Еве водителки според мене-од веќе постоечките програми: Емисија,водителки - Временска прогноза - RainBow - Добро утро Македонијо - Phyramide - Мое Бебе - meU, Unique.chick, kallias, girl1985, slavica999 (од пон. до пет. секој ден по една) - Топки - JuLleE, LilBaby (коментатор - BlackSwan5) - Моја Свадба - Snow-Queen - Академија за слабеење - Doozy - На турско кафе - ocila, tea4e, HurremSultan, Sara123 - Храна и Вино - Serafima - Exlusive - ludoto19, - BackStage - rossonerka - Ајде дома - FiggiMK - Tротоар - Shela - Се или нешто - t.i.n.k.e.r.b.e.l.l - Аеробик програма - Lux и Lilit - Бинго - marama - Иселенички џубокс - koritsaki - Ѕвон - pamelce, Wild.Child - Кој те шиша - JoxyTheFreak - Вести - Gordana10, Annath, k.i.m, Ariel - Зевзекманија - Marilyn-Monroe - Код - Abeja - Заеднички ручек - senjorita.lombardi - Олимписки кругови - Snow-Queen - Зајди Зајди - DzingrlakaDzikica - Вкусот на традицијата - pepermint - Хороскоп - starbucks Камерман- ljubam Уредник - bilkata и mihajlo ....толку ми текнува во моментов, ќе ја надополнам листата штом повторно се досетам
^не е проблем.... еве одма поставуваме анкета дали да биде директна или не Мора за се да се гласа....кога може за лајкови зошто да не може и за ТВ Фемина
И јас исто, заедно ќе ги пратиме. Евентуално да гукнам нешто за Германската лига, ама гледам таа ја нема на репертоар, а во друга категорија не можам да си го најдам местото.
Леле ме изнасмеавте со програмата Може јас во "Тинеџерски мушички"? Јас да си прашам ако може да ме "убаците" некако во каналот гледам нема многу место
Ќе си ја ставам FEMINA TV на прва програма! Ова како една емисиичка може? -НО! Немојте, така може сите да отидат на телевизија, па никој нема да седи на форумов! ххахха
Интересна идеја. Кога ќе почнете? Како што гледам, јас не спаѓам ни во една категорија, па само ќе ве следам, интересни сте ми.
I.love.your.lips договорено... ти си костимограф ,фризер и ред др работи Билкее ,ајде де една анкета.Кога може за глупости да се отвораат анкети зошто па да не за ова?