Како ништо Теа4е? Се собираат донации од сите членови за да изнајмиме простор и опрема и да може да се почне со емитувањето.
Херp, јас и предложив на фемина нешто вакво во темата „Предлози и идеи за сајтот“ ама ми нема стигнато одговор.. Инаку баш би сакала да има вакво нешто.. Па дури и да не бидам во нешто водителка ама ако вака стоиме со скрстени раце, ништо нема да бидне, ај дајте некоја идеја, да се почне со ова.. аман веќе не ми се чекаа...
Леле ова ама озбилно го сфативте . Па уште верувате дека може да се реализира вакво нешто, како да не . Поентата на темата беше да се нашалиме и да ја искористиме малку имагинацијата кој за што би бил задолжен ако би имало Фемина ТВ. Со овие коментарите, а мене каде ќе ме сместите ја затупевте .
Ќе го поништиме нашиов избор со Опето и ќе организираме на ТВ ФЕМИНА квалитетна евровизиска песна по светски стандарди која ќе биде овековечена со милениуми и отпеана од Растур бендот. Предложувам песната да се вика Мрш, @Lella ?
А и да го зајакниме хуморот со снимање скечој од Растур продакшн.... Идеја за скечој пишете ајмо народе.... @Lella ?