Роналдо дефинитивно најантипатичен. Толку нарцисоидно суштество немам видено. Не дискутирам за фудбалот, признавам дека добро игра, но така приватно, не го можам воопшто. Не личи на фудбалер, на полувремињата сум забележала дека си ја менува косата И не ми се ни допаѓа, незнам што толку коси кубат по него, ко пе*ер ми е
Кристијано Роналдо и Дејвид Бекам тие се повеќе модели него шо се фудбалери Дејвид Бекам сигурно пред утакмица вика : Извинете дечки ве молам не ми набацувајте за наглаа оти од нафризер идам !
Надал-поради тоа што е многу самобендисан и поради сите потези што ги прави пред да сервира Роналдо- само два збора ќе кажам за него: Одвратен е !!! И листата од топ три не може да помине без Кириленко
Со право - ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЌ. Одекна веќе во весниците, како ја избегнал средбата со болниот Хајрудин. Го гледам детенцево на слика и многу ми е жал. Колку Златан стана препотентен, арогантен, дрзок. Славата или што му удри во глава??? Целата статија ја имате тука: http://tocka.com.mk/1/110794/stignal-do ... brahimovik
Шумахер. Отсекогаш би бил Поантипатичен лик не сум видела Иако во тесна борба се и Роналдо и Ибрахимовиќ.
Роналдо-најпреценет фудбалер на сите времиња,се е изнакажано погоре Меси-таква фаца е,може оти му го хејтам тимот,па и он ме нервира Џокович-добар тенисер е,ама ужасно иритирачки. Леброн Џејмс-мајмунска фаца,издиган до немајкаде Од женски спортови не следам многу,Шарапова и Курникова ми се најантипатични,лигави и не скроени за спорт.
Се надевам дека нема да ме бобмардираат девојките кои го сакаат бидејќи знам дека ги има многу ама јас едноставно неможам да го сварам НАДАЛ и неговите ритуали со ушите, газот, топчиња, шишиња, крпи... дури да сервира ќе помине денот.