ТВ каналот не би бил тв канал доколку нема реклами, па затоа... ВЕСТ читај и мисли слободно (само пробај помисли нешто против владата ) Земи еден од пакетите 3max, 2max или call & surf и уживај. Стани дел од семејството кое постојано расте Т-home (да да земете ако сакате живците да си ги искинете) Orbit proffesional ги чисти вашите заби а вие го чуствувате тоа (стакло Панчево, џам Куманово) и тако даље
Колку е глупава темава. И почнаа коментарите,а,јас,а јас?! Тис ќе бидеш драг гледач на турски и шпански серии! Која е таа потреба човече да те потврдат некако... Предлагам клуч.
леле ама сериозни програми ставивте ... и нешто што многу ме нервира на форумот е тоа што се бара потврда од постарите членови,... дадените предлози се само предлози ,ништо не е конечно... Значи ова е виртуелно никој нема потреба да ти потврди или да ти каже што ке бидеш- што сакаш тоа ке бидеш, важно е да имаш забавна идеа и да видиш кој друг ке се сложи да биде дел од неа... А можеш да бидеш и гостин во некоја емисија, еве јас ке го заменувам министерот за здравство , кој ке ме покани на дискусија ...ама да не заборавите дека ако немам претходно напишан текст за некое прашање ке ви речам цитирам-" Е сега забегавте од темата , денес одговарам на прашања поврзани само со темата " ,а ако ме изнервирате многу може и ке си заминам еве нови програми,...има кандидати кои ке ги водат? real life односно реално шоу -кој ке ги замени сестрите карадшијан и F-news каде ке зборуваме за се што е ново во врска со славните -моментално новите топлес фотки на војводката fashion police каде ке оговараме кој што носел , кој бил најдобро облечен а кој бил најголемa katastrofa голи вести сам свој мајстор-дали за облека или за по дома каде вечер- каде ке се збори каде што ке има, за најдобрите журки..
Let the kids have some fun, нема потреба од негативност, овде има девојчиња на кои фантазијата сеуште реалноста не им ја погазила Мој предлог да се префрли во форумски игри или нешто од таа категорија, темата е за забава, а не за докажување или покажување
Може да се премести во форумски игри, а мислам дека нема потреба од клуч. Ние маленките ќе си играме, ќе си фантазираме.
Ќе ме пикнете мене некаде!? По втор пат ве замолувам,ако може во тинеџерски мушички. Јас веќе ја направив програмата. И ако може во 18 часот. Ајде Сноу,ајде срцка си. (се шегувам)