Тие големите ми се такви , имам многу кактуси и немам време сите да ги средам , имам премногу , и сакам да ги раздадам Од кој град си?
Чек, да раздаваш чепчиња или цели да ги раздаваш? Јас со задоволство пи примила нови чепчиња (или кактуси) ако си расположена Ама колку што се сеќавам не си од Скопје?
ухуууу има сол да се направат кактусите ако ги пуштам преку карго Ако идам за ск за брзо ке ти пишам .
Не не сум , ко ке идам ке ви пишам . Сакам да ги раздадам маливе кактуси што ги оделив од големивве , и ги пресадив во помали вазни .
Знам дека чувар куче вирее по кровови,без никаква нега,а мене ми изгинаа во саксија,со редовна вода,вадење диви тревки Е зашто,кај грешам?
Можеш комотно и да го заборавиш цел месец, ништо нема да му биде Ако ти е надвор на жешково, еднаш во 10 дена е таман.
Решив да испосликам. Немам двор така што ова е се што имам дома и на тераса. Ова ми е наследено со се станот, од баба му на маж ми Ова е мало дабче. Последнава слика се шери патлиџанчиња
Градината на мајка ми преку слика. Заедно ја уредуваме секоја година, иако голем дел од цвеќињата се повеќегодишни.
Беше таксано за подарок, заради името... „Опашка на лисица“ ама, поради некои околности... ќе си остане кај мене и ќе си му прави друштво на Трошка. Да не биде само. People мeet другарот на Трошка - Лисица. Посвоено од Кактусарница, патем. Малку пари, многу вредност. Спојлер: Мала фотосесија на двајцата. (на сиве ваши цвеќенца и кактуси... и моиве прцлиња цц)