Хахах прејак ми е А готвењето со Вест... http://www.youtube.com/watch?v=ToTVFEHZhX4 http://www.youtube.com/watch?v=HKoxDOMaW_o
Гласајте за најдобра серија,моментално Supernatural води http://uk.eonline.com/news/415228/2013- ... topstories
Новата епизода... Краули мислам дека ги држеше сите можни конци во епизодава,добро ги притисна Сем и Дин Кинг оф хел...ептен е бад асс со бројчево Спојлер Son of a witch actually.My mommy taught me a few tricks. I thought of sending in a few of my bruisers and really letting them go to town, but trial one was kill a hellhound. Trial two was rescue a soul from the pit. So from here on out , I’m keeping all things hell-related demons, etc., away from you. Safe side and all that. Plus, I thought it seemed fitting. From what I understand, Sammy took that bird’s breath away. What’s the line? Saving people, hunting things, the family business. Well, I think the people you save, they’re how you justify your pathetic little lives. The alcoholism, the collateral damage, the pain you’ve caused. The one thing that allows you to sleep at night, the one thing, is knowing that these folks are out there, still out there, happy and healthy because of you, you great big bloody heroes. I’ll take your lives work, and I’m going to rip it apart piece by piece, because I can. Because you can’t stop me. Because when they’re all gone, what will you have left? You want to keep those people alive? I want complete and utter surrender. The tablet, the trials, you’ll give them up. Or, we’ll keep doing this dance. Your choice, my darlings. Кас срце колку жал ми падна зошто така се однесуваше Дин со него до негде може заслужи сепак требаше да му верува на Дин.Кутриот па уште отиде да му го купи тоа што му е омилено Едвај ја чекам последната епизода се надевам дека ќе имаме добро финале.. http://www.youtube.com/watch?v=Mas7djjiO-Y http://www.youtube.com/watch?v=Ro-omDZ3T_I
Епизодава 2 пати ја гледав Како прво...имињава на епизодиве Clip show, Everybody hates Hitler, Like a virgin... Уште кога го прочитав насловов на епизодава знаев дека ќе биде нешто добро. А и стандард, последните епизоди секогаш се најдобри Спојлер Краули, Краули, Краули...ма каков крал на пеколот, он е глобално крал. Ептен ми се допадна во епизодава, веќе го љубам Кастиел и Метатон, сум се изнасмеала. Двајцата како ретардирани ми се па и како ја следеа девојката онака, ко манијаци аматери, ептен ми беа смешни. Е сеа за финалнава. Дин, биди паметен како Дик и прочитај го договоров Мислам дека не очекува добра епизода. Не сум баш сигурна дека ќе ги затворат портите од пеколот, тука Абандон се појави на промото, а и фацката кога дозна дека Краули е крал на пеколот. Само не знам што ќе значи тоа за Сем. Продуцентите мислам најавија активна улога на Миша во 9та сезона. Изгледа 9та сезона ќе биде со портата на рајот
За последната епизода и јас се надевам дека паметно ќе изиграат Сем и Дин,сепак на промото нели Сем вика дека за прв пат чувствува дека ќе победат.Еве на википедиа што има за последната епизода- Спојлер As Sam and Dean near completion of the third trial to close the Gates of Hell, Abaddon along with other Knights of Hell move to intercept Crowley who has Kevin and the Demon Tablet in his sights. Elsewhere, Metatron & Castiel vacate upstairs in order to continue their quest in locking the Gates of Heaven. On arrival they are met by Naomi and a small contingent of Angels, in addition to another very powerful figure, one of which could change the direction of the power struggle both in Heaven, and in Hell. ме интересира кој ќе биде "very powerful figure" што ќе успее да го смени правецот на пеколот и рајот,може Луцифер да го вратат сепак тој е архангел протеран од рајот во пеколот.
Пред крајот на 8мава сезона, да се потсетиме на загинатите (човек не може да ме избрка од темава ) Бела Талбот Спојлер
јас сум до 6та сезона и затоа ќе коментирам за крајот на 5та и почетокот на 6та сезона - 5тата сезона мислам дека го достигна врвот со последната епизода, и не мислам дека некоја епизода ќе го постигне тоа, и според мене тоа можеше да биде и крајот на серијата.. се изнаплакав и се наежив на повеќето од сцените, посебно на самиот крај ама баш затоа, 6тата како на удолница почна, Дин нормален, Сем сменет сосема, Кастиел па стана како другите aнгели, воопшто не размислуваше кога го мачеше детето за да види кој му зел душата се надевам се ќе смени наскоро.. инаку, имам прашање за вас, бидејќи нешто испуштив во 4та сезона не ми е јасно, ако ангелите сакаа Луцифер да се врати во пеколот, зошто воопшто дозволија да излезе од таму ? нели прво му зборуваја на Дин дека тој треба да ја сопри апокалипсата, Лилит а на крај и Луцифер, а кога Сем отиде да ја убие Лилит, Закараја нели не го пушташе Дин да излезе, и тогаш зборуваја ама изгледа го пропуштив делот кога му кажа зошто дозволија Луцифер да излезе.. се надевам памти некој па ќе можи да ми каже
^ Не не што е до мене серијава може да продолжи уште ехееее дур не се пензионираат Џенсен и Џаред хахах Искрено мене 8мава сезона мие многу добра,ама имаш ти уште време додека да стигнеш до неа Инаку колку што ме држи меморијата кога Дин беше испратен во пеколот од страна на Лилит со тоа што Кастиел го врати од таму тој го скрши првиот печат,а на Сем нели му помагаше Руби со демонска крв да стане посилен да ја убие Лилит,за наводно она да неможе да ѓи отвори портите да избега Луцифер.Ама излезе сосема спротивно денот кога Сем ја уби Лилит тој пак го скрши последниот печат и немаше веќе никаква пречка за Луцифер да не излезе од пеколот.
Ангелите сакаа да се случи апокалипсата. Затоа и толку инсистираа на Дин да му биде тело на Михаил/Мајкл, и на крај го земаа дури и другиот брат само и само за да се случи апокалипсата. Нешто као, судено им беше, личеа на Михаил и Луцифер како браќа, Габриел во една сцена кажуваше како не му е гајле кој ќе победи само да заврши сето тоа... Назад на загинатите една од фаворитите, од омразена до ептен кул и супер лик Спојлер
се што ми кажавте знаев веќе и пак не ми е јасно, ама ај, помина тоа, да не се враќам назад а инаку ова со Кастиел, досега изгледав 7-8 епизоди во кои се појави само 2 пати, така ќе биде во текот на цела 6та сезона (бидејќи нели има војна во рајот) или ќе го има повеќе во другите епизоди ?? тоа најмногу ме интересира, во сите епизоди од 5та сезона беше eптен срцкаст - ми фали ТОЈ Кастиел, се надевам ќе го има во наредните епизоди
За да се случи апокалипсата Не беше само за Луцифер и Мајкл, ангелите очигледно не ги сакаат луѓето, па сакаа да ги збришат од земјата. Без разлика што беше во пеколот, Луцифер им беше брат, а они такви као дисфункционално семејство, пак си се сакаа, па не беше целата работа само за Луцифер, туку за апокалипсата. Значи апокалипсата мораше да се случи и за тоа дозволија да излезе Луцифер. Само беа лицемерни и лажговци во процесот.
Јас филмчево си го загледувам на Мтв, ама појма немам кога даваат, по се изгледа кога ќе им текне, нема одредени денови
фала kravce и мислев дека е за такво нешто ама не бев сигурна, бидејќи нели, одма штом излезе Луцифер, рекоа дека треба Дин да го убие anastasijaki - и јас така почнав, и сфатив дека најдобро е на интернет да си гледаш.. баш како што кажа - даваат кога ќе им текне... штета навистина, преубави серии даваат (оваа, Озборувачка, Спартак) ама никогаш немам видено најава за некоја од сериите (само еднаш за Озборувачка), а и термините не им чинат, Спартак во 12 а Натприродно во 12 и 40 (ама тоа секогаш го менуваат).. ако планираш да ја гледаш серијава, еве линк - http://www.letmewatchthis.ch/watch-11054-Supernatural
Kас го има сега за сега во 54 епизоди од 4та до 8ма сезона ама не е редовен 2-3 епизоди го има редовно па потоа го снемува.Ама од 9та сезона ќе биде редовен,така да постојано ќе си го гледаме
Во 1 часот, навечер, уствари у ниедно време Тогаш почнува, а мож и порано. И јас го загледав, само незнам дали секој ден имат.Инаку, интересно е, но не следам баш често.