@zhap4e Пресади ја Трошка да има место да расти,претпуставувам уште е во онаа најмалата саксијка како што и ти е купена ? И купи си течно губриво за кактуси ако немаш Гледам дека и ти си љубител на кактуси па да те посоветувам малку И да не сум офф да споделам уште нешто од моите лепоти Слика од прв ден и сега откако е пресаден многу е пораснат
Мислам на тоа, Вики, во скоро време. Ептем нова,ептем тазе љубов. Фала ти за советите. Ќе те гњавам еден ден за нив.
Витамина браво за темава. Не стигнав да ти кажам прееска од преголема возбуда да го ставам цвеќето што подолго време ми стои во телефонот. Голем обожавател на цвеќина сум. Нема ништо поубаво од двор со цвеќиња или тераса, па и оние домашните. Ќе има и други слики, не знам како не ја забележав темава претходно
Јас баш и не сум нешто многу по цвеќињата, дури ниту кога на поклон сум добила не сум им се израдувала нешто посебно. Ама затоа мајка ми и баба ми... Како очите ги гледат
Собни исусов венец од различен вид 1. не знам име, 2. замија/паралјија 3. не знам име ама демек отровно било 4. бенџамин по мое пиперче 5. драцена 6. единствениот кактус јапонски ружи/хибискус розе и црвена (од црвената немам расцветан цвет моментално за слика) 1.не знам име ново ми е од мајка 2. папрат 3. детелинка Дворски пркоси бонбончиња и петунии џунџулиња, ружи, леандри.. Од надвор имам уште ама доста е толку засега @vitamina ветено, исполнето