Натприродно (Supernatural)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Leeloo, 25 јуни 2011.

1. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Е ова се чекаше, цела епизода со Кас :lol:
    :inlove:
    многу интересна епизода, Кас сладок како и секогаш, ме изнасмеа :D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] :lol:
    Ама крајот.. :doh: Таман се израдував дека пак ќе бидат заедно.. Мислам, очигледно беше дека Дин попрво ќе го одбери брат му, aма не очекував туку така да го исфрли Кас :fubar: А и Зик ми стана многу сомнителен, нели кога рече дека ТОЈ ќе биди во опасност, а не дека сите ќе бидат во опасност :^)

Бартоломеј го ставам во ист кош како Дик,Ив и Наоми, негативци што не оставаат баш голем впечаток :?: Поинтересно ќе биде ако Абадон е главна, или пак Краули.. а најинтересно ако се врати Луцифер :D

И баш се радувам што во нареднава епизода се враќа Чарли, а и што ќе има чудовиште, а не само ангели и демони :rock:

На bittersweet, G.G и trenchcoat-angel им се допаѓа ова.
  2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Dean: Did you had protection

Castiel: I had my angel blade

:lol: :lol: :lol: :lol:

На trenchcoat-angel му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Колку беше сирот Кастиел :( Поготово на крај Дин кога му кажа дека мора да си оди ;(

[​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG]

Едит : Најдов уште нешто.Не се нормални :lol:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На MaggieTatum и bittersweet им се допаѓа ова.
  4. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    На teddybear, bittersweet и trenchcoat-angel им се допаѓа ова.
  5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Breaking news, потпишале и за 10-та сезона :rock: :clap:

Читам деновиве и им се чудам на умот на народот, голем дел ја бојкотирале последната епизода затоа што Кас имал секс, демек сценаристите намерно пишувале против Дестиел. |(
    Немам ништо против хомосексуалци ама не може бре во секоја серија да има педери, плус цело време Дин е онаков маж, маж и пол тие ќе го прават педер, па со Кас во врска да бидат, глупости живи.
    Сите сценаристи биле принудени да затворат се што имале по социјалните мрежи (твитер, фејбук итн) затоа што биле бомбардирани со навреди, закани по животот.....OMG people its just a show, get a life :!:

А па тек Винцести, тие што сакат браќата заедно во врска да бидат, иако е тв ово се треба да се стрела под хитно, болни умови.

Настрана овие забеганиве, најинтересна теорија што ја прочитав е дека Езикиел всушност бил Луцифер, можеби сепак ќе има апокалипса и така ќе заврши серијата. :?:

Chicago con, breakfast panel...enjoy :* :P

http://www.youtube.com/watch?v=YkKOzc9euJ8

Кравче ја нема, не не дружи ;(
    Еве те бара и Џенсен, вратииии сееееееееее :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

На kravce, MaggieTatum и teddybear им се допаѓа ова.
  6. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ^ :o OMG!! не се нормални тие.. и јас сум бев Дестиел shipper (поддржувач?? :lol: ) и сега сум, ама до толку забегани бе :fubar: ?? И ај тие, ама па Винцест поддржувачите организираа We Hate Misha Day, пишуваа навреди за него и дури бараа да се отпушти :swear: И сето тоа заради улогата на Кастиел, затоа што тој се мешал и застанувал помеѓу браќата |( ама добро што фановите на Миша организираа We LOVE Misha Day, и WHMD мислам дека не постои веќе..

А за тоа со Луци/Зик, и јас го прочитав тоа, интересно ќе биди да е така :nod: Ама така да заврши?? така да заврши?? да заврши?? заврши ?? ноуп, ноуп, не се прифаќа крај за серијава :shake: :lol:

И black-angel, и SuperGirl24 ги нема, и многу други што беа тука :worried:
    Си имаат животи луѓето :rofl:

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.619
    Све шашаво бреј ! И мене ми е чудно како може да очекуваат од мажишта , онака во секоја смисла на зборот да се попедерчат (немам против хомосексуалците ништо ! ) после 9 сезони , ако Дин требало да биде геј до сега одмна ќе го направеа геј !

А овие ми се посебен вид на болесници , не вреди човек ни да ги коментира !

ЕДИТ Тука сум Меги , цело време ве читам :D кај можам без Супернатурал јас :inlove:

8. trenchcoat-angel

trenchcoat-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
  9. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Епизодава :rock:, дефинитивно влегува во моите топ 10 :clap:
    Фалеше ваква епизода...saving people, hunting things, the family buisness.

Кај им текна Волшебникот од Оз :D
    Се изнасмеав на епизодава, два пати едно по друго ја изгледав без да трепнам :wasntme:

Crowley бе со негово moose :*

My words exactly Dean :*

I`ve missed you my pretty :lol:

Надеж ми дава малку тоа кога Дин му рече на Зик да ја спаси Чарли, Зик одговори дека му одзема од силата а со тоа ќе треба да остане во Сам повеќе него што сака, можеби не е лош :?:
    Дин сирот како ќе одбере да не ја спаси Чарли, нормално ќе каже,

Поздрав од Џенсен, сите не сака а мене највеќе :inlove: :rofl:

Промо за наредната епизода и оваа се гледа дека ќе биде пресмешна.

http://www.youtube.com/watch?v=BTNqK8kRU08

Прикачени фајлови:

На kravce, Yowannty, G.G и 2 други им се допаѓа ова.
  10. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    После Pac-Man Fever,Slumber Party мие втора омилена епизода со Чарли :)
    Интересна серија и добра содржина си го сакам јас волшебникот од Оз,па уште и во комбинација со Дин Сем и Чарли неможеше да биде подобро.Мило мие што Краули го видовме,кратко ама па ми недостигаше.
    Туку што ќе биде сега со Чарли?? Несакам ова да биде крајот за неа,сакам да биде woman of letters и малку почесто да ја гледаме.Ја обожавам девојката ми се вклопува во она Saving people,hunting things the family busines.
    Уште колку долго ќе крие Дин од Сем за Зеке?Сакам да знам дали гласините дека Зеке е Луцифер или па дека работи за Метатрон се вистинити,но како и да е Зеке денес ја спаси Чарли па можеби и постои надеж на крај да излезе дека не е ни едното ни другото.
    Од промото за наредната епизода Dean the dog whisperer :D

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Уф кога Crowley ќе рече hello moose или bollocks ми иде да го иштипам за образи, да го изгњавам, да го изгризааааааам, душа бе, срце, мекушко цело време седи со свиткани нозе и такви мили фацички прави ааааааааа... Ах леле да знае што му мислааам :D :rofl:

Настрана ваквите мисли што ги имам за Crowley епизодава беше ѕверскаааа, уживав додека ја гледав и цело време си се смешкав. Влегува во топ 10 убаво сте напишале. :)

Зошто бе не даваат секој ден епизода од серијава?! :(

На trenchcoat-angel, TheScarletDandelion, bittersweet и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.284
    Допаѓања:
    181.723
    Секоја наредна епизода ми е се подобра, не сакам крај да имаааа :(
    :D

Прикачени фајлови:

На TheScarletDandelion, teddybear, bittersweet и 2 други им се допаѓа ова.
  13. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Иако ме немало на темава... мојата љубов кон момциве не умира :rofl:
    За претходната епизода се сте кажале, јипи погодил со реченицата :rock:
    За оваа епизода, цело време се смешкав и јас :) Хепи беше некако, освен
    кога умре Чарли
    |( ама таква лесна некако епизода и магична и ... и све :D Ептен ми беше мило за Чарли на крајот, ептен, и требаше такво нешто, башка па и со цура, феминистка :wasntme: си се најдоа :D Иначе врв на епизодава беа фацките на Дин и мислам дека ќе ја гледам уште еднаш само со неговите сцени заради баш тоа :D

На bittersweet, MaggieTatum и teddybear им се допаѓа ова.
  14. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.468
    Допаѓања:
    48.714
    Присутна на час Меги,ја пратам серијава но и темава иако не коментирам како порано. :)
    Ми се допага сезонава иако мене веке малце ми се досадни со тоа постојано некој некого опседнува,некој е пред умирање ама чудесно му го наогаат чарето и сл.

Мислам дека Кастиел од почетокот на сезонава ми е најинтересниот лик бидејки двајцава некако ми се што знам збунети.Сем ми е постојано со некој меланхоничен и мртов поглед и понашање а Дин веке го отупе со тоа -Се за брат ми,се за брат ми. Башка мораат,значи МОРААТ да уфрлат женски лик кој константно ке ја следи серијава бидејки од страна стварно делува многу геј. Тројка брате. :D
    Нека најдат девојка на некој од 2цава брака па малце нека го размрдаат дејствието.

Гледам Кастиел ке ми стане омилен лик и поише ке ми се допага од Сем кој бај д веј некако ни шарм има во оваа сезона ни ништо,мртво пувало. На почетокот на серијата некако пожив беше,понасмеан,поинтересен. А Кас со тие плави очиња и таа мила фацка неможеш да не го сакаш.

Како и да е не и откажувам љубов на серијава во никој случај. Сепак интересна е и интригантна. :)

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  15. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Затоа ја обожавам серијава, епизоди како ова што ти го продолжуваат животот, се утепав од смеење :rofl: :D

Dean you dog :rofl:

Сам целиот смотан :geek:

Cheeky Sam :*
    Games of thrones mice :D

I alway`s knew I would find the source of all evil in a vegan bakery :rofl:
    You know who wears sunglasses inside

Мислам во наредната епизода, две ќе дознае Сам за Зеке, на крај Дин беше загрижан кога го рече тоа дека ако нешто доволно долго те опседнува/поседува тоа почнува да ја превзема контролата, баш ме интересира како ќе се одвива сето тоа.

Crowley is the only survivor on Supernatural. :devil: :D

Промо за наредната епизода.

http://www.youtube.com/watch?v=xyWu7dVuRfk

Прикачени фајлови:

На kravce, MaggieTatum и teddybear им се допаѓа ова.
  16. s.T.e.F.i

s.T.e.F.i Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    2.852
    Значи баш пред некое време сакав да пишам како ми недостигаат епизодите од прва втора сезона кога беше saving people, hunting things The family business и бам најнова епизода во срце ме удри хух предобра беше баш ми недостигаа вакви епизоди се надевам уште ќе има вакви сезонава! :D

17. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    45
    Леле колку ја обожавам серијава не е ни можно :D :inlove: :inlove: :inlove: Просто немам зборови извонредна серија, ептен ептен интересна :) Се согласувам што во 5-та 6-та сезона почнаа малку да претеруват со ангелите и по 100 пати изумреа, ама во 7мата сезона пак почнаа интересни и неочекувани случки. Прочитав некаде дека ќе имало и 10та сезона, мислите точно е? Не сакам да завршиии :'( Секој вторник излегуваат во Америка нели, а јас во средата право веднаш ги гледам :D Неможам без нив бее :D А и Дин, шо машко ќе беше бре, цц чудо :inlove: :l:

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

Баш сакав ова да го пишам и јас... последниве две епизоди се посветија на семејниот бизнис :D Шала на страна, мислам дека продуцентите обрнуваат многу внимание на желбите на гледачите затоа што каде и да отвори човек за оваа серија сите пишуваат како им фалат старите епизоди, така да thumbs up за луѓето одма тука желби ни исполнуваат :lol: Уште Краули да биде free за почесто да си плакнеме очиња и Кастиел и Чарли да ги има мноооогу повеќе и ништо повеќе не барам, па скромна сум нели? :D

Епизодава беше предобра, јас прво мислев да ја изгасам и да ја гледам утре преку ден затоа што најпрво мислев со змии ќе биде а имам фобија ама викам ќе издржааам морам да ја гледам и се подмо*ав од смеење ми се чини, сериозно се луди, лудиии, и ги обожавам премногу. :)

На kravce, s.T.e.F.i, MaggieTatum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Епизодава... :rock: Ако претходната реков фацките на Дин, оваа дефинитивно беше во знак на фацките на Сем

Значи ги обожавам! Колку се луди и смешни и... секси :D Ајде Кес, врати ни се и ти, ју кен ду ит :D
    Моментот на Дин кога се караше со птицата беше анфоргетабл :D

20. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340