Натприродно (Supernatural)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Leeloo, 25 јуни 2011.

1. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Вчера ја даваа 17 епизода 2ра сезона иначе сега сменија термин ја даваат 23:15 23:30 инаку претходно во 1 беше.
    Иначе на ова Tumblr што се нема :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rpZCoHuhk#!

На MaggieTatum, Agrona и ludoto19 им се допаѓа ова.
  2. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ах добро, зажиевеја темава, мислев само јас ќе си коментирам и ќе добивам опомени од модераторите за 2 коментари еден под друг xD и сега морам да правам пауза, затоа што никако не можам да најдам добар линк за спуштање, еден што спуштав, ми закоче до 60 % и само 8 епизоди изгледав, а 9тата никако не можам да ја гледам :@ и сега најдов друг линк, ама интернетот желка е :swear:
    единствено супер е што навечер епизодите од 2ра сезона си ги гледам :lol: мислам дека се среда, четврток и петок (уств. за петок не сум сигурна) во 12 ? или во 11 и нешто, како и да е, ги фатив најдобрите :D прво Tall Tales (омилена, поради првото појавување на Габриел а и поради приказните на Сем и Дин :lol: ) па Roadkill (крајот мислам дека е најпрекрасниот крај во сите сезони, со она што и го кажаа на жената, и пак се наежив и заплакав) и вчера Heart (аа Медисон ;( мислам дека беше првата епизода Дин каде што плачеше ?? како и да, знам само дека и јас се изнаплакав) денес ќе биди Hollywood Babylon - супер епизода, ама не толку добра колку претходните и таа после неа - Folsom Prison Blues (незнаев дека епизода со Сем и Дин во затвор може да ми биде толку смешна xD )

вие што ја гледате на ТВ, не го отварајте спојлерот, ќе си ја уништите забавата :D
    Агентот Хенриксен - You think you're funny ? Dean -

ама и со Tiny -

И за крај, Дин со неговото „Blue Steel“ -

хаха, Џаред - back off -

They do share a more profound bond :rofl:

јас мислев ќе нема што да правам летово, кога ќе ја завршам сезонава, ама како тргнале МТВ, веројатно ќе ги даваат сите сезони :D

Прикачени фајлови:

На SummerLove26 и G.G им се допаѓа ова.
  3. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    А ова :) :)

[​IMG][​IMG][​IMG]

На SummerLove26 и MaggieTatum им се допаѓа ова.
  4. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    хаха и јас ќе ставав таа :D ама имам многу слики в комп. и сите се пресмешни, ама овде можи максимум 5 :doh:
    досега имаше само 2 епизоди со кловнови, се надевам ќе има уште, нели сега "нема" страв од кловнови :rofl:

Дестиел :lol:

хахах, најсмешните сцени од Tall Tales

и пак Џенсен и Миша -
    аа, насмевката на Џенсен :$ :lol:
    хаха, all kinds of ass -
    :inlove: :D

to be continued.. :lol:

Прикачени фајлови:

5. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    лелее 17 епизода :o ;(
    посебно сценава -
    http://www.youtube.com/watch?v=HBIjvFX3OxA
    се изнаплакав и вчера а и сега, знаев дека ќе најде некој начин и нема да го убие, ама кога зборуваше со Наоми, па уште Дин кога му го рече она, цела се наежив и почнав да плачам :(
    имаше некои смешни сцени во епизодата, оние со Мег, ама цела епизода неможев да се смирам кога го видов почетокот :( а и тоа што се случи со Мег :worried: добро што после тоа, 18 епизода беше интересна и не беше тажна, ама знам дека наредните неколку епизоди ќе бидат ептен тажни ;( планирав пак да правам пауза, затоа што вчера изгледав 9 епизоди, ама наредната е со Бени, па така да морам да ја гледам, и да видам што ќе се случи со него, многу го засакав :) а после тоа дефинитивно правам пауза, не сакам за брзо време да ја завршам сезонава, незнам што ќе правам кога ќе ја завршам :rofl:

6. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    До крајот на сезонава ќе плачеш,барем јас тоа го правев ако не ја имаш изгледано епизодата со Бени верувај дека е многу тажна посебно делот со него и Дин...
    А од кога ќе ја завршиш сезонава најверојатно ќе ке ги гледаш од ново смешните епзоди,сите gag reel и други клипчиња што ги има на youtube и ќе ги гледаш од ново епизодите на МТВ1,и ќе чекаш да дојде октомври да почне нова сезона ;) :)

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    ја гледав вчера ;( колку е предобар :( ама и Сем го сфаќам до негде, нели кога сакаше да го убие, бидејќи и Дин не мислеше баш многу кога ја уби другарка му на Сем :?: и Pac-man fever ја гледав, реков дека нема да гледам после 19та ама не можев, а и не зажалив :lol: Чарли :hug: what's up bitcheees :lol: сега овие три си ги оставам за по некој ден, незнам дали ќе издржам а да не ги гледам, ама ќе пробам :worried:
    а тоа со што ќе правам кога ќе завршам -
    баш истото што го рече го планирав, нормално ќе си ги гледам Tall Tales, Folsom Prison Blues, Changing Channels, Mystery Spot, Yellow Fever, The French Mistake, Hunteri Heroici и мнооогу други, најверојатно и краните епизоди на сите сезони, да се изнаплачам :lol: и нормално, ќе го чекам октомври :worried:

8. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    јас вчера, кога ја гледав последната епизода -

значи толку многу плачев, што на некои сцени морав да стопирам малку за да земам здив ;( и иако ги имав видено скоро сите можни спојлери, мислам дека изреагирав исто како прв пат да ги гледам некои сцени :( Краули мнооогу ме разнежни со

a последната сцена...
    http://www.youtube.com/watch?v=IzQvCNAofSo
    неможам ни да ја гледам, одма ми се насолзуваат очите ;( мислев дека никоја епизода нема да биде како крајот на 5тата сезона, ама оваа беше баш таква, можеби и потажна :(
    единствено добро беше што не умреа Сем и Кас, од спојлерите очекував дека ќе умрат, ама сепак, епизодата беше една од најтажните :(

http://countdown.teamfreewill.net/ првпат сакам што побрзо да заврши летото :(

Прикачени фајлови:

На G.G му/ѝ се допаѓа ова.
  9. 41319

41319 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    173
    Јас почнав да ја гледам минатото лето, стасав до средина на 2 сезона и престанав, се загледав во други серии ама последно време многу интересни работи гледам на Tumblr па ме намамија да продолжам со гледање :lol:

10. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^ на Тамблр се е Supernatural :D Сакам да ја изгледам ама мука ми е дека 8 сезони.Летово морам ! Си поставив задача :lol:

11. 41319

41319 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    173
    Многу се јаки со Mishapocalypse :lol:

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    хаха, забележав дека гледаш The Vampire Diaries, и не можев а да не ја ставам сликава -

:rofl: :lol:

а сега да ставам некои од видеата што ги гледав оваа недела (и веројатно наредниве четири месеци ќе ги гледам :lol: )

овие не треба да бидат заедно во една соба, it's too much!! :rofl:
    https://www.youtube.com/watch?v=jELnDH48uwg
    Lucifer was a good guy!! :rofl:
    https://www.youtube.com/watch?v=rfCl9bMQV3o

ама ова е врв -
    https://www.youtube.com/watch?v=7rn4YF5O-ro :rofl: :rofl:

Мет ]:)
    https://www.youtube.com/watch?v=36GvdhFPjVY
    :lol:

Прикачени фајлови:

На SummerLove26, Freckles, G.G и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Кажувајте дали вреди да почнам да ја гледам серијава?

14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Како од еден вемпајр дајрс фeн на друг...гледај ја :D

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.468
    Допаѓања:
    48.714
    Oдамна ме немало во темава,гледам се зголемува бројот нa фанови на серијава :D :D
    Стигнав до 8ма сеозна но заради објективни причини не успеав да ја изледам,но затоа од денес и седнувам и во 1 здив ја завршувам. Знам дека ке ми фали Сем до наредна сезона но тоа е што е. :inlove: :inlove:

16. Freckles

Freckles Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Убедливо ова е серија со најубава и најпријатна атмосфера! Браќата ко да ми се комшиии, за толку блиски ги чувствувам!
    Кога и да сум нерасположена, си пуштам било која епизода и веднаш ми креваат расположение.
    Иначе финалево од осма беше ѕверско! Се чека сега деветта сезона за да видиме што ќе ни спремаат. Ама летово некако долго ќе ми изгледа. |(

На SummerLove26 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MaggieTatum

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    барем во септември да почнуваше :worried:

:lol:
    aма ај, има што да чекаме во 9та сезона -
    :rofl: I can't wait :lol:

:inlove:
    https://www.youtube.com/watch?v=lpEYO11BU6M :rofl:

Прикачени фајлови:

На SuperGirl24, Freckles и G.G им се допаѓа ова.
  18. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Не се нормали Џенсен,Џеред и Миша.Само блуперс да гледаш ќе си умреш од смеење :D

19. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Ја завршив првата сезона(многу сум "напредна", знам :^) ) :D

20. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Исто и јас ,само што ја завршив првата :)