Промо http://www.youtube.com/watch?v=-SNelMYfgkU
океј, солзите избришани, пулсот стабилизиран - можам да коментирам Спојлер од кај да почнам прво.. толку промени на расположението во толку мал период не сум имала одамна.. Прво, почетокот и The Road so Far.. плачење, смеење, психичка (а и физичка) болка, и сето тоа во 2-3 минути не мислев дека ќе се расплачам сега, ама 4 месеци сум без Натприродно, солзите сами потекоа (како кажувам, како 4 месеци да сум без демонска крв ) А потоа, сцените со Дин и Сем.. Дин срцка, цел товар е на него, од една страна се грижи за Сем, а од друга страна за Кас, па дури сега и оваа борбата со ангелите А Сем па, ќе се откажувал, ма немој ти се молам Кас душа моја, ангелче, ќе помагал и тој.. Само штета прави, ама ако, штом мисли дека помага, нека помага И останатите ликови беа супер, Боби со неговото idjits ми фалеше до бескрај, исто и Death, а и Езикиел.. само да не го направат и него лош, како Руби :/ .. Хејл прво ми беше слатка, си реков само сака помош, ама после испадна права кучка единствено и го оправдувам она што си го грабна Кас и ќе го носеше во Големиот Кањон, кој не би - се на се, сезонава изгледа предобро, многу ми фалеше серијава
Јас се решив да ја гледам серијава покрај многуте пофалби за неа. Ја гледав првата епизода и искрено многу некако...ме разочара пошто мислев дека ќе биде ова там там там таааам и во следната епизода продолжува мистеријата. А ова е некако како Ghost whisperer. Се случува нешто и веднаш во епизодата се решава мистеријата. И секоја епизода е така. Ама буквално стил на Ghost whisperer. Би сакала да ми кажете дали така продолжува или сепак станува добра мистерија со една приказна која цело време трае? Спојлер Ако ме сфативте.
Уф сте напишале се, срам да ви е ништо не сте оставиле за мене Јас ќе кажам дека се согласувам со сите вас, дека по малку ќе ми фали палтото на Кастиел, и нека не се занесуваат да ми го тормозат мажот, junk in my trunk, ако го подберам Дин ќе види убаво Предобар почеток морам да признаам... многу мразам кога било која епизода од серија е смешна и тажна... ама тука се работи за supernatural па... ништо не мразам Amen to that Ама не може човек да не го сака иако е мутавко
Па не е дека заради кастиел испоумреа голем број на ангели а потоа заради него сите беа избркани од небото .... мислам дека можам да ја видам омразата на другите ангели кон него Иначе одличен старт , сите главни и омилени ликови ги видов во една епизода и таман имам до Мај што да гледам
мислам дека те сфатив, па ќе пробам да ти одговорам тоа е така скоро во сите епизоди, ама во текот на целата сезона има една основна мистерија/приказна и цело дејство се врти околу тоа, конкретно во првата сезона има нова мистерија скоро секоја епизода, ама секоја епизода е поврзана со главната цел..на пример во првата сезона го бараат татко им, во втората чудовиштето што ја уби мајка им, понатаму има уште поголеми мистерии, да не откривам многу само ќе речам - shit got serious јас пред да ја почнам имав изгледано неколку епизоди од крајот на прва сезона и поради тоа и ја почнав серијава, зошто е предобра и на почеток мене ми беше онака, само интересна серија, ама потоа кога навлегов во 3та сезона се заразив така да мој совет ти е да продолжиш да ја гледаш, барем неколку епизоди колку да сфатиш за што се работи