^ Ние ќе сме у емисија Навивачки, секој викенд и за време на ЛШ . Лудо, анабел-а ќе ни биде спешал гес стар у емисија, како највредна диеталка, а јас, ти, и компанијата, водителки како вечни диеталки со најголем стаж на феминава. Па и првиот пост ми е за диети . И пак сум на диета .
Не заборавајте на емисија од типот ''Уредување на домот според Фенг Шуи''. Има потреба да кажувам која ќе е водителката?
И обавезно да има хороскоп, кои хороскопски знаци најмногу си одговараат и нивни карактеристики. А, и за образование мора да има место.
Ja, Јипи, Мартинушка ќе составуваме ливчиња и ќе ги објавуваме. А ти Јуле многу пребаруваш, земи си ја само Серија А, остај ми ја Премиер лигата, ја уше од сега ви кажувам, не барајте пристрасност, со дрес на Челзи ќе коментирам.
А Јуле не може и двете . Примера: Блексвон, Боависта, Лилбејби, Старбакс. Серија А: Јуле, Хипстер, Росоњерка, Плавуша Премиер: Пеликуна, Венди Лил може и Премиер уствари. Ама само натпреварите на сините . А Јипи водител на Топки со екстра тролање на кој му душа сака . Исто така емисија за диети и здрава исхрана. Анабела главна и одговорна .
Стај и некој каталонец во Примера, ќе се лутат. Емисија поврзана со козметика, козметички препарати - водител Мишела.
Јас па потполно заборавив дека и каталонки треба . Во тој случај Смајли и Хај . Ама без пристрасност ќе ве молам.
Се јавувам за еден проблем ама сакам да останам анонимен. Живеам во мал град, да не испадне после Миле овака Миле онака.