Надал како почна со неговиве ритуали... чешкај напред, чешкај назад, чешкај уво, чешкај друго... додека почне, противникот окапа..
Марио Балотели и Кики Роналдо! Фурање до немај каде... Тоа бе највише ме нервирало одтсекогаш,колку и да си голем не се пувај со тоа стој си цврсто на земја... Кај овие двајца тоа не го глеам и затоа ми се антимаптични! Секако со ова не сакам да кажам дека се и неталентирани!
Овој Лурч мислам дека се викаше од Адамс фемили ќе да ми личи ко овој ’’симпатичниот’’ иии секако да не заборавам Било куда КИКИ свуда
Ѓоковиќ (јак селебрити е он), Антиќ, Ван Перси (ми се блуе од фацава), пола Реал и цел Милан (без двајца-тројца). Спојлер Како мала имав повеќе, сега сум омекнала изгледа
Има многу што ми се повраќа кога ќе ги видам,ама ќе издвојам неколку:цела ракометна репрезентација на Данска(без двајца,тројца),посебно голманот Никлас Ландин.На Хитлер ме потсеќа.И Ханс Линдберг исто!Потоа е Суарез!Мислам дека не постојат луѓе на кои им е идол овој неранимајко,освен двајца без тројца Уругвајци.Не замо што гризе играчи,туку кога ќе биде во напад неговата екипа за да дојде до гол и удира играчи!Во ист кош ќе ги ставам и Пепе,Гатузо и Тевез.Потоа следи Андреј Кириленко,најодвратниот кошаркар ми е!Па Надал што прави многу неспортски потези.И Марко Копљар исто.Прави исти потези како Суарез.А да и Ибрахимовиќ го замразив заради тоа што наместо да оди кај болното дете од Босна кое сигурно одамна е починато,зашто му беше идол на тоа кутро дете,тој отишол Ѓоковиќ да го гледа!И Меси исто ми е одвратен.