Натприродно (Supernatural)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Leeloo, 25 јуни 2011.

1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.619
    Зошто неделава нема епизода ?

2. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    @black-angel на фејсбук прочитав коментари дека нема епизода зошто вчера било election day, ама некои од другите серии што ги гледам (на истиот ден) си имаат епизоди.. :?: Можеби зошто имаа прослава за 200тата епизода деновиве?

3. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Време е повторно да се акитвирам на темева.
    Сезона 10 одличен старт, искрено не мислев дека ќе ми се допадне Дин како демон ама погрешив, човеков нема никаква утка во неговата улога толку перфектно доловува се искрено додека гледав морници ме лазеа.Сем како и секогаш кога му треба помош на братот спремен е да ги помине сите граници колку тоа и да го прави "чудовиште" како што го нарече Дин и се надевав дека нема само после 3 епизоди да го излечат иако верувам дека приказната не е завршена таму зошто сеуште ја има лузната од Кеин.
    И само мене ми беше досадна 4 епизода?? Не знам зошто ама обично кога има кам бек на ликови епизодата е одлична оваа некако ми беше мех...
    И да, едвај ја чекам епизодата со Чарли 8-|

tumblr_neirbwA2KJ1sqeq3do1_500.png

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Епизодава дефинитивно беше најинтересната од десета сезона, а и најсмешна.
    Фацките што ги направија кога го видоа мјузиклот [​IMG]
    Дин кога ја гедаше сцената помеѓу него и Сем
    Кога му кажаа за Дестиел :D
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    И на крај Чак :o

На bittersweet и s.T.e.F.i им се допаѓа ова.
  5. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Оу оу, грешно мислење имав за епизодава :wasntme:
    Навистина беше интересна, се разбира мене омилени сцени ми беа ваквите -
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] :rofl:
    ама за секој имаше по нешто..
    Мјузиклот ми беше малку cheesy на почетокот ама после интересен стана, а и морам да признаам и некоја солза пуштив :?: Крајот беше совршен, 5 минути останав замрзната в место а да немав видено гиф од сцената на тамблр пред да ја гледам епизодата, сигурно пола саат ќе си стоев со отворена уста :lol: Навистина предобра епизода, ретко вака да е (речиси) се добро, и се почувствува она "love letter to the fans"...

btw, ако сте фанови на Миша и не сакате да си го уништите расположението, не отварајте спојлер :|
    [​IMG] (x)
    :headbang: страшно сум разочарана од Џереми, Миша заслужува МНОГУ подобро од ова!!

6. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    2 недели поминаа,а јас сум веќе на 5 сезона при крај,дефинитивно зависник станав.Првите впечатоци ми беа многу поразлични од мислењето сега.
    На почетокот ја мислев ептен добра,ама ништо посебно,а сега сфаќам колку сум била грешка :D
    Серијава е феноменална во секој аспект.
    Развивањето на ликовите,градењето на нивните карактери со тек на времето и случувањата,одлично направено.
    Приказните навистина веродостојни,да си мислиш дека се е вистина :lol:
    Посебно 4та и 5та сезона имаат супер сценарио,сето тоа за Откровението е едноставно генијално.
    Ми се допаѓа што после се што им се издешава,не се губи хуморот и саркастичните досетки,едно големо браво до оној што ја пишувал и правел.
    Омилен лик освен браќава мора да биде Кастиел,ангелски срцуш ми е,целиот така изгубен :inlove:
    И јас сум толку зависник што почнав да ги сонувам,Дин и Сем така згодни и привлечни,па и демони и духови,абе се по ред.
    Дефинитивно серијава оди на врвот на листата како најдобра натприродна серија што сум ја следела,на тронот заедно со Доктор Ху :D
    Не сакам да читам спојлери за понатака,се надевам само дека браќава ќе си останат сложни и заедно,бидејќи никако не ги сакам разделени.

На omg92, G.G, bittersweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    @bittersweet види колку сум одговорна, дури една недела подоцна си го исполнувам ветувањето :smirk::rofl:

Последнава епизода... стварно немам зборови... толку многу Кес, толку многу Клер, абе совршенство!! :DИскрено ми беше освежување, не дека не ги сакам Сем и Дин, далеку од тоа, ама веќе ме изнервираа - Миша пак series regular, пак одвај се појавува :doh: Мислам дека епизодава беше предобра за развивањето на Кес, ама секако ова најверојатно немаше да се случи ако не беше Хана :inlove: Стварно душа беше, ќе ми фали :/ А Клер исто ми е супер, само се надевам нема да ја вратат во child prison (ах бе Кес :rofl:), туку ќе ја видиме или во бункерот со TFW или сама со Кестиел, односно - Dadstiel :lol: Совршена динамика имаат и се гледа дека Кес се грижи за неа.. А и барем дознавме со сигурност дека Џими е во рајот :/

Инаку приказнава со Дин станува навистина поинтересна, немало причина за паника кога дознавме дека demon!dean ќе биди само во 3 епизоди :wasntme: Мислам нејќам пак да е демон срцката (или можеби сакам, не ме тепајте :tmi:) ама подобро е вака кога имаат една приказна и се држат до неа цела сезона...

А Краули бе, лелее :rofl:
    [​IMG] :rofl:
    Роуина (вака ќе ја викаме?? :3) e искрено badass, океј има моменти кога ми е антипатична ама тешко е да не ја сакаш -
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    The sass is genetic!! :rofl:
    Се надевам нема и од неа да се отарасат, со оглед на тоа што знаеме колкав е "рокот на траење" на женските во серијава :^)

Ее, кога сум веќе кај женски, ќе заборавев да ја искоментирам претходната епизода.. Значи лудило беше!! :D Дона и Џоди се совршени, цела епизода се газев од смеење xD Инаку се зборува (помеѓу дел од фановите, ништо официјално) за spin-off за овие две, е ако се паметни креаторите на серијава, барем еднаш ќе не послушаат :3

А наредната епизода изгледа прејако, само ќе треба да чекаме 7 недели :headbang:

На bittersweet и Marossa им се допаѓа ова.
  8. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Стигнав до 9 сезона,јее :D :D
    Таман до Нова Година,додека паузираат за празниците,ќе ги изгледам.
    Инаку 6 и 7 сезона ми беа послаби со приказната,ама никако не ми здосади серијата.Оваа 9та е циркуси,Кастиел како човек е комедија,а пак онаа епизодата кога Дин зборуваше со животни,се пресмеав.
    Навистина е успех да направат толку сезони и да успеат да задржат заинтересираност,и со приказна и со одлични дијалози.
    И да додадам само,Краули е генијален,се надевам ќе го гледам почесто,ептен јаки изреки кажува и ненормално многу шарм има во човекот :D

На bittersweet, omg92 и MaggieTatum им се допаѓа ова.
  9. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Луѓенцаа,ве стигнаав :D
    Дали е до мене,или овој Дин станал уште позгоден од порано? Можеби дека беше демон,му влијае на сексипилот:$
    Мака ми е за Кес,некако сакав да го видам во пар со Хана,ама нејќат продуцентите да му дадат женска,није фер :D
    Мајка му на Краули е феноменална,исто како и него.Навистина,како ги нашле глумциве,совршено се надополнуваат.
    Следната епизода гледам ќе биде интересна,Дин пак на старите навики,ама многу е секси,премногу :D

На bittersweet и MaggieTatum им се допаѓа ова.
  10. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Најнова вест, директно од Џенсен.............јееееееееееееееееј ќе има 11 сезона.:rock::dance:(hollest):inlove::P

10922617_865825736793476_1144612532834849270_n.png

На MaggieTatum, Marossa и G.G им се допаѓа ова.
  11. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Dean Winchester likes Taylor Swift,I didn't see that one coming :D
    Ми фали Краули и Кастиел,ептен се концентрираа на тој белегот,ги заборавија двајцава :D

12. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Ја гледате ли уште,јас последна почнав,до последно гледам :D
    Многу завлечкаа со оној Знакот од Каин,цела сезона им отиде,ама самиот дијалог и закачки уште се на ниво.
    И само да кажам,Краули и Дин ја имаат најдобрата броманс,ептен си одговораат,I ship them :D
    И сакам крајно сценарио да биде пријателство меѓу нив,не да се испоубијат :D

На bittersweet и Nausicaa им се допаѓа ова.
  13. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Онака да ја оживеам темава :D
    Никој не дава мислења за епизодиве, сето тишина како никогаш досега :)

14. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Па јас си коментирав,ама престанав,незгодно ми падна. :D
    Искрено нема што да се каже,слаба сезона,ништо не се промени,освен
    Дин што стана дивјак,што се појавија Франкештајн и ги уби во секунда.И Чарли си умре,ептен не фер ;(
    И Краули не може да умре :D
    И то..

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ме нема и мене, ги оставив последните 3 и таа од денес, финалето сите заедно да ги изгледам, избегавам тумблр, фб, твитер, не ги гледам последните конвенции а да не правам муабет колку ми е криво што не успеав да најдам карта за конвенцијата во Мелбурн, за 10 секунди се распродадоа, немав доволно брзи прсти.;(;(

Утре од кога ќе ги изгледам последниве епизоди ќе се најде ваљда некој да искоментираме, да не бидам си правела муабет сам со себе.:rofl:

11004868_694555690653156_1985361816_n.jpg
    :wasntme::wasntme:

11201108_926994277343288_4978640720298434761_n.png

Not ready, not ready at all.
    :worried:;(:worried:

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  16. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    И јас ја гледам уште, каква и да е, не се предавам :D последна ми е 17та, чекам да излезе и последнава и сите со ред да ги фатам :rock:

17. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.619
    Од слика бр. 1 вечер ќе го сонувам .... што му мислам :devil::lol:

18. Luna.Lovegood

Luna.Lovegood Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    Јас спуштив една програма за гледање на серии.И сакам да ја гледам Натприродно.Дали е добра и дали да ја почнам?

19. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Јас ти ја препорачувам,посебно ако си фан на натприродни работи,презгодни момци и саркастични досетки :D

20. Luna.Lovegood

Luna.Lovegood Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    Верувај ми сум.Ја видов еднаш ја спомнуваа многу на нет.Па ке пробам да ја гледам.