Натприродно (Supernatural)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Leeloo, 25 јуни 2011.

1. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    За жал да

2. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Мислам дека тоа зависи од рејтингот. Јас прочитав дека ако го задржат овој рејтинг ќе продолжат со снимање.

3. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    ЗОШТО ВОЛКУ УБАВИ СЕРИИ СЕКОГАШ ПОЧНУВАМ ДА ГЛЕДАМ ДОЦНА!?!?!
    За на крај да се опседнам и кога сите ќе зборуваат за крајот и фрчат спојлери јас да сум до 3-та сезона и да ги буљам како теле во шарена врата? :D

Бетер од тинејџерка сум, знам...Ама не можам да си помогнам, се опседнав со серијава и си поставив мисија дека до крај на септември сите преостанати 6 сезони ќе ги изгледам па мајка Јана. ]:)

А да, и сеа официјално ќе има 10-та сезона или аш? :|
    Некои викаат ќе има, некои не...Има ли на некоја страна официјално објавено? Дајте линк. :!:

4. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Линк ме мрзи да барам ама 100% ќе има 10та сезона. И се зборува дека тоа ќе биде крајот. Кој знае, требаше прво 5 сезони да има ама успешна беше серијата па продолжија со снимање.

10та сезона - 1 епизода се емитува на 7 октомври ако не се лажам

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Се чека да се види гледаноста на 10-тата сезона за дали ќе се продолжи со 11, 12 сезона, на SDCC продуцентот кажа дека има шанса за продолжување понатака, мислам дека највеќе чекаат да видат дали главните глумци сакаaт да потпишаат за уште некоја сезона или да продолжат со некои други актерски улоги, кои сега ги пропуштаат заради снимањето на серијата.
    Jared и Jensen кажаа дека за потпишување уште некоја сезона ќе мора да земат во обзир дека сега и двајцата се сопрузи и татковци и влијанието на живеењето одвоено од семејствата за време на снимањето на Supernatural.

Се надевам дека ќе се одлучат ЗА бидејќи Supernatural е една од најдобрите серии на тв, а тоа дека двајцата главни глумци се супер згодни и атрактивни не штети де. :P

На Valerin и omg92 им се допаѓа ова.
  6. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279

Не знам за вас, ама јас не сакам никогаш да заврши серијава.
    Зависник сум од неа, и ден и ноќ ги гледам епизодите! :drunk:
    Дефинитивно е најдобра ever... Фаворит ми е Дин, ама и без Сем не иде и настаните би го изгубиле шмекот.
    И да..не се чудете ако ме видите у тема ''Совети'' да барам помош за одвикнување од серијава. :rofl:

До 7 октомври ќе умрам чекајќи... Сакам сега!!! :swear:

7. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    ^ За жал морам да те разочарам, лек за одвикнување од серијата Н-Е-М-А.........once your hooked, that`s it, your hooked for life. :rofl:

Е сега ово е најнова вест :lol: , Jensen на Vancon 2014 неофицијално најави дека ќе има 11 сезона. :rock:

Ово suck it Welling се однесува на Том Велинг кој го глумеше Кларк Кент во Smallville ( Jensen глумеше во 2 сезони ) а Smallville имаше 10 сезони а Supernatural ќе го надмине ако имаат 11-та сезона, ама објаснив битно мислам дека е јасно дека 99% ќе има 11 сезона.

Jensen Аckles конечно подлегна на модерната технологија и отвори акаунт на Twiter. :geek:

Jared му го држи телефонт да најде подобар ви-фи за да го пушти првиот tweet. :rofl:

Jensen си го гледа првиот tweet. :D

Прикачени фајлови:

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Ако ги немате гледано овие две видеа -

Season 9 Gag Reel

http://vimeo.com/105415169
    SPN Mockumentary
    http://vimeo.com/105413733

веднаш оставете се што правите и одвојте полаа саат за да ги гледате зошто многу пропуштате :lol: Ааа и уште пола саат за да вриштите и да плачете за перфекцијата на Миша, Џенсен, Џеред и останатите (зборувам од лично искуство) :rofl: Дефинитивно не се нормални, незнам како воопшто снимиле 200 епизоди досега :D Врв ми е Џенсен со кученцето -
    [​IMG] :rofl:

Инаку, во врска со 200тата епизода, џабе кревав аларми :/ Нема да пеат Сем и Дин (ова многу фанови го сфаќаат како - нема да пеат Сем и Дин, ќе пеат Џеред и Џенсен; ама засега не сакам да се надевам премногу) и епизодата ќе биде musical-ish ама затоа во првата ќе имаме караоке со Demon!Dean, само што нема да го слушаме убавиот глас на Џенсен зошто Дин пеел ужасно :lol: Demon!Dean ќе го нема после 3-4 епизоди, според мене тоа е премногу избрзано зошто супер ќе беше, ама Џереми рече дека сепак ќе има ефекти марката од Кеин врз Дин и дека ќе биде мошне интересна сезоната така да одбирам да му верувам :)

И што е сево ова зборување за крај на серијата?? На Тамблр не се ни помислува на тоа, а Тамблр е првиот сајт за секакви информации :D Вие гледајте ја серијава, бидете активни на социјални мрежи и ќе си трае, на многу пати имаат речено и писателите и актерите дека се додека има заинтересирани фанови, ќе има и нови сезони..

На omg92, bittersweet и G.G им се допаѓа ова.
  9. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Првиот линк не работи, односно вика This Video Does not exist

10. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ^^ дури сега видов, изгледа ги отстраниле и двете?? :?: Ќе пробам утре да ги побарам на Тамблр...

Инакуууу, уште нешто многу важно излезе :party:
    http://insidetv.ew.com/2014/09/11/super ... -10-promo/
    цел ден го чекав промово, на секој пола саат проверував дали го ставиле :lol: Засега изгледа супер ама тoa што Demon!Dean (или Deanmon) ќе го нема после 3-4 епизоди, Кeс го ставиле само 2 пати во промото (и тоа еднаш претепан :fubar: ), и најверојатно нема ниту тој ниту Краули да бидат во 200тата епизода некако ми ја намали возбудата :?: Навистина ќе биде срање потег ако Миша не е во таа епизода, сигурно пола од фановите на серијава ја гледаат само заради него и можам да претпоставам колку ќе бидат разочарани (воедно и јас) ако не е во неа.. Засега се само шпекулации, Миша самиот нема потврдено ама според реакциите на писателите и сите што работат на серијава изгледа баш тоа ќе се случи :swear: Велат дека Кес и Краули ќе бидат добро "презентирани"; што најверојатно значи дека ќе биде нешто како LARPing од други ликови... Па уште и тоа ако се случи тогаш најдобро ќе биде ако Миша си замине, навистина е одвратен начинот на кој го третираат, особено кога толку многу придонесува за серијава и фановите :doh:

Ама ај, да не зборувам многу предвреме зошто знам дека што и да се случи ќе ја гледам серијава се до крајот, без разлика колку важни ликови убиваат и колку навреди испраќаат писателите до фановите |(

11. SmilerGirl

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    ААА не можам да дочекам ! :dance: :dance:

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      31,2 KB
      Прегледи:
      191
  12. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ааааааа каде сте бе дечкииииииии, не ме оставајте самааааааааа? :sweat: :rofl:

Јас повторна прва во новава сезона, непоправлива сум кога станува збор за Supernatural, само refresh и правам на страната како опседнат манијак додека не се појави линкот за епизодата.

Четири и пол месеци чекање вредеше само за ово :rock: :P

Deanmon rock`s :rock:
    Dean kако демон е откачен до немај каде, како само успеа да пее толку лошо караоке :devil:
    Само не сфатив што е работата со the mark of Cain, Дин е демон ама не е демон, мислам демоните имаат моќи кои Дин ги нема, не можат да се опијат а Дин беше мамурен, не треба да спијат итн итн.

Сега тркалото се сврти,
    Сем е тој што го спасува брат му а Динмон баш го боли за брат му. ;(

Инаку најсмешен момент дефинитивно фацата на Дин кога му вика Краули да облече панталони. :rofl:

Останува да видиме кој е типов што го киднапираше Сем и што сака со Дин, Кас пак сакајќи да прави добро мораше да го убие братот ангел, полека, полека му се губи грејсот значи дека крајот му се гледа како ли ќе го спасат него?

Како и да е добар почеток на сезоната не баш петка ама се јаде. :wasntme:

Читав дека сезоната нешто со вештерки ќе се бавеле :?:

(

За тие што не ја гледале ретроспективата еве линкче http://watchtvseries.to/episode/superna ... 10_e0.html

Прикачени фајлови:

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  13. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Многу јака епизодаа :rock: Мене многу ми е жал за Сем,Сем ми е омилен од почетокот на серијата иако и Дин и Кастиел многу ги сакам.Криво ми е за Кастиел што е ваков како беспомошен,сакам да го видам моќен како што беше,Дин не ми се свиѓа ваков зашто јас многу сакам браќата да бидат заедно и мене таа девојката што спие со Дин многу ме потсеќа на Џо,Краули или многу го сакам или го мразам од дното на душата.Сепак добар почеток на сезоната,неможам јас вака да чекам толку долго време друга епизода зашто летото многу брзо ја изгледав,ептем неможев да издржам. :D

14. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Bittersweet - јас тука сум, само немам време да коментирам :D

Сезонава засега е супер, баш како што очекував :D Deanmon не сакам да признаам ама можеби повеќе и од "обичниот" Дин ми се допаѓа, мислам ми фали хуморот и грижата на Дин ама не можам а да не го сакам кога има вакви сцени -
    :lol: Па и да се сретнат Demon Dean, Soulless Sam и Crazy Cas, одлично ќе биде :rofl:

Инаку, баш ми се допаѓа тоа што конечно Сем е тој што треба да го спаси брат му овој пат, и воопшто не се откажува, каков е срцка со неговите puppy eyes, ми иди да го изнагушкам ;( Промото за наредната епизода баш боли, односно тоа што му го рече Дин.. :(
    Кес и Хана ми се преслатки заедно, па и како си личат, it's almost like they're brother and sister :rofl: Ама како што кажа prettyliar, дури и тешко ми е онака болен и немоќен да го гледам, пред малку видов слика од сетот каде што Краули има онаква тубичка во која се чува grace на ангелите, па се мисли дека тој ќе го спаси со тоа што ќе му ја врати неговата или ќе земи од друг ангел, ама може да биде и обратно, може му го зема тоа малку што му остана :doh: Не ми се верува дека ќе го убијат ама сепак сум загрижена.. Само не ми е јасно, зошто Кес да умре, нели кога Метатрон му ја зеде неговата grace, тој стана човек и ништо лошо не му се случуваше, пропуштив нешто или имам заборавено??
    А Краули е одличен како и секогаш -
    [​IMG] [​IMG] :lol:

Инаку во четвртата епизода ќе се врати девојката од Bitten -
    [​IMG] :rock: Премногу ми се допадна нејзината приказна и за неа би гледала спин-оф, се надевам нема и неа да ја убијат..

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Jeeej, не убија беспотребно уште еден предобар женски лик!!! :rock:

Незнам зошто некои фанови сеуште велат дека се незадоволни од филер епизодите, мислам ај ако не нека биде секоја епизода за ангели и демони и одма да ни се здосади.. Серијава немаше ни да трае толку долго ако ги немаше баш овие филер епизоди, и мене искрено премногу ми се допадна последнава.. Мило ми е што Дин и Сим конечно се back to back иако тензијата помеѓу нив може со нож да се сече, се надевам ќе им се подобри врската :?:
    Нареднава епизода изгледа океј, не сум нешто премногу возбудена (се прашувам зошто..) ама посекако ќе ја гледам и сигурно ќе ми се допадни, се разбира, онолку колку што може да ми се допадни milestone епизода од омилената серија без омилениот лик ^_^

(извинете за дозата на сарказам, пробувам да не се изнервирам...)

16. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Некако изоставуваат со хумор :(

17. SmilerGirl

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262

Промо за 5тата епизода од десета сезона која воедно е и 200 епизода во серијата :)

18. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Се придружувам на клубот,иако каснам едно 4,5 години :D
    Како што си сакам натприродни работи,серијава е генијална.
    Кастингот им е феноменален,Дин ми ептен секси,а Сем онака кјут :D
    Приказните одлични,си ги гледам епизодите без здив и прекини.
    Уште сум на прва сезона,така да не можам ништо да коментирам,ама за неколку недели ќе ве стигнам секако :D

19. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Малку хумор и фали на новава сезона досега ама верувам дека ќе надополнат. Добра сезона досега само што кратко траеше Deanmon

20. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509