Нанесувам на вратот,меѓу гради,на пулсните точки,позади уши и на коса некад,ама од далеку не штедам ич!
Зад ушите, помеѓу градите, на зглобовите на рацете кај дланките и кај лактите, оддалеку на блузата и позади колената понекогаш кога сум со фустан
Секаде! На пулсните точни и после шприцам не облаче туку 15-6 облаци и трчам низ нив И баш сакам да се осети дека сум ставила парфем, за мене сељачко е кога труе на пот и неизбањато, а не на парфем. И секогаш кога проаѓа некој покрај мене очекувам да осетам парфем, ако не осетам ништо едноставно ми е онака како да не ни водат лична хигиена. Ок, може претерувам али дефинитивно е убаво чувството кога покрај тебе ќе помине некој со убав парфем, истото важи и за тебе кога ќе поминеш покрај некој друг.
ставам на вратот позади уши исто и под шаката од внатрешна страна .. порано ставав и на облека но ми се правеа дамки и веке не ставам
Прв на мета е вратот. Па зад ушите, деколтето, зглобовите на рацете, задната страна на колениците... И да, некој спомна бањање во парфем? Зависи од парфемот додуша. Ако е некој поасолен, не се трујам многу.
Парфеми оние малеците ја шо ги викам Ставам на врато, косата, зглобовите на рацете по малце ма облеката прснам и толку..оти малецко па ќесе истроши брзо А оние дезедорансите што се е веќе се бањам во нив Косата вратот и целото тело надолу
Најдобро е повисоко зад ушите, зглобовите на рацете читај на секој зглоб посебно прскање и никако триење деа полесно избледува парфемот, а за најдобри ефекти, ставете си некое безмирисно кремче 15 мин додека се шминате пред да го нанесите парфемот. Следно зад коленици, и ако веќе се става на деколтето, на директно на градите туку нежно нанесете долж двете вратни коски. Се надевам ви бев од некоја помош
Каде го купуваш мошусот може да ми кажеш леле од кога барам неможам да си најдам...секаде каде барам нема ми викаат!
Парфеми ставам на вратот, позади уши, на зглобовите од раката, деколтето, малку на облека и на косата (тука највише ставам ). А дезедоранси од глава до пета сегде, си се бањам цела