Мој најнов најантипатичен е Диего Коста Не знам дали на светов постои човек со поглупав сурат, дури и жал ме фаќа на моменти
Federer ми е антипатичен. Еве сега со Раониќ игра..не знам кој е поантипатичен...може ли некако двајцата да изгубат?
Доволно ми е еднаш случајно да го видам овој тежок глупак на некој портал за потоа да се нервирам неколку саати. Не можам да објаснам зошто толку ми кине живци.
Ветувам дека нема да ја полнам темата, но, морав да поставам и една групна од „лепотаните“ - Се собрале „душички“ на едно место. Камо да се родев и јас со ваков укус, цел свет да зборува за него. Не знам како има луѓе што навиваат за овие.
Панајотис Јанакис, навремето што играше за Грчка кошаркашка репрезентација... Знаеше да ни збрца тројка од 8м у клучни моменти и отсекогаш ми беше екстра антипатичен!
Balotelli. Inter napravi chovek od toj klasichen neartikuliran crnec, on ushte togash navivashe za Milan.
Не можам а да не забележам дека тенисерите се многу антипатични и уфилмани луѓе... Убав спорт е, ама најголемите тениски ѕвезди ми делуваат како глупави...
Лионел Меси и скоро сите играчи од Барселона. Се ептен свињи а особено Пике незнам како го трпи Убавата Шакира ...!
Еј здр.. Ама за Зидан не си во птаво убо што му останаа забите на Матерави ..Требаше мамата да му ја е.е затоа што си заслужи , бидејќи беше провокатор смотан мамката да му ја е..м тетовирана у газ