Незнам за лимонот многу, до сега зимно време внатре ми беше. Скај, само ако ти ги остаи во тестамент се рачуна.
Па да се надевам Ели Ама јас сум член на фамилијата сега нели, потенцијален или да речеме " се-подразбира-наследникот" сум јас Леле муабети
Леле Викиии Прекраснии се! Да не боцкаше кактусот, тој на последнаата слика, ке го изгушкав колку е убааааав ...и сите другите ама овој посебен Рајот бил мор кај свекрва тиии. Преубави се стварно. Ај сеа и од комшиите чкрапни ги
Mestopolozbata na stanot ni e takva sto cvekje ne uspeva,pa makar i denonokjno da mu bdeam.Ist slucaj e kaj mene i kaj majkami doma.A,si go sakame...Majkami "problemot" si go resi so vestacki ama ne na terasa,oti "umiraat" na pekolov.Koj vika deka tie ne se ubavi Prvite dve se kombinacija od cveketo sto mi bese na nevestinskata torta P.S.Kaj mene doma uste nekoe vreme ne planiram da stavam ni cveke vo vazna...zaradi nestasniot sinko
Денешен Од дворо ми се скинати овие. Имав уште ама вели повеќе од 10 неможело, очигледно е дека немав попаметна работа па си сликав цвеќиња денес
Темава е само за споделување слики? Може да споделиме проблем со кој се соочуваме при одгледување на некое цвеќе?
Мислам дека добро би било да пишуваме и проблеми и совети во врска со некои цвеќиња Убаво би дошол совет за некое цвеќе кое не знаеме како да го одгледуваме. Но на оваа мислам дека креаторот на темата треба да одговори @vitamina
Фала многу. Ке ги сликнам и поставам во соодветна тема, може некој ке ми даде совет за моите орхидеи. Сега си легнав
Незнам како се викат @shz Ти ги имаш па може знаеш како се викаат @Viktorijaaa5 како го направи ова последното толку убава боја ? И првите се многу убави @Crna Dama тревата под саксиите каква е ? Многу ми е чудна првпат гледам ваква, ама многу е убава како некое цвеќе е.