Надал. Со тоа косиштето не можам да го смислам. Плаче како пе*ерче. Кириленко - умрениот и тој не можам да го смислам. Самата појава на овие двајца ми е одвратна.
Prvoto mesto zasluzeno-Kirilenko,definitivno bez konkurencija.Drugite se tuka nekade: Baloteli, K.Ronaldo, Nadal,eks rakometarkata Anja Anderson...
Роже Федерер со тоа косулето, Дино Балич од Хрватска, сите ракометерки од Данска и Тоти од Рома.Антипатични ми се сите.
Балотели (најодвратно суштество кое го имам видено почнувајќи од неговото понашање па така натаму......) Кристијано Роналдо (ќе да не постој по кренат чоек а? изгледа си мисли дека припаѓа на фамилијата Rothschild
1.Џокович ја има таа чест да биде на првото место. Српско,нарцизоидно лигле што ми оди на нерви и неможам да го гледам,па дури и на телевизија. Толку кренат,препотентен,зема поен и прави таков страшен говор на телото,луѓе просто неверојатно. Како цел свет да го освоил и он да е најдобриот на сите времиња. 2.Роналдо,заслужно на второто место, премногу преовеличуван,добар не викам не,скржав и антипатичен фудбалер. 3.Дрогба,не смее да се изостави, одвај чекав да си отиде од Челзи за да можам на раат да си навивам за Торесче